dijous, 17 de desembre del 2009

mentiders i manipuladors, qui?

Degut al revol que està causant el post publicat "no m'entere de res" i per a aclarir els malentesos que molta gent està tenint per culpa d'algù que ens diu que hem mentit repasarem tot el text a vore si algú ens pot aclarir on hem mentit i que hem manipulat (en cursiva hem escrit el que afegim avuí):

Aquesta dona és la comunista Rosa Perez Garijo, edil per EUPV al nostre M.I Ajuntament. (és el peu de foto de'aquesta dona, es ella no? Val, ací no hem manipulat ni dit mentides. Seguim):

Fa uns mesos el govern del PP-UV crearen una empresa "pública". ( es així) Una empresa que anava a estar i està controlada unicament pel PP-UV, la resta dels grups polítics no anaven a tindre cap capacitat de control en la mateixa. (per tot i per tot que malgrat hi hagueren seients reservats per als membres dels grups polítics de l'oposició, el PP no es baixà del burro en que la majoría absoluta, es a dir, no menys del 51% foren membres sols del PP, i l'altre 49% la resta de grups municipals, UV; PSOE, EU I BLOC. Ací tampoc hem mentit, continuem llegint) Doncs bé en aquell moment ja ens varem quedar atonits quan aquesta dona va ser l'única de l'oposició en votar a favor d'aquesta empresa junt al PP i UV, argumentant que com era pública, doncs si era públic SI, per què, perque SI, (si anàreu al plenari sabreu que va ser eixa la seva explicació de vot) empresa en la que recordem que ni el PSPV, ni Bloc, ni el seu propi partit (EUPV) anaven a tindre cap representació (i no tenen cap poder de decisió ni sumant tots els representants incluida UV doncs no aplegaríen mai ni al 50%, tampoc és mentida), deixant així les mans lliures al PP i UV per a fer i desfer. (açò per supost, al estar aixina la composiciò dels membres o siga que tampoc és mentida) Açò no deixaria de ser una mera anècdota política si no fos perquè ara ve lo gros.

L'equip de govern PP-UV ha proposat partir el contracte amb l'empresa de neteja SUFI amb l'empresa pública. (és de veres) Sequint la seua lògica de l'empresa pública SI perque SI no tindria que haver donat suport a aquesta proposta, ja que la neteja viària deuria assumir-la l'empresa pública (que no ha d'estar solament per a enxufar a gent afí al PP). (us convidem a averiguar també a vosaltres qui va a treballar en eixa empresa, per a començar, la novia del regidor d'hisenda és la gerent, que sort!) Doncs no! La comunista Rosa Perez Garijo li paregue bé que part de la neteja viaria es quedara en mans privades. En l'empresa privada! (EU va votar a favor de que la neteja es faça compartida entre SUFI i l'empresa pública, ahí estan les actes....tampoc és una mentida)

A nosaltres no ens sembla correcte que la neteja viària continue en mans d'una empresa privada tenint com tenim una empresa "pública". No vos sembla? (açò es manipular?açò es mentir?)

PP-UV, com no podia ser d'altra manera, votà a favor a l'igual que la comunista Rosa Perez Garijo representant d'EUPV. (aixina va ser) El Bloc s'abstingué (també és correcte) i el representant del PSPV-PSOE va ser l'únic que votà en contra d'aquesta proposta. (aixina consta a l'acta)

Ai, es que no m'entere de res! (i ací acava, ara si algú continúa diguent que s'ha mentit que no faça com el PP amb la seva paranoia de "eschuchas ilegales del SITEL" i ens diga per favor on estàn les mentides)

10 comentaris:

militant socialiste ha dit...

Així es fan les coses. Enhorabona! Es pot dir més alt però no més clar. Això és argumentar, que és el que toca. I no manipular, mentir, insultar i intoxicar com han fet: Raul Camacho, Martí Raga el del allipebre i Jesús Monzó.
Felicitats, anim i endavant!

Pedro ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

RESISTE Y VENCERAS!
FELICIDADES CATARROJA DESCOBERTA!

Catarroja Descoberta ha dit...

Pedro el teu comentari ens alaga, però lamentem no poder publicar-lo ja que acuses al responsable de un altre blog de sofrir algún tipus de transtorn mental i a tres persones els escrius un insult directe.

Estarem encantats de publicar tot el teu comentari sempre que no apareguen insults. Encara que estos no anaren dirigits a les persones que fem este blog.

Gràcies.

Toni ha dit...

El de l'allipebre està encantat en estes històries. Perque li agrada insultar de manera obsesiba des de l'anonimat perque es un cobard, que s'escudava en unes sigles (eu) ara s'escudara amb altres (iniciativa-bloc) per a abocar fem en la blogosfera.
Tots els meus respectes a eixos partits. Es un problema de la persona lianta, mentidera, xafardera i obsesiva que s'amaga darre d'eixe blog insultant a tot el poble.

un eseguidor de todos los blogs ha dit...

El Martí-allipebre, me deja alucinado!!! dice en su blog que "el problema ací no és el pp, ni tan sols el comportament irresponsable de gent sense vida real que ha d'inventar-se personatges per comentar el seu propi fem. El vertader problema ací el té (i el tindrà) el partit que permet que en el seu nom la blogosfera catarrogina esdevinga un abocador incontrolat de residus tòxics". Pero si es él el único responsable de lo que él llama abocador incontrolado de mierda, si su blog se dedica a eso y se está dedicanmdo a eso, haciéndole un gran favor al PP!!! Y después vuelve a echarle la culpa a ferrús. Pero si es público y notorio que ha echado mierda sin parar sobre rosa y EU (tanto cuando estaba dentro como cuando estaba fuera) y sobre los socialistas, si es público y notoria que detrás de él está cierto partido político con el que pretende ir en las próximas elecciones (a ver si puede estar de asesor con ellos). Yo le diría a ese chico que se serenase y se buscase un trabajo. Que dejara de echar mierda sobre los demás y que se afiliara al PP. Ahí sí que encontraría sitio.

Por lo demás, ánimo a este blog que está haciendo una gran labor y ánimo a ferrús que tiene que aguantar lo inaguantable.

PD he dejado de seguir el blog de Martí. Os recomiendo que hagais lo mismo.

Anònim ha dit...

Martí necesita tratamiento urgentemente. Lo que hace en su blog anonimamente, comportandose como alguien sin vida real siendo un tal samaruc para malmeter i insultar gratuitamente como una mercadera desbocada no es normal. Hace daño a personas i partidos. Hombre si es publico y todo el mundo sabe que este personaje es capaz de encerrar a su pareja en un local de catarroja y dedicarle los mayores insultos e improperios desde fuera. Cuando llama a todos locos por algo serà.

Yolanda ha dit...

ZASSSSSSSSSSSSSS! EN TODA LA BOCA!!!!
JAJAJA
Enhorabona Catarroja Descoberta

LO SIENTO, ME HE EQUIVOCADO ha dit...

Martí, ten un poco de dignidad si aún te queda y pide perdón a la gente que hace este blog de manera desinteresada y que te han emostrado que es cierto lo que dicen. Te has dejado llevar por el odio incontrolado e irracional. Házlo, hombre, sé valiente. La izquierda de este pueblo te lo agradecerá. Di conmigo: LO SIENTO, ME HE EQUIVOCADO. Y ya está, a por el PP.

Maria Dolores ha dit...

Ese tal Raul tendria que pedir disculpas publicamente por el daño gratuito que ha querido hacer.
Un saludo