dimecres, 6 de gener del 2010

quina "birria" de cavalcada de Reis

De nou ens tornen a pendre el pèl, després d'ofegar-nos amb els impostos i destinar ni més ni menys que 300.000'00 euros en festes, el PP i la seva sòcia d'UV es tornen a riure de nosaltres amb la cavalcada de Reis més vergonyosa de la història del nostre poble. A cap altre poble de 27.000 habitants tenen la caradura de treure eixe nyap de cavalcada.


Vos deixem una foto treta d'ací per a que vegàu la magnitut de tal vergonya, els tres reis dalt t'un mateix carro...Al muntonet!!!

Pobrets els xiquets i xiquetes que aguantaren estoicament la plutja per a vore açò. Però no vos preocupeu descobertes i descobertes, que el pròxim any, a la cavalcada de 2011, i a pocs mesos de les eleccions municipals ens tornaràn a intentar comprar fent una cavalcada com la que feren al 2007 (pocs mesos abans de les eleccions municipals també) aquella cavalcada va ser anunciada a la premsa escrita i a la ràdio...

Nosaltres ho escribim huí ací, dins d'un any també estarem ací per a comprovar si les nostres suspicàcies han segut acertades.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola tengo dos hijas de 4 y 7 años, estube todo el dia esperando que se hicieran las 6 de la tarde para llevarles a ver la cabalgata, cuando llegamos solo vimos como nosotros muchos padres corriendo porque estaba pasando, abuelos con los niños en brazos porque no llegaban etc.. y la critica general de que vaya mierda de cabalgata, que deberian decir lo que ha costado porque nos han tomado el pelo.

Paco ha dit...

Hola a tots. Ahir me va telefonar mon tio que anava en els seus nets per a contarme la meeeerda de cavalgata que mos ha fet l'Ajuntament. Se veu que la cosa ha sigut sona!

Anònim ha dit...

que fuerte me parece, tanto cuesta hacer una cabalgata en condiciones.
Alguien va hacer una recogida de firmas para que no nos tomen más el pelo

Anònim ha dit...

que tomadura de pelo, a esto le llaman cabalgata de Reyes,