dilluns, 14 de desembre del 2009

no m'entere de res!

Aquesta dona és la comunista Rosa Perez Garijo, edil per EUPV al nostre M.I Ajuntament.

Fa uns mesos el govern del PP-UV crearen una empresa "pública". Una empresa que anava a estar i està controlada unicament pel PP-UV, la resta dels grups polítics no anaven a tindre cap capacitat de control en la mateixa. Doncs bé en aquell moment ja ens varem quedar atonits quan aquesta dona va ser l'única de l'oposició en votar a favor d'aquesta empresa junt al PP i UV, argumentant que com era pública, doncs si era públic SI, per què, perque SI, empresa en la que recordem que ni el PSPV, ni Bloc, ni el seu propi partit (EUPV) anaven a tindre cap representació, deixant així les mans lliures al PP i UV per a fer i desfer. Açò no deixaria de ser una mera anècdota política si no fos perquè ara ve lo gros.

L'equip de govern PP-UV ha proposat partir el contracte amb l'empresa de neteja SUFI amb l'empresa pública. Sequint la seua lògica de l'empresa pública SI perque SI no tindria que haver donat suport a aquesta proposta, ja que la neteja viària deuria assumir-la l'empresa pública (que no ha d'estar solament per a enxufar a gent afí al PP). Doncs no! La comunista Rosa Perez Garijo li paregue bé que part de la neteja viaria es quedara en mans privades. En l'empresa privada!
A nosaltres no ens sembla correcte que la neteja viària continue en mans d'una empresa privada tenint com tenim una empresa "pública". No vos sembla?
PP-UV, com no podia ser d'altra manera, votà a favor a l'igual que la comunista Rosa Perez Garijo representant d'EUPV. El Bloc s'abstingué i el representant del PSPV-PSOE va ser l'únic que votà en contra d'aquesta proposta.

Ai, es que no m'entere de res!

ACTUALITZACIÓ: IMPORTANT LLEGIR ACÍ

22 comentaris:

Anònim ha dit...

a ella li mola madrid, almusafes, tegucigalpa... Pero de Catarroja tan sols s'enrecorda quan venen eleccions. I teniu raó no s'entera de res... En plena crisi i amb tantes families catarrogines que estan pasant calamitats me contaren que en l'últim plenari demanava diners a l'ajuntament per a pagar autobusos per anar de mani a Madrid. En quin mon viu esta regidora?

Anònim ha dit...

a esta xica le pasan las mociones desde valencia las presenta aqui i au. He leido tambien esta notícia en el blog de Wilson Ferrús. Afortunadamente existen estos blogs que con total libertad de expresión, cosa que a algunos extremos les aterroriza, nos cuenta lo que hacen y/o votan unos y otros. Seguid con vuestra encomiable labor. Asi nos enteraremos de todo todo y todo.

un veí ha dit...

A mi me pareix molt fort. Se li fa la boca aigua parlant de lo públic i va i vota a favor d'açò? està d'acord en que l'empresa de neteja gestione ixe servici?

Anònim ha dit...

Al menos podria enterarse de lo que vota o mirarse un poc els paperets. Com pot defendre i ferseli la boca aigua parlant de lo públic i després no oposar-se a que una empresa privada continue portant la neteja? I els d'EU estan tambe dacord? Es alucinant!!!
ânim catarrojadescoberta!!!!

confidencial ha dit...

Els fets de la primera part segons em contaren des de dins d'EU varen ser els següents:
Entra Rosa en la seu i anuncia a bombo i platillo que l'Ajuntament va a crear una empresa pública i van a votar a favor. Algú li pregunta -Rosa, això és així exactament- a lo que ella respon que si. Evidentment no s'havia llegit el expedient on deia que el PP-UV eren els que anaven a controlar dita empresa.
Fonts d'Eu.
La segona part d'esta història és incomprensible y/o inconcebible.
Continueu així. Traguent a la llum el que pasa a l'Ajuntament i dient la veritat dels uns i dels altres.

Catarroja Descoberta ha dit...

Catarroja Descoberta no publicara comentaris que continguen insults, suposem que a falta d'arguments. I molt menys anem a permetre insults i descalificacions a determinada i estimada persona que precisament no ha participat en aquest post.

En la Catarroja Descoberta creguem en la llibertat d'expresió, per això convidem a qui haja insultat a que argumente on hi ha alguna falta a la veritat en aquest post.

Per cert els comentaris que ens insulten son la força més poderosa que ens anima a continuar fent el que fem. Contar el que passa al nostre poble amb total LLIBERTAT D'EXPRESIÓ.
Encara que ens consta que dita llibertat no agrade a certes persones.

Ja se sap 'els extrems es toquen'.

un excomunista ha dit...

Ara Raul (el coordinador d'EU de catarroja, s'està dedicant a enviar missatgets posant a caldo a este blog i comptant un bon grapat de mentides. Xe, que Estalin ja fa temps que es va morir i afortunadament a Espanya estem en una democràcia, cosa que ni tu ni els del PP s'heu enterat encara. Com pots tirar tanta merda per la boca perquè diuen les veritats? QUE NO ÉS CERTA LA INFORMACIÓ QUE ES DÓNA? DIGUES QUINA EXACTAMENT!!!!!

uno del psoe ha dit...

Raul Camacho ni te vergonya ni la coneix. Que vols censurar la veritat. Censurar este blog perque et molesta la llibertat? Demagogia barata la propaganda que estas fent. Mentider!

nestor ha dit...

per l'amor de deu!!!
si realment creus en la llibertat d'expressió, no moderes!
si hi ha gent que insulta, publica eixos comentaris! això es verdaderament la llibertat d'expressió i amés, jo se que m'has censurat alguns comentaris que estaven argumentats i no faltaven al respecte a ningú, simplement es que no coincidien amb la teva ideologia

i per cert, eixos anònims, si tan bons penseu que sou, identifiqueu-vos, no esteu fent res mal, no???

o si?

Pedro Ruíz ha dit...

Ahora entra a trao tb el MARTÍ con su allipebre catarrogí.Son incontables los insultos que le dedica a este blog y a la persona que según él está detrás. LLega a decir que el PSOE y Ferrús (qué obsesión con Ferrús) están detrás. Y se rasga las vestiduras este chico que no se cansa de insultar a todo el mundo en sublog (menos a Monzó), a meterse con muy mal gusto con la gente y a contar muxas pero que muxas mentiras. Lo que tendría que hacer es dar menos lecciones a nadie y ser un poco más prudente. Siempre que se mete con alguién les llama tarados, que están mal de la cabeza... siempre son para él personas enfermas mentales. Qué poca humanidad tiene este chico. Y habla de que detrás de este bloc esta el PSOE cuando todo el mundo sabe que detrás de él está Monzó. Monzó debería llamarle la atención y decirle que no hace falta que haga puntos para q lo meta en la lista.

Endavant!!!!!

PD. Yo doy mi opinión y no insulto a nadie. LO que haceis otros es vergonzoso. Ah, y pongo mi nombre.

Anònim ha dit...

Joder que revuelo. Por lo que se ve sois un poder mediatico. Ni el International Herald Tribune

Anònim ha dit...

¿Pedro Ruiz? ¿El que salía por la tele?

jajaja ha dit...

jajaja ara el Martí el del allipebre també jajaja quina obsesió amb Ferrús. I a mi ma dit una persona del Bloc que este blog es de Monzó com diu el comentari de dalt

Catarroja Descoberta ha dit...

Benvingut Nestor.

Esperem que faces extensible la demanda de no moderació de comentaris a la resta de la blogosfera catarrogina, no tansols a nosaltres no? Que no som els únics home.

Els únics comentaris que no publiquem són els que contenen insults. No sabem (si com tu dius) no hem publicat algún comentari teu, ja que suposem que seria anònim.

Gràcies per la teua enriquidora participació i per expresar-te amb total llibertat d'expresió.

Jules ha dit...

¿Libertad de expresión? Pero si censuráis a los discrepantes!

P.D. A qué no lo publicáis? Supongo que no, como mi anterior comentario, donde no se insultaba a nadie.

Catarroja Descoberta ha dit...

Benvingut Jules.

Aquest comentari l'hem publicat perque no contenia cap insult.

Reiterem que no publiquem missatges que continguen insults o que ens acusen d'allò que no som.

Gràcies per participar.

josep ha dit...

Néstor, t'equivoques, la llibertat d'expressió no és deixar que u diga tot el que li vinga en gana. Els insulkts si vols els publiques en el teu blog però ací em sembla molt bé que els missatges amb insults i barabaritats no es publiquen (el blog de Martí no fa fa falta que entren anònims a insultar perquè els seus posts ja contenen un número infoinit d'insults i mentides, sempre aplaudoides per Monzó).
A més, açò és un blog personal no un mitjà de comunicació.
Jules, és el teu nom vertader o és un pseudònim? A los discrepantes se censuran y se insultan en otros blogs que van de progres, como el de Martí.
Per cert, algú d'EU me pot explicar per quina raó es diu que el que conté el post és mentida? Perquè no expliqueu el que passà segons vosaltres?

josep ha dit...

AH, és veritat, sembla que teniu un poder mediàtic que deu ser l'òstia perquè tots s'han volcat a parlar de vosaltres. Quina enveja sembla que tenen alguns blogs xafarders i "marujos"

Arturo ha dit...

Jo pense que no se pot ser tan intransigent. Des de fa molt de temps llisc este blog i el que han fet sempre que han parlat de política a segut denunciar la mala gestió del pp-uv. I ara, per una vegada que parlen del que ha fet en un pleno la concejala d'esquerra unida monteu tot este sarao. Jo crec que els que han montat este circ (Raul,Martí i Monzó) deurien acceptar la crítica, inclús si cal la sátira. No penseu que li esteu fent un flaco favor a la democràcia. I demanar-li a Martí que deixe d'insultar amb tant de mal gust al seu blog. Sembla que és un xic que té el ego en la estratosfera. Amb això hi ha que anar espai. La caiguda pot ser fatal. Bones Festes xiquets.

Rafa ha dit...

Raul Camacho em sembla que faltes a la veritat quan dius en el blog d'eu que este blog vos anomena 'els comunistes' en quin post perfavor?

Dius que es un blog 'anticomunista' en quin post et bases per a dir això perfavor?

Tots els anys este blog recorda a 'Las Trece Rosas' moltes d'elles comunistes veritat?

Per què dius totes eixes mentides? Per un post que opina lliurement del que va votar Rosa Perez en un plenari?

Perfavor t'agrairia que em digueres on estan tots eixos posts (segons tú) 'anticomunistes'. Però no podràs, perque saps que? No hi ha cap. I el mes greu, tu ho saps.

Lola ha dit...

Esteu donant cobertura a un circ que poc favor li fa a la llibertat d'expressió, al respecte i a la democràcia...A qui se li haja d'estirar de les orelles, que se li estire, però amb el teclat al davant tothom s'envalentona i després no hi ha sol·lució...deixeu-vos de tanta història i no feu més el ridícul! Els del PP estaran farts de riure per este sarao que l'únic que fa és cabrejar al votant d'esquerres i fer mala sang.
Acabeu amb açò ja i que cadascú assumisca la seua part.

juan ha dit...

El d'EU va encendre el ventilador. El del allipebre el fica a màxima potència. El que tinga més trellat que l'apague. Com a lector dels blogs del meu poble em sembla que esteu donant un espectacle lamentable. Total per un puto post! Que és un blog no elplural.com pareu ja que es molt lamentable