dimarts, 26 de gener del 2010

Alcaldessa per favor, reclama a Camps el que ens deu




Al plenari d'ahir el PSPV-PSOE de Catarroja va presentar una moció per a que l'alcaldessa li exigisca a la Generalitat Valenciana el deute que té amb el nostre poble, ni més ni menys que 17.000.000'00 €uros!!!! Aquesta moció va ser votada a favor per tots els regidors del PSPV-PSOE, EU i del BLOC, 10 vots a favor i 11 en contra, els del PP i Unió Valenciana.
Que esta gent del PP i UV no és de Catarroja?
que pretenen al no defensar els nostres interesos?
Que tenen por a que en València els diguen alguna cosa?

Com a catarrogins i catarrogines volem el que es nostre, per llei, el que ens toca. No estem dispostos a pagar dues vegades pel mateix.

Paguem impostos per a tindre un centre d'especialitats (competència autonómica) però com que el Sr Camps ens ninguneja, ens tenim que fer nosaltres mateixa un centre d'especialitats (en uns baixos comercials) i pagar-los de la nostra butxaca, per tant els paguem 2 vegades.

Paguem impostos per a tindre col·legis, però com a València passen de nosaltres ens monten barracons per als nostres xiquets, aixó sí, la vigilància d'estos barracons corre a càrreg de les nostres butxaques.

Paguem impostos per a tindre un Auditori que inugurà Camps com si l'haguera pagat la Generalitat, però la veritat és que encara ens deu quasi 3 milions d'euros d'aquest auditori, per a la qual cosa l'ajuntament ha demanat un crèdit, que paguem de les nostres butxaques. (i amb interesos, que la Generalitat no ens reembossarà)

No podem continuar així.

Des de Catarroja Descoberta hem format un nou grup al facebook (punxa ací) , uniu-vos i cridem tots a una veu

ALCALDESSA, DEFENSA ELS NOSTRES DRETS!!!! CAMPS PAGA  JA!




2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure el corrupte Camps esta de viatge de final de curs, o siga, final de la seva carrera politica. La sole no reclamara res, fara el mateix que su Paco, callara la boca i a xuplar del mugro. Te que donar-se presa, a soles te 15 mesos per xuplarnos la sang als catarrogins/as. Hi ha que botarlos ja

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Hola descoberts, jo ja m'he apunta't al grup. Que la gent s'entere d'estes coses és important. La Generalitat valenciana ens ninguneja i patim discrimancions per la seua culpa però al PP (i el seu apèndix d'UV) els té exactament igual. Com be dius, sembla que no són ni viuen a Catarroja.
Salut