divendres, 14 d’agost del 2009

el PP: hereus polítics del franquisme

Així ho cregueu els lectors que heu participat a l'enquesta. I des de La Descoberta pensem que heu estat molt atinats.

Serà de veres que el 90% dels hereus polítics del franquisme estan al PP i que la resta es troben repartits en infinitat de partits marginals? Sí, el que deiem, molt atinats.

Per als més jovenets un xixotet detall: el PP té com a senador a un senyor, un dinosaure parlant amb propietat, que era Ministre de Franco. Xe que sí, que l'heu clavada.

Plagiant descaradament al gran Wyoming: Lo que Catarroja Descoberta vota va a misa!

Gràcies per la vostra participació.

P.D: Estimada Mònica Oltra, la reacció exaltada de la bancada popular no estava justificada. Tota la raó del món amb allò dels avantpassats ideològics...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Por sus actos los conocereis.

Anònim ha dit...

T'ha faltat dir que Manuel Fraga va ser elegit senador per Galicia en 2008. Gràcies als vots del PSOE i del BNG. El seu partit el PP, es va abstindre en la votació.

Catarroja Descoberta ha dit...

Benvolgut anònim segon: Si ho contem nosaltres tot tu et quedaries sense dir la teua. I quan un diu la seua se sol quedar agust, a que sí?

A més, el feren senador PSOE i BNG. I què? Així li donaven un retir mitjanament digne al franquista. Ja que el digne en realitat seria estar jugant al tute a la llar dels jubilats. Però clar demanar dignitat a la dreta és com allò de demanar 'peras al olmo'.

Per cert, no està sols Fraga com a senador dinosaure del PP. Hi ha més dinosaures. I dinosaurets hereus del franquisme i fills i nets de los mismos ja ni en parlem.

Gràcies per llegir-nos i participar.

Anònim ha dit...

Per eixemple el Sindic de Greuges valenciá. La seva nominacio millor no recordar-la, hei que si

Maria ha dit...

però eixe que parla de nominacions i eleccions no s'entera de que va el tema

els senadors que corresponen per ser representants directes de les autonomies, es a dir, els que no els vota la gent, tenen qe elegir-se de forma consensuada si es pot. Així el PP vota moltes vegades als del PSOE i al enrevés

Respecte al Sindic de Greuges, es una institució imparcial i apolítica. I també, el Sindic o Sindica intenta ser elegit de forma consensuada perque representa a tots els ciutadans i ciutadanes del País Valencià.

A tot açò, que tenen que vore les nominacions i eleccions en que el PP siga l'hereu polític del franquisme que era el resultat del que ens preguntaveu

Hi ha qui sempre porta les curtes ficades.

Salut!

Anònim ha dit...

El Sindic de Greuges una eleccio imparcial i no politica? Tu mateix

ILEGALIZAZIÓN PP ha dit...

Ilegalización del PP YA, por ser los herederos del franquismo, que se confisquen todos sus bienes y sus dirigentes madarlos al exilio, por ejemplo a Miami, en compañia de los exiliados cubanos anticastristas.

Pedro ha dit...

Hola,
Vaig a fer d'advocat del dimoni i vaig a defensar a Manuel Fraga.

Pensem lo que pensem d'este senyor i del seu passat franquista, el ben cert és que ha servit un servei important al pais i a la democràcia. Fraga va aconseguir mantindre dins del sistema democràtic a una part important del franquisme sociológic que en altres circumstàncies hauria passat a l'opocició al régim, amb el perill que comportava aixó per la consolidació de la democràcia.

En termes histórics, el que va aconseguir Fraga a final dels 70 és excatament el que no van aconseguir polítics com Alcalá Zamora o Miguel Maura durant la segona república, que era el insertar a una part substancial de la dreta dins de la democràcia repúblicana.

Inclús hui, podem observar com les opinions de Fraga son sempre més constructives i sensates que les de la majoria dels deus companys de partit, infinitament més irresponsables i demagógics que ell.

Independentment del que haja sigut Fraga, crec que és un personatje Históric important per este pais. Molts altres que pululen hui per alts càrrecs del partir popular son tan franquistes com ell, i en canvi lo únic que han fet es crear crispació i torpedejar al govern i al pais quan no han governat. Eixos mereixen molta més crítica que Fraga al meu entendre.

Saluts.

Maria ha dit...

jo no he dit una elecció imparcial, hi ha que saber llegir.

Repetisc: el Síndic de Greuges és una institució imparcial, de fet a molts ajuntaments del PP els "convida" a modificar algunes decicions. A Catarroja tenim alguns exemples i la Síndica era la proposada pel PP. Torne a dir: intenta ser elegit de la forma més consensuada perquè representa a tots els valencians i valencianes.

Això de -eleccio imparcial i no politica?- t'ho has inventat tú.

Hi ha que apendre a llegir.

Te torne a deixar el que vaig escriure per a que repases. Així que copie i pegue.


Respecte al Sindic de Greuges, es una institució imparcial i apolítica. I també, el Sindic o Sindica intenta ser elegit de forma consensuada perque representa a tots els ciutadans i ciutadanes del País Valencià.

Liberal ha dit...

Pues oye motivos hay para ilegalizar al PP.

- Por cuestionar el estado de derecho y poner en entredicho su funcionamiento.

- Por acusar a policias, guardias civiles y a todos los cuuerpos y fuerzas de seguridad del estado de estar al servicio del gobierno. Como si esto fuera una república bananera.

- Por cuestionar a jueces y fiscales, virtiedo acusaciones gravísimas sobre todos ellos.

- Por utilizar a todos los muertos de todos los terrorismos como arma política. Tanto los de ETA como los de Alqaeda.

I así no pararíamos. El PP no tiene dignidad, vergüenza ni decencia política. La derecha existe. Muy bien. Pues que aprendan a ser decentes como la derecha europea que por muy extrema que sea no cuestiona el estado de derecho ni es tan miserable como para utilizar políticamente a las víctimas del terrorismo. Mientras no cambien ni derecha ni centro ni perrito que vuela. Es un partido indecente y sin escrúpulos y punto.

Anònim ha dit...

Com es va elegir al Sindic de Greuges actual, després de dos anys de "revolta". Tu votes a Cholvi i jo a canvi nomene a Pajin Senadora. A data de avui: Cholbi es Sindic pepero i Pajin no es Senadora. Per cert, se llegir, escriure i fins i tot sumar.
De bon "rollete". Salud companya

Maria ha dit...

El Síndic no És pepero encara que tinga eixa filiació política. eL sÍNDIC és o deu ser objectiu imparcial i defensar els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes del País Valencià.

Ah, Pajín serà, malgrat tots els obstacles del PP, senadora.

Per cert no és suficient dir que se sap llegir, escriure i fins i tot sumar, cal demostrar-ho.

Hechos son amores y no buenas razones. De bon "rollet".
M'estalvie lo de company.