dissabte, 16 de gener del 2010

excés de zel ó insensatesa


No sabem si ha sigut per l'excés de zel de la nostra nova alcaldessa ó si més bé ha sigut una mostra més de la profunda insensatesa de l'actual equip de govern però el ben cert és que dijous passat, i mentres corría pels nostres carrers el major temporal de vent des del 1989 a la nova alcaldessa no li se va ocòrrer millor idea que  avisar a tots els col·legis per a que enviaren als xiquets a casa: "por peligro de fuertes vientos se suspenden las clases"
A vore  Sole, aixina no pots fer les coses. Analitzem la situació: 
Bufava un fort vent, de fet es varen caure uns quants arbres a Catarroja, uno d'ells dintre del col·legi Bertomeu Llorenç però per sort, i tot i que siga una escola pública d'eixes que no us agraden als de dretes, els mestres tenen coneixement i sentit comú i degut a les condicions meteorològiques no van deixar eixir al pati a ningún xiquet (al igual que passa quan plou).
També varen caure més arbres al Camí Reial per eixemple un a l'altura del Saló Internacional que va tindre tallada la carretera fins que vingueren els bombers a retirar-lo, un altre també a la carretera quasi davant de l'ajuntament, en aquest cas no va ser tot l'arbre sino la copa i va caure damunt d'uns cotxes que hi havíen aparcarts, (aquest el va retirar la policía)... Però d'estos arbres ja fa temps que estaveu avisats del perill que creen quan bufa una miqueta de vent doncs , si la memòria no ens falla, Wilson Ferrús ja va preguntar a un plenari per la possibilitat de que caigueren i l'equip de govern va contestar que ho tenieu sota control, ejem, ejem.
Per altra banda tots sabem que quan comença a ploure i de sobte cau un gran xuixat el més coherent que hi hà que fer es no menejar-se del lloc on estigues ja que després de la tempesta arriba la calma.
Doncs bé, amb totes aquestes dades l'alcadessa no va tindre millor ocurrència que suspendre les classes i fer a tots els pares que anaren a arreplegar als seus xiquets i xiquetes als col·legis...Collons Sole!! (perdó per l'expressió descoberts però no puc dir-ho d'altra forma) quan més fort bufava el vent es varen omplir de xiquets els carrers de Catarroja, caiguent arbres, branques d'arbres, test de plantes dels balcons i terrats i teules per tot arreu.... no, no és el millor moment per a menejar-se d'on estiguen els xiquets, a estalvi dins les seves aules!!
A banda, has de pensar en la gent que no treballa al poble i s'hagué de deixar la feina a Alzira, Sollana, València... per a vindre a pels seus fills. Que no estem per a demanar permisos al treball...!!! 
A l'altra tin un poc més de sensatesa, que una cosa es avisar perquè cau una forta nevada i pot ser més tard estiguem amb un metre de neu i no pogam eixir, i altra ben distinta és fer el que vares fer... doncs a les 16:30 ó a les 17:00h que és quan acaven les classes bufava vent però no amb tanta força com pel matí, quan els xiquets i xiquetes tingueren que anar pel carrer fins a les seves cases, aixó si, passant justament i en eixe moment per davall dels arbres dels col·legis...
La primera en el front.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La Sole es així, com diu una dita espanyola: la primera en la frente. Senyor, senyor

Anònim ha dit...

A LO MEJOR LA CULPA NO ES DE ELLA, SINÓ DEL PADRE QUE ENVÍA A SU HIJO AL COLEGIO CUANDO ESTÁN CAYENDO ARBOLES, EN TODOS LOS SITIOS.
XQ YO A MIS HIJOS NO LOS ENVÍO CON ESE TEMPORAL, POR LO MENOS POR LA TARDE, LO QUE PASA QUE HAY PADRES Y MADRES QUE SON UNOS DESAHOGADOS...

Anònim ha dit...

Alguien ha leído en las provincias "Catarroja, ¿para qué una bolsa de empleo? "

En mi opinión, es muy lamentable que esto nos esté ocurriendo en Catarroja, pero es así y lo más tremendo es que los vecinos estamos acostumbrados a que quienes están gobernando nos traten de esta manera. El autoritarismo, el desprecio el ninguneo y la chulería es lo más destacable de quienes nos están gobernando. Al final siendo realista la única respuesta que encuentro es que “tenemos lo que elegimos en las urnas”.

josep ha dit...

I hui en Provincias ja va la segona!!! Igual que l'altre alcalde esta tampoc vol rebre a la gent que té problemes. Per a què volen ser alcaldes i després no volen donar la cara?

Catarroja Descoberta ha dit...

anònim 1: així és

anònim 2: pose la mà al foc i no em creme si dic que es nota que no tens fills en edat escolar (de sgur que no tens ni fills), cap mare ó pare treuría als seus fills per anar a escola amb eixe vendaval, pel mateix motiu que no vegueren llògic treure-los de l'escola per a dur-los a casa amb eixa tempesta, aixó és el que critiquem ací.

anòim 3: hem penjat ara el article que comentes

Josep: son els mateixos gosos en distints collars

Anònim ha dit...

hola to tendo 3 hijos en edad escolar, que van al colegio en Picassent, soy buena madre y me preocupo de ellos, por eso no fui a recogerlos cuando mas aire hacia, y si a las 17.00 de la tarde que habia parado el vendaval.