dimecres, 17 de febrer del 2010

El portaveu del PP i el mètode Stanislavski


Francisco Guillem, el portaveu del PP (el palomilles, que no palometes) ens confirmà a l'últim ple que havía perdut el nord, deixant ben clar per als presents durant tot el ple però, especialment en la seua injectiva vomitiva contra el portaveu del PSPV Wilson Ferrús, que és el successor natural de l’anterior alcalde (qepd).

Se passà tot el ple diguent-li a l’alcaldessa (la bien pagà) el que havia de dir i de fer com si d’una titella es tractara, i contestà ell mateix a les preguntes i els dubtes dels regidors de l’oposició mentre l’alcaldessa feia cara de no enterar-se de res, com diguent “collons, jo què faig ací?”.

Quan pareixia que ella ja anava a dormir-se, despertà de sobte quan va escoltar que al velatori el Guillem no feia altra cosa que posar-la a caure d’un burro. El portaveu del PP (Guillem) no obrí la boca (quien calla otorga) però l’alcaldessa soltà algo així com: “Som un partit molt molt molt unit i Paco és tan bo i em vol tant que ha renunciat a ser alcalde per mi”. Ai, que bonic! I estes van ser pràcticament les úniques paraules d’una senyora que ens costa 60.000 eur a l'any als ciutadans de Catarroja. Després, ja no tornàrem a escoltar-la perquè qui semblava que duia el bastó era Guillem. Ella, doncs a la seua, com una titella a la que li ha tocat la loteria: feliç i contenta com unes pasqües.

Fco.Guillem amb una situació cómoda: fa realment d’alcalde perquè l’alcaldessa ni pinta ni s’entera de res. Aquest senyor pràcticament no apareix per l’Ajuntament ni pels actes públics, rep al mes una mitja de 2.000 eur, té poques responsabilitats i té a la nóvia enxufada com a Gerent en l’Empresa Pública que han montat cobrant una bona pasta que sembla que està pels 50.000 eur/any. I damunt es dedica en el ple a insultar i intentar desprestigiar al portaveu del PSPV, Wilson Ferrús, amb un discurs patètic, desvergonyit, demagògic i cínic com si realment haguera perdut l’oremus. I a ixe discurs ple de mentides va i afig un to melodramàtic i intenta al final treure fins i tot alguna llagrimeta, cosa que no va aconseguir, des de Catarroja Descoberta li recomanem a Fco Guillem el mètode Stanislavski per a la propera representació teatral. Arriba a dir-li que no usara el nom de Chirivella “en vano” (sic); (xe tu, com si estigueren parlant de Déu!!!),  i no es va donar compte que els únics que el nomenaren sense parar i que s’han atrevit a usar-lo amb una proposta desgabellada han sigut ell, el PP i la d'UV.

Mire sr. Guillem, mentres que els regidors de l'oposició, (com el portaveu del PSOE, eixe amb que que vostés somíen nit i día i no es poden treure del cap) curren per nosaltres els ciutadans de Catarroja, es preparen les intervencions, assistixen als actes socials i polítics, estudien els expedients, preparen mocions, propostes, preguntes, parlen i escolten els problemes dels ciutadans (com tot el móm podem comprovar en les sessions plenàries i en el dia a dia)… llevant-se hores del seu treball i d’estar amb la seua família i cumplixen amb esta tasca fins i tot quan estan malalts... per quatre duros que cobren de l’ajuntament, altres només es menegen quan cobren una "pastuki importante" (ells o ells i les seues nóvies) i alguns ni així peguen ni brot.

I vosté sr. Guillem n’és un bon exemple: no pega ni brot però es trau una bona pasta (vosté i la seua nóvia).

Però ahí té també a la nova alcaldessa (la que vosté critica en la intimitat) i al nou regidor lliberat del PP (el que també vol ser alcalde) cobrant-nos entre els dos més de 100.000eur. A què es dedicaven abans de cobrar este sou en l’Ajuntament? Quan percibien? En quina situació laboral es trobaven? Quantes vegades ha estat l’actual alcaldessa entrant i eixint del seu lloc de treball?

I l’anterior alcalde… treballava per altruisme?, per amor a l’art? Eixe era l’únic interés que el movia? Acàs no cobrava un bon jornalot?

Caldria vore si la dedicació d’estos polítics (i tants altres) seria la mateixa amb un treball professional con toca i una família estable però cobrant el que cobren els regidors de l’oposió i sense percebre eixes animalades que s’assignaren i s’assignen. Prenga exemple de Ferrús i altres regidors com Monzó, Gradolí o Mabel... que curren com a bojos per quatre duros i traguent-se el temps d’on poden. A vore qui es pensa que està pagant els advocats per a evitar la salvatjada del NOU MIL·LENI? Nosaltres no volem el NOU MIL·LENI i ho recolzem acudint a les concentracións, als actes, a les xerrades, però.. qui paga als advocats que han aconseguit la 2ª suspensió cautelar del PAI?

Possiblement per això hi ha tantes galtades dins del PP local actualment per encapçalar la llista en les pròximes eleccions locals i per ocupar càrrecs i delegacions en l’ajuntament.

dilluns, 15 de febrer del 2010

lladren Sancho, senyal que cavalquem

Aquesta frase és la que deuen estar diguent l'oposició de Catarroja doncs tant als plenaris municipals com a la "informació" contaminada que ens han enviat a casa els del PP fa uns díes doncs tan sols parla de L'OPOSICIÓ, dels partits polítics de l'oposició, que, evidentment son els únics que treballen per a tindre un millor poble. Encara no he llegit ni un article del PP en el que no faça referència a L'OPOSICIÓ. 

Realment, amics i amigues que estèu a l'oposició, esteu fent una feina molt gran a favor del nostre poble, la pena és que el PP i UV, estiguen tan pendents de sí mateixa dels seus "enchufats", del seus assesors i dels seus jornals que es despreocupen del poble. Aprofitar el primer plenari per a pujar-se el jornal tan sols és la primera vilesa que ens ha fet la Sole com a alcaldessa, (com a regidora ja havía fet varies), i diu molt del seu caràcter i de les seves intencions al accedir a l'alcaldía, res millor es pot esperar d'un personatge tan fosc.
Si heu anat a algún plenari, quan els celebren a hores decents no com els que tracten temes sobre el NOU MIL·LENI que els convoquen a les 8 del matí, doncs pot ser tingàu la mateixa sensació que tenim nosaltres. L'equip de govern format per PP i UV passen complentament de tots els membres de l'oposició excepte de Ferrús i descarrèguen en ell tota la ràbia que poden, al darrer plenari  per eixemple, tots els regidors del PSOE i BLOC votaren en contra de canviar el nom del TAC, els dos partits feren una explicació de vot coherent, seriosa i fonamentada, però que feu el PP? doncs tan sols descarregà contra Wilson Ferrús, ningunejant d'esta manera al BLOC que també havía votat en contra i donà una explicació de vot molt raonada. Ens dona la sensació que qui realment "molesta" a PP i UV és Ferrrús i els demés els importen tres pepinos, com si no foren representants de la part del poble que estàn ahí perquè els hem votat, tan llegítimament com a tots.
Ni tan sols feren un comentari a Jesús Monzó, que l'escoltaren parlar com qui escolta ploure, i es clar, tampoc feren una explicació argumentada de la seva proposta de canvi de nom del TAC.
Ja estem farts d'este nou equip de govern local de 2ª, i això que acàven de començar . Però, com ja sabem tots no cal esperar res bo ja que segones parts mai foren bones.


dissabte, 13 de febrer del 2010

Es dirà TAC, Teatre Auditori de Catarroja

Fà uns mesos em passaren unes fulles de recollida de signatures per recolzar el nom de SALVADOR CHULIÀ HERNANDEZ, músic , compositor i un fill il·lustre del nostre poble (a l'enlllaç podeu vore el seu ampli curriculum, que no para de crèixer).  Una iniciativa ciutadana que  va arrepleglar les signatures de molta gent de Catarroja aixina com del mon de la música, des de músics, directors, professors de música, membres il·lustres del Palau de la Música de València, del Conservatori Superior de Música jRodrigo, d'altres conservatoris.... i es varen presentar a l'ajuntament.
Per altra banda també hi hagué un altre sector que arreplegava signatures per a que el nom a ficar a l'auditori fora Antonio Claverol, gran músic catarrogí, director que fou,entre d'altres bandes de música, de l'Artesana (encara hi havía tan sols una banda de música a Catarroja), de fet la coral jovenil d'aquesta banda portava el seu nom "Coral jovenil Antonio Claverol", i també de la Unió artístic musical de Navajas fins al 1970,any en que va faltar.. Aquestes signatures també arribaren a l'ajuntament per sol·licitar ficar el nom d'aquest músic a l'auditori.
Però des del consistori, i com no podía ser d'altra manera, van fer cas omís a aquestes peticions ciutadanes i inclús el mateix F.Chirivella va dir en contestació per escrit a aquets ciutadans i en la pròpia inauguració del TAC que, com que hi han molts músics catarrogins il·lustres que han portat el nom de Catarroja arreu del mon no s'anava a ficar cap nom de cap persona a l'auditori, que l'auditori es diría TAC Teatre Auditori de Catarroja, així com  es diu el de poblacions veïnes com Paiporta, per eixemple.
Doncs bé, ara va i els ex-companys de files del propi F.Chirivella tornen a fer de les seves i fent cas omís a la voluntat manifestada públicament en paraules pel propi F.Chirivella, i que va deixar també per escrit, i passen pel plenari municipal una proposta per a canviar el nom que el propi difunt va ficar (això sí, el nom de TAC el ficaren sense consensuar-ho,  per a variar), si d'aquesta manera es burlen de les voluntats dels seus, imaginat el cas que fan del que demanem el poble!.
Per a llevar-se la culpa de damunt i intentar rentar la seva conciència des del PP local anàren cridant i buscant al presidents/tes de les associacions locals per a fer-los signar una sol·licitut per canviar el nom de l'auditori i ficar-li "F. Chirirvella" (per més mofa). En molts casos els que han signat ens han comentat (off the record) que han signat "coaccionats", ja sabeu, com una xicoteta Sicilia, "ó signes i estàs amb nosaltres ó estás contra nosaltres".
No tenen remei.

divendres, 5 de febrer del 2010

el perfum

NOVA MODA. COM ESTAN ROBANT
L'altre dia em van cridar al porter automàtic un home per vendre'm uns perfums, com no li vaig obrir es va enfadar i em va dir que només per veure'ls no m'anava a cobrar, però de molt mala gana; jo li vaig contestar que no m'interessava i es va enfadar, arribant a dir-me que sóc "un rata". No sé si tindrà una cosa que veure amb el que està passant, sembla cert, és molt perillós.  ¡¡ULL!! Quan me'l van contar se'm van posar els pèls de punta.
  A una amiga la van dormir al bany del Cinema i la van robar. No recorda res més que una Sra. que li va donar a olorar un Perfum.... 

També jo vaig ser abordat ahir a la tarda, en el pàrquing d'un centre comercial, per dos homes que em van preguntar quin era el tipus de perfum que jo usava. 

Després, em van preguntar si m'agradaria provar un perfum sensacional que ells estaven venent a un preu d'oferta. Probablement jo hauria acceptat si no hagués rebut aquest e-mail algunes setmanes enrere avisant-me sobre el cop del perfum. Els homes  estaven entre els cotxes aparcats, imagine que esperant que aparegués algun incaute

Vaig parar una senyora que anava en direcció a ells i la vaig prevenir que m'havien avisat que en els centres comercials o estacionaments hi havia gent que t'abordava per oferir-te OLORAR EL PERFUM que estaven venent però que en realitat no és perfum, ÉS ÉTER. Quan l'olores te desmaies i aprofiten per a furtar-te tot el que portes de valor i qui sap que més. 

Copia aquest missatge i envia'l a les teves amistats, ja estan operant en totes partes. ¡No és un acudit!

Fins ací es un correu que ens han enviat  però que personalment ens creguem al 100% doncs ja ens va contar una història semblant uns xics d'ací de Catarroja que teníen una empresa a un poble d'ací prop i vingueren uns comercials de productes químics de neteja. Bé, no anem a donar noms doncs no tenim el permís explícit d'estes persones però esperem que estigèu tots i totes alerta i no vos passe. Salut.

dimarts, 2 de febrer del 2010

Chardí aprova 1º de demagògia

Per fí hem sabut a què es dedica Fco Chardí: a apendre DEMAGÒGIA. 
En una ostentació de pedantería sense llímits aquest home es va cobrir de glòria el passat plenari, amb un discurs vuit de continguts i copadet de demagògia barata.
 Una noteta amb xifres, (que veges vore d'on les treia  ja que no creguem que siga del seu cap, doncs pensar mai ha segut un dels seus forts) li passava al Palometes, Fco Guillem, i este li la tornava com diguent: "aixó ho defens tú, jo no entre a eixe drap", ja vegèu! Palometes no es va voler tragar el "sapo" però ahí estava Chardí, que ho va fer de bon gust. 

Clar està, amb la lluita interna de poder que tenen els peperos (sí, a Catarroja també, doncs qui més i qui menys ja està pensant en presentar la seva pròpia candidatura pel PP a les properes eleccions municipals d'enguany que vé), Chardí va fer possiblement un dels pitjors discursos polítics que s'han escoltat mai a Catarroja.

Per no aclarir els motius que han dut a l'alcaldessa i el nou regidor  a treure-nos 100.000'00 €uracos a l'any, va tirar 20 anys enere en el temps i parlà del jornal que cobrava Cubillos quan va ser alcalde però, intencionadament o no, s'en oblidava que a Cubillos el va succeir Chirivella i que aquest últim, al primer plenari municipal va fer el mateixet que la Sole, o siga, pujar-se'n el jornal.
Aixina que no cal ser experts en matemàtiques per a saber que si Cubillos cobrava molt i Chirivella es va pujar el jornal: Chirivella passà a cobrar més del que estava cobrant Cubillos.

Per ahí vas per molt mal camí Sr. Chardí, les fal·làcies no son bones companyes. Va seguent hora que canvíes el discurs i deixes que es defenga Sole dels motius perquè pensa que s'ha de pujar el sou  fins a 60.000'00 €ur  .

Si és que a estos els poden els deliris de grandesa!  Aisss, com es nota que somiar és de vades.

i és que entre col i col demagògia
..... a tot açò, per quin motiu es varen ficar eixos jornals la Sole i el nou regidor????