dimarts, 16 de juny del 2009

Ara és l'hora H

Com molts de vosaltres recordarèu avuí és el día D i ara és l'hora H.

I per als que no ho recondeu, l'alcalde de torn va contestar amb un: "AL PRÒXIM PLENO ET CONTESTARÉ" , una frase que farà història totes, les preguntes del grup socialista.

Tot arriba i tot passa i a Francisco Chirivella li ha arribat l'hora de contestar, avuí ja vorem com intenta esquivar les preguntes de l'oposició, (ha tingut escola amb Camps) a saber quines contestacions els dona amb més d'un més per a preparar-les i ja us avancem que a les poreguntes que li faràn avuí des de les files de l'oposcició tampoc no va a saber contestar a cap i les ajornarà també.

Esperem que ens arriben bones noves des del saló de plenaris de l'ajuntament ací teniu l'ordre del día, ja ho contarem.

Ah! i enhorabona també al grup Salvem Catarroja que ja duu dos vegades seguides agafant una bona després del ple quan celebren les suspensions cautelars del macro salvatje PAI NOU MIL·LENI.

No obstant, no esperèu a que us conten con son els plenaris, doncs és un dret que tenim tots els ciutadans i ciutadanes per a vore que fan els que administren els nostres diners i els nostres bens. Hem d'acudir tots als plenos, i vore de primera mà com treballen, ò com no treballen (segons el cas) els nostres polítics.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Significativa l'absència de l'Ajuntament als actes de la celebració del 40 aniversari de l'IES Berenguer Dalmau, el divendres passat. No vaig vore ni al alcalde, ni a la concejala d'educació, ni a la de Cultura. Ni tampoc al cap de l'oposició Wilson Ferrús. En canvi sorprengué la presència de la Consellera d'Agricultura Maritina Hernandez, que va estudiar el batxillerat al nostre institut. I molts ex-alumnes i ex-professors que varem passar pel centre durant estos 40 anys.

VOTANT DEL PSOE ha dit...

ALGU SAP PER QUE EL PSOE DE CATARROJA ES VA ABSTINDRE EN LA MOCIO D'EU PEL TANCAMENT DE GAROÑA? QUE DEIA EN LA PART EXPOSITIVA? I EN ACORDS? PERQUE NO DEIXA DE RESULTAR SORPRENENT EIXA ABSTENCIO DESPRES DE LA CLAREDAT I ROTUNDITAT PEL SI AL TANCAMENT DE GAROÑA (EN CONTRA INCLOS DE L'ARGUMENTARI AL RESPECTE DE FELIPE GONZALEZ) EXPRESADA AHIR PEL PRESIDENT DEL GOVERN JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO EN L'ENTREVISTA QUE LI VAN FER EN CUATRO. I EN LA MOCIO DEL DRET D'ASIL? GRACIES. P.D:PERFAVOR MES MUNICIPALITAT QUE NO ESTEU A LES CORTS VALENCIANES NI ESPANYOLES NI AL PARLAMENT EUROPEU NI A LA ONU!

VOTANT DEL PSOE ha dit...

ALGU POT RESPONDRE ALS MEUS DUBTES? GRACIES

Wilson Ferrús Peris ha dit...

En primer lloc dir-te que si no anàrem va ser perquè no estàvem convidats com a representants de l'Ajuntament. Jo no sé si es va convidar a la corporació, solament a l'alcalde, a este i a la regidora d'educació o tampoc a ningú? (és una qüestió que hem de preguntar a l'equip de govern). Els regidors com a tals acudim als actes on se'ns convida (sempre que podem) peròsi no se'ns convida podem anar a títol personal però no com a tals pq es tracta d'un acte institucional. Si m'ho preguntes com a ex-professor dir-te que sí que m'haguera agradat anar i ho haguera fet si haguera pogut però em va ser realment impossible. Ho vaig intentar fins l'últim momento però per raons personals no vaig poder. La veritat és que la idea meua era acudir a l'inici de l'acte (tota la vesprada-nit no podia) però al final no vaig poder. Ho vaig lamentar moltíssim. Sobfre la resta d'abs`sncies res puc ni dec dir jo. Entre altres coses pq no sé si es va convidar o no a la corporació.

Sobe lo de les mocions, s'abstingueren en les dos en part pel que tu mateixa dius: són qüestions dificils de resoldre en l'àmbit municipal, tenim altres temes més pròxims que estos. I, en segon lloc pq com tu tb molt bé dius encara no hi havia una decissió clara per part del govern d'Espanya. A més apuntàrem que per a tancar una central nuclear de la qual diu la Comissió de Seguretat que pot durar en bones condicions 10 anys més, abans s'ha d'assegurar un pla alternatiu d'empleo, social i econòmic. I això no està en les mans de l'Ajuntament de Catarroja.

Espere haver-vos aclarit els dubtes.

Anònim ha dit...

Què opinen en Esquerra Unida que C.C.O.O i els treballadors de Garoña estiguin en contra del tancament de la central nuclear. EU està a favor dels sindicats i treballadors o no?

VOTANT DEL PSOE ha dit...

MOLTES GRACIES WILSON PER ACLARIR ELS MEUS DUBTES. SEMPRE ESTAS AL COSTAT DEL POBLE QUAN ET NECESITA PER A QUALSEVOL COSA. VE SIGA PER A UNA PREGUNTA, PER A PARARTE EN EL CARRER AMB QUI T'HO DEMANE, PER AJUDAR-NOS A RECLAMAR A ESTE AJUNTAMENT EL QUE ES JUST, PER AJUDAR A MILLORAR L'EDUCACIO DELS NOSTRES MENUTS... EN FI QUE NO ACAVARIA MAI. I DIR UNA COSA MES: AMB LA CARA VEN ALTA, PERO VEN ALTA ANIRIEM ELS CATARROGINS I LES CATARROGINES SI FORES EL NOSTRE ALCALDE. GRACIES PER ESTAR AHI