divendres, 8 d’agost del 2008

el PP, únic partit que no s'oposa a la setmana laboral de 65 hores

En la platja, a la piscina, en les terrasses de nit... sents algun comentari del què passarà amb el tema de la jornada laboral de les 65 hores.
Algú diu: -ara a currar 65 pel mateix preu…-

En la Descoberta vos informem en relació a aquest tema que a molts preocupa. I és que no és per a menys.

En el passat ple del 30 de Juny el PSPV-PSOE i EUPV van presentar dues mocions de rebuig a la directiva europea que pretén ampliar la jornada laboral a 65 hores.


Els socialistes van demanar en la seua proposta d'acord que l'Ajuntament de Catarroja sol·licitara als Grups polítics del Parlament Europeu que amb el seu vot rebutjaren dita directiva la qual permet estendre a 65 hores la jornada laboral en la Unió Europea.

En la mateixa línia de rebuig va presentar la moció Esquerra Unida, que a més va sol·licitar que s'instara a les Corts Valencianes i al Govern Espanyol a rebutjar aquesta directiva.

Fins ací tots créiem que es podia haver arribat a un acord i votar una esmena conjunta. Però estàvem molt lluny d'això. El PP tenia ganes de crispar i com sempre de culpar de tots els mals al president Zapatero.

El portaveu popular Francisco Guillem es va encabotar que constara en l'acord que el ministre espanyol de treball i assumptes socials es va abstindre (com si ahí s'acabara la història).

La contrarietat i l'absurd va arribar quan el portaveu popular va demanar que en l'acord constara el següent:
- sol·licitar al senyor Zapatero, president del govern espanyol que rebutge amb energia dita directiva. Directiva que havia d'haver votat en contra el ministre de treball i assumptes socials.


Doncs bé, ahí va el sentit comú i la realitat:
El govern socialista d'Espanya està sent un dels grans opositors de l'ampliació de la jornada laboral a 65 hores. En els últims mesos ha perdut el suport dels governs conservadors de França i Itàlia, amb els que havia bloquejat en diverses ocasions la reforma.


Miguel Ángel Moratinos, ministre d'Assumptes Exteriors: El Govern espanyol rebutja la directiva europea.

Celestino Corbacho, ministre de Treball i Immigració, Europa patiria un "retrocés" en la seua agenda social amb aquesta mesura que acosta Europa "més al segle XIX que al segle XX".

Gaspar Llamazares, coordinador general de IU: aquesta directiva és "un escàndol" que nega "la pròpia història política i social de la Unió Europea".

Elena Valenciano, secretària de Relacions Internacionals del PSOE: aquesta directiva és "retrògrada" i un "atemptat" als drets dels treballadors.

La verdadera cara del PP:
Tots els partits polítics, excepte el PP, consideren que l'acord aconseguit pels ministres de Treball de la Unió Europea (UE) per a ampliar la jornada laboral fins a un màxim de 65 hores setmanals suposa un retall social.
I el que hauria de saber el PP de Catarroja:
La proposta haurà de ser aprovada pel Parlament Europeu per a la seua entrada en vigor.


Així doncs, com s'atrevix la dreta del nostre poble a dictar el que ha de votar el ministre de treball i amb quina cara li demanen al president del govern espanyol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, que s'opose a aquesta directiva, quan són ells, els senyors del PP, els únics en defendre-la i en donar arguments perquè es puga aprovar.
Increïble però cert.


Fonts: Público.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai entendré com un@ treballador@ pot votar a la dreta. El PP és un especialista en marketing i en menjar-li el coco a la gent. Entenc que una persona treballadora vote al PSOE o EU. Però al PP? No vegeu el que fan? I la gràcia que tenen per a enganyar, mentir i manipular. Volen les 65 hores molt bé doncs. Que les curren los peperos hijos de PaPa.

Anònim ha dit...

Y es que: No hay nadie mas tonto que un obrero de derechas!!

Anònim ha dit...

I ara que diu el PP de Catarroja??? I una cosa. No tots tenim vacances en agost.

Anònim ha dit...

Algú de vosaltres pensa q el bipartit PP-UV que governa a Catarroja pensa en el que diu? Algú de vosaltres es tan inocent? El bipartit diu les coses sense pensar, sols per crispar, i ara han tret la moda de tirar totes les culpes a Zapatero, LES CULPES DEL QUE PASSA A CATARROJA!!!! Va seguent hora de que assumisquen resposabilitats, de que donen la cara davant les barbaritats que diuen, q quan les solten es queden tan amples i després s’obliden de que les han dit. Però CATARROJA NO OBLIDA, no ens poden ningunejar ni menyspreuar com si els/les catarrogins/nes no pensarem, com si forem caps de suro. Tot aquest despreci cap al poble q ha demostrat el bipartit PP-UV des de l’any 1995 li ha d’explotar als nassos.. temps al temps.

Anònim ha dit...

Para comenzar diré que no comparto en absoluto la linea izquierdista de este blog,una herramienta construida basicamente para quitar al PP del gobierno de Catarroja. Bien pues,dicho esto y quedando clara mi postura sobre este blog,explicaré un par de cosas.Soy una votante del Partido Popular,(en Catarroja NO y a ello voy)siempre he sido liberal y que quede claro NO conservadora. Como ciudadana libre quiero expresar mi malestar con los intereses creados dentro del PP de Catarroja y la sumisión total que existe hacia la figura del señor Francisco Chirivella,una persona,si se me permite,de muy dudosa honradez. Sólo quiero pedir que se democratice el partido,que no se comporten como personas sin capacidad de contrastar ideas,con la boca tapada y con una única voz,la del señor alcalde. Mientras continuen con ese comportamiento,en algunas ocasiones al margen de la legalidad,no contarán con mi apoyo,eso porsupuesto. Y lo que menos me gusta,que seguiran dando sobrados argumentos para blogs como este.

Anònim ha dit...

Lo siento, pero ya puestos voy a decir que estoy más que harta de la frase: aixo ho a dit Paco. Disculpen, pero yo no comulgo con ruedas de molino. Y si es necesario crear espacios donde aquellos votantes del Partido Popular (que no lo votamos en Catarroja y somos muchos) podamos expresar con total libertad y sin represalias, y se de lo que hablo, pues lo haremos. Porque yo creo que ya está bien de esta falta de respeto a la base del Partido Popular, a la base que no comemos del partido ni del señor Francisco Chirivella y no diré más. Sólo espero no ser la única voz y mucho menos en este foro, en reclamar decencia y sentido común en el Partido Popular de Catarroja. Muy amables por dejarme opinar.

Anònim ha dit...

Esquerra Unida i el Bloc varen votar la birria de moció del PP. Una moció que básicament, amb negreta i en majúscules, parlava del ministre. Diferència de la que presentaven els socialistes i EU en un primer moment. Uns caigueren en una trampa més del PP i altres NO.