dissabte, 1 d’agost del 2009

risc d'incendi

En el plenari corresponent al mes de juliol celebrat el passat dimarts el portaveu del grup socialista, Wilson Ferrús, va formular al Sr. Alcalde la següent pregunta:

Els membres de l'equip de govern (PP-UV) passaven olímpicament. Ells (PP-UV) anaven a la seua, risetes, xarretes, escoltetes... tot menys prestar atenció. Una falta de respecte al portaveu i al poble totalment inadmissible.

No és d'extranyar que Ferrús tinguera que demanar que prestaren atenció a la pregunta, ja que existeix un alt risc d'incendi sobre els horts abandonats de la zona d'horta on volen fer Nou Mil.lenni. Chirivella li va respondre - a si? tenim que prestar atenció a esta pregunta? jejeje (sic) -

Tampoc li importa a Francisco Chirivella que els veïns de Villa Carmen o L'hort de Ferris isquen en flames?

Tant poc li importa la vida dels catarrogins i catarrogines al Sr. Alcalde?

2 comentaris:

la novia de Catarroja ha dit...

Lo único que les importa es ganar pasta y enchufar a sus amiguetes, novias, familiares... Si hay un incendio habrá que buscar responsables.

QUE LIMPIEN LOS CAMPOS ha dit...

Si hay un incendio los responsables son los que lo provocan y en segundo lugar los propietarios de los campos, la legislación está bien clara.

Porque no se cultivan esos campos, sencillamente porque estan en manos de los especuladores. Lo mínimo que pueden hacer es limpiarlos.