dijous, 20 d’agost del 2009

estarà acavat el Joan XXIII al setembre?

Ja estem comprant el material escolar per al nostres fills. Les tendes i els grans magatzems ja ens diuen: la tornada a l'escola està ben prop.

L'alcalde Francisco Chirivella i la regidora Soledad Ramón, en definitiva el PP, varen prometre als pares i mares d'alumnes (en una de tantes), que el col.legi Joan XXIII estaria apunt per als seus fills al setembre. Així començarien el curs escolar a la nova escola.
Després de que aquell Conseller del PP, sí el de CQC, prometera als catarrogins que el C.P Joan XXIII estaria apunt per al curs 08/09.

Bé, després de tantes mentides i tant de fum ens preguntem:

complirà el PP amb la seua paraula d'obrir el Joan XXIII al setembre?

8 comentaris:

La boda del siglo ha dit...

En l'últim plenari el Chiri va deixar caure que no estaria al setembre. I ara té als obrers currant el cap de setmana i tot. Xe que fort!

Anònim ha dit...

L'obra estarà acabada segur, passí ahir per allí i les obres estan casi acabades, queden encara 9 dies pel setembre, sols falten alguns detalls. Altra cosa és que es puga començar el curs quan toque (el 7 en teoria). S'ha de fer el trasllat i també dotar de mobiliari i dotació el nou centre i això no es farà fins al setembre.

El que si que crec és que els xiquets de les Barraques no tornaran als barracons de Paluzié.

catarrogí ha dit...

Igual el sr Font de Mora ajorna el començament del curs per la grip A, es capaç després de la ciutadania en anglés, d'implantar l'uniforme, del xinés en secundaria i de la supresió de línies en valencià. S'ho podem esperar tot, seria una excusa perfecta per acabar tots els col·legis que tenen pendents.

S'han de vacunar a tots els mestres i als alumnes de risc, sembla que no hi han vacunes per a tots.


Rectificar a "la boda del siglo" el Chiri no te a cap obrer trevallant el cap de setmana, en tot cas és el sr Font de Mora, el que fa l'obra no es l'Ajuntament, sino la Conselleria d'Educació.

I el col·legi nº5 ja va en marxa, el primer que han fet ha segut arrancar les oliveres que hi havien al solar com es costum en este poble es preferix arrancar els arbres per molt antics que siguen a transplantar-los. Haguera segut molt bona idea respectar estes oliveres i que lluiren en el nou pati del colege, o en tot cas transplantar-les a alguna rotonda o jardí de Catarroja pero com sempre el més fàcil és destruir, i exemples d'arbres tallats en tenim molts en este poble.

Marta ha dit...

El colegio si que estará acabado, pero no por ello el alcalde cumplirá su palabra ya que lleva años y años diciendo que ya estaba en marcha y ya ves, las obras se licitaron creo recordar en 2004 y ya estamos el curso 2009-2010.
Demasiados años, realmente 6 cursos más de los prometidos, teniendo en cuenta q solo dan clases hasta primaria (6 cursos) se ha saltado una generación entera de niños que han sufrido los barracones
Que dimita el alcalde y el diputado provincial de educación por su gran desinterés demostrado. Vaya! si son la misma persona! pues que dimita ya.
Fora Chirivella, Fora Fora Fora

Anònim ha dit...

Francisco Chirivella ens ha demostrat als catarrogins que no té ni paraula ni vergonya di decència.

Jo també opine el mateix fora Chirivella de l'alcaldia YA!

Anònim ha dit...

Encara que no te res a vore amb l'apertura del Juan XXIII.

Una altra del nostre Benvolgut Ajuntament. Com és possible que se tanque la piscina del Poliesportiu el 30 d'agost? No cregueu que per lo menos debia d'estar oberta esta setmana que els xiquets i molta gent estan encara de vacances. Això és el que mos ha portat la privatització dels serveis esportius. Espere que algun partit de l'oposició faça la pregunta pertinent al ple al Concejal d'esports.

Anònim ha dit...

El dia 8 la resposta

Anònim ha dit...

El col·lege està ACABAT, enhorabona al poble de Catarroja i en especial al BARRI DE LES BARRAQUES.