diumenge, 30 de novembre del 2008

tot el que passà a la manifestació i Canal 9 mai s’haguera atrevit a contar.

Sí descoberts, com ja haureu imaginat, a la televisió pública valenciana, eixa que paguem tant tu com jo, o el veí de dalt, el d’enfront..., no ficaran imatges de la manifestació d’ahir, perquè simplement no hi havia ni una càmera grabant, o potser sí, i pot ser que estigueren amagades, doncs tindrien por que els xiquets o le seues mares els feren pupa. Clar que per a evitar-ho van enviar patrulles i patrulles de policies, a cada cantó hi havien 2 o 3 dotacions, a part dels antidisturbis, ja, ja, ja, els xiquets feien molta por amb els seus globus groguets. L’helicòpter de l’exèrcit era tot un espectacle, possiblement passava de tant en tant per a ajudar a fer la "ola". Els motius de la manifestació els podeu trobar també als posts publicats a aquest blog fa uns dies.
Les pancartes eren d’alló més originals i aquests eren alguns dels crids que més cantaven:

FONT DE MORA DIMISSIÓ.
AMB AQUESTA EDUCACIÓ - FONT DE MORA DIMISIÓ . GO HOME.
FORA FONT DE MORA, FORA FORA FORA.
LA CIUTADANÍA NO ÉS UNA MARIA.
FONT DE MORA - ALS BARRACONS.
DONDE ESTÁ- NO SE VÉ - CANAL 9 ES DEL PP.
CONXA GOMEZ(*) TÉ EL CERVELL DE PEDRA PÓMEZ.
AMB AQUESTA CONSELLERIA / ANEM DE CUL.
FONDT DE BARBARITATS / ESCAMPA EL POLL
MENOS CIRCUITO MAS INSTITUTOS.
OTI OTI OTI FONT DE MORA QUI NO VOTI.
Ah! I la Font de Mora’s Cançó : tot un èxit al HIT PAREID de la mani.

No ens podem oblidar dels càntics que ens heu fet arribar des dels col.legis del poble:
JOAN XXIII – 30 ANYS EN BARRACONS
VOLEM VOLEM VOLEM - UN COLE DECENT
NO VOLEM BARRACONS!


A tots els col·laboradors anònims del Joan XXIII, institut Berenguer Dalmau, Jaime I, i altres col.legis de Catarroja, gràcies per compartir amb nosaltres la vostra il·lusió per a construir una millor Catarroja, ja sabeu que anem a estar sempre al costat en la vostra lluita. Aquesta també és la vostra finestra.

Com passa a totes les manifestacions depén de qui et conte en dirà unes o altres xifres, nosaltres sols podem dir que des de les 18 :00h que va començar la marxa a la Plaça de St Agustí fins les 20 :45h que va finalitzar a la Plaça de la Verge, per tot el carrer Colom i C/la Pau varen estar passant instituts i col·legis de tot el País Valencià, i apreseta que anàven, doncs feia molt de fred però han aguantat estoicament. No cabia ni una agulla i nosaltres també creiem que la xifra de participants estarà prop de les 90.000 persones, si no les ha superat de llarg.
Enhorabona per tots els que heu anat, sabieu que no s’anava a fer gran publicitat, sabieu que estàvem a vora 4º C i així i tot heu eixit al carrer a demanar una millor educació i millors condicions estudiantils. Qui sap si entre els que han anat també estarà el/la que descobrirà la vacuna contra la sida… o el futur/la futura metge que curarà a Font de Mora, a Camps, o a algú de nosaltres dintre d’uns anys....





Vore video:



(*)Secretaria autonòmica d’educació

9 comentaris:

Anònim ha dit...

FORA EL PP! EL PP DESTRUEIX L'EDUCACIÓ PUBLICA, NO LI IMPORTA LA SANITAT PUBLICA. NO LI IMPORTA L'ESTAT DEL BENESTAR. FORA LA DRETA! FORA EL PP DE LA GENERALITAT! TENIM QUE ESTAR UNITS PER UN BON FUTUR PER ALS NOSTRES FILLS! VALENCIANS I VALENCIANES FEM FORA DEL PAIS VALENCIA AL PP!

Anònim ha dit...

Vaya tela! als trens no cabía un ànima, com quan a la manifestació contra la guerra d'Irak. Anàvem literalment embutits. Un treballador de Renfe digué que volíen haver llevat molts trens (xe, igual q quan lo d'Irak) quina vergonya. Molta gent havía anat en cotxe, altra s'havía quedat tot el día a València, busos veníen de totes parts de la comunitat... i ni Canal 9, ni las provincias, ni la resta de mitjans de comunicació manipulats pel pp ens van a dir res de que va ocorrer.
Des de Catarroja va eixir moltísima gent, comptant sols el q anàren amb renfe, el anden estava petat a cada tren que passava... per a que després ens vullguen negar la realitat

Anònim ha dit...

DONDE ESTA
NO SE VE
CANSL 9 ES DEL PP

Anònim ha dit...

i ací a Catarroja barracons per un tubo. I el col·legi nº5 massificat i els xiquets de 1r i 2n juntets en la mateixa aula com si Catarroja fóra un poblet d'interior de la castella més profunda.

Anònim ha dit...

Segons els diaris, quan la capçalera de la manifestació arribava a la plaça de la Verge (on acabava), encara hi havía milers de manifestants en S Agustí que encara no havien començat la marxa.
tot un exit li pese a qui li pese

Anònim ha dit...

Però a estos els dóna igual tot. Damunt després va i la gent els vota. Tots protesten, critiquen, se manifesten, es cabregen... però trauen més del 50% dels vots. No entenc res!!! serà un malsomni del que no puc despertar?!

Anònim ha dit...

Aquí llega Fontdemor, el educador para la ciudadanía....
jajaja jajaja

Anònim ha dit...

No comparto tu idea anónim de que a "estos" nos da igual todo.
Esta vez se han pasado tres pueblos, una cosa es como iban al principio y las cosas que hacían, pero cada vez somos más gente la que como yo no comulga con ruedas de molino, poco a poco se han ido destapando y te puedo asegurar que en las próximas elecciones no van a obtener tantos votos.
En eduación somos líderes en fracaso escolar, en Ayudas para la dependencia somos la comunidad donde menos personas estan recibiendo esta ayuda, en infraestructuras se han limitado a la Ciudad de Calatravas, circuitos de quita y pon y nada más para los ciudadanos. Los valencianos no somos tan tontos, con lo que costó la visita del Papa, en la formula 1 y en la America's cup se podían haber construido 15 o 16 colegios o institutos nuevos..
Si quieres dejamos esta conversación pendiente para dentro de unos años.

Anònim ha dit...

tienes toda la razon C.P Y canal nou una mentira mas que ya stamos de vuelta ya no te creemos. dicen lo que el PP quiere que se entere la gente .