dissabte, 9 de gener del 2010

Tu periódico local: CONDEMNAT PEL JUTGE

No és la primera vegada que parlem d'aquest tema: la manippulació dels mitjans de comunicació "gratuïts" des de Canal 9 fins a un periòdic dàmbit local com ara "Tu Pperiódico Local".

La fartà de mentides que, per al nostre parer, veiem a estos mitjans de comunicació va ser una de les forces més grans que ens obligà a obrir aquest blog, com heu pogut llegir al nostre perfil des del principi.

Ara el jutge del Jutjat de primera instància nº 2 de Catarroja també ha vist delitcte en TU PERIÓDICO LOCAL i ha condemnat a aquest periòdic, ó ppiriròdic com molts de vosaltres li diguèu, a publicar una nota rectificant una informació que donà que no era certa, doncs es llimità a fer un copia-i-pega d'una nota del PP local (on, per a variar, es feien els bons de la pel.lícula mentres tiraven per terra amb mentides al cap de l'oposició) i feren cas omís al dret de rèplica que els varen demanar en temps i forma els socialistes.

Anem per bon camí amb sentències així, ja que aquesta obliga a publicar la rectificació de la notícia i a pagar les costes del litigi. Ara sols ens queda esperar a vore si a la pròxima edició de TU PPERIÓDICO LOCAL ix publicada la notícia o aniràn a per ell per desacatament a l'autoritat.

No hi hà que oblidar que el director d'aquest periòdic casualment forma part d'un club d'esport del qual era president el germà del regidor d'hisenda del pp de Catarroja i es va endur l'any passat en plena crisi (i mentres el presidía el germà del portavèu del pp de Catarroja) una subvenció extra de 57.000'00 euros, que sumada a la que anualment li donen va rebre en total 150.000'00 eur que l'ajuntament pagà de les nostres butxaques... com diría Michael Ende, però açò és altra història

4 comentaris:

nestor ha dit...

no m'extranyaria gens que "casualment" el proper numero de tu pperiodico local no es repartira a Catarrija...

Catarroja Descoberta ha dit...

Nestor no dones idees, no dones idees... ;-)

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Hola descoberta. Efectivament, és una perversió del periodisme i de la democràcia. Perquè no es tracta de cap mitjà de comunicació sinó d'un mitjà de propaganda de qui paga. I, de la democràcia perquè això és jugar brut, usant els mitjans institucionals i públics. El nosre Ajuntament es gasta en alguns mitjans 4.000eur mensuals. La finalitat és que tracten bé el govern i ningunegen al PSPV. L'oposició no existix, una burla per a la democràcia. En el cas de tu pperiódico local, no rep diners de l'ajuntament que sapiem però sí que en rep a través de propaganda que inserix SUFI o l'empresa del TAC.
Un apunt: el jugador de futbol no és director és gerent d'eixe pamflet.

Salut

Anònim ha dit...

No hay que olvidar que no es sólo tu PPriódico local sino que tb està crónoca local y el BIM municipal, amparados con dinero de todos pero al servicio de la propaganda del PP. Ah, el periodista del Ayuntamiento tb jugaba en el Catarroja CF. Seguramente se conocieron allí, el de tu ppriódico local y el del Ayuntamiento. Una sinvergüencería.
NO CON MI DINERO