dimecres, 24 de setembre del 2008

les vostres notícies: veïns de Catarroja contra "la cerrilada"

Aquestes són les fotografies que ens han fet aplegar uns amics de Catarroja Descoberta que van assistir a la manifestació contra 'la becerrada' d'Algemesí.


Sobren les paraules.
Tema tractat i denunciat en Anna Notícies i TVE.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

AQUEST ANY NO HI HAN BOUS A LES FESTES DE CATARROJA, PER FI A FET UNA COSA BÉ EL PP. PER UNA VENGADA I SENSE QUE SERVISCA DE PRECEDENTS ENHORABONA PP.

S'HAN PROHIBIT PER A SEMPRE O VA HABER DEBAT COM EN PATERNA.

Anònim ha dit...

¿PROHIBIRA ELS BOUS AL CARRER WILSON FERRUS QUAN SIGA ALCALDE EN EL 2011?

Anònim ha dit...

Si esta es la España en la que tengo que vivir, y esta es la España a la que tengo que querer, que le den mucho por... , por que yo con gente que comete este tipo de aberraciones,torturas, asesinatos y encima comentan que esto es una tradición, que clase de madre o padre os ha criado. Yo he estado por toda Europa y somos la vergüenza de todos los paises europeos, por favor, haceros cargo de todo esto que está sucediendo, yo no digo que no se coma carne, pero por Dios no maltrateis a los animales, o la vida os dará lo que vosotros le dais. Por favor, os lo pido muchas veces, pensad lo que haceis es muy importante, sobre todo para las generaciones venideras. Yo siempre apoyaré estas manifestaciones. Como ciudadana de Catarroja me siento orgullosa de que hallais publicado esta noticia, y ya sé que quien trata temas como este,se arriesga a que vayan a por él.
Enhorabuena Catarroja Descoberta.

Anònim ha dit...

Wilson no té que prohibir res.
A principis dels 90, el govern de Cubillos va llevar de les festes majors, les que paga el poble, els bous al carrer. Des de aleshores cap govern de Catarroja a programat bous al carrer aa les festes majors.
Ah i els bous al carrer que es fan, que percert enguany no s'han fet, les organitza la penya bouera.
Els veins de les Barraques que viuen per on es feia el recorregut dels bous varen firmar per a que no es feren per allí.
Així que ha Catarroja, afortunadament, res de bous al carrer.

Anònim ha dit...

el primer anónimo no tiene ni idea de lo que habla.
Los toros en Catarroja no los hace el PP, ni el PSOE, ni nigún gobierno. Los hace la peña.
Que tendrá que ver el PP?
Hay gente que no se entera eh?

Anònim ha dit...

Però que pinta el PP o el PSOE? O Wilson Ferrús al 2011??? Jajaja Que jo recorde a l'any 91 o 92 l'alcalde Antonio Cubillos va eliminar els bous de les festes del poble. I per eixa decissió quatre gats o crec que eren dos, fa tants anys, li varen fer una concentració a la porta l'Ajuntament. Des de llavors, els bous que s'han fet a Catarroja els ha fet la penya taurina, algún any els festers del crist... I iau! ;)

Anònim ha dit...

Jo vaig veure el reportatge que van fer a TVE. No donava crèdit. I a més a més amb xiquets mirant-ho. Vaig acabar plorant. No sabia que es feien eixes salvajades. Per l'amor de Deu en quina ment cap fer això? No estan bé. Quina persona amb un mínim de sensibilitat i cordura pot ser capaç de cometre eixes atrocitats. I els politics i la justícia permeten eixe tipus de maltractament? Però que vivim en un país per civilitzar? M'agradaría enterar-me si fan alguna altra manifestació contra esta barbàrie. Fins a on podem aplegar les persones i la crueltat humana. Es increíble. La gent de Catarroja o qui llisca açò i vaja a alguna d'estes manifestacions perfavor que avisen. Perquè sent una gran indignació i impotència màxima.

Anònim ha dit...

Hola,

Moltíssimes gràcies per publicar aquesta notícia. Estes coses s’han de conèixer. A les becerrades es torturen fins la mort 8 jònecs (animals menors de 2 anys). Son animals ingenus que no saben el que els espera. És terrible, és injustificable.

Anònim ha dit...

¿Y a la desaparecida peña bouera quien la subvencionaba integramente?

¿Quien pagaba "els bous al carrer"?

De hecho el año pasado no se hicieron en las Barracas pero si en el Raval

Anònim ha dit...

Per a festes i tradicions pacífiques subvencions SI! Per a la tortura i el maltracte ni un cèntim de les administracions públiques. Que ho financie Manolo Escobar su vino, sus mujeres, sus toros y sus cuatro puntos 'cardinales' de su España.

Anònim ha dit...

Els Bous al carrer nunca han sido organizados por el Ayuntamiento, cediendo la responsabilidad a otras entidades como la Penya Bouera o los Festeros del Cristo, que asumian los riesgos de organizar este tipo de festejos. Pero siempre han sido financiados prácticamente en su totalidad por el Ayuntamiento.

Y ya lo sabemos fue promesa electoral del PP no realizar toros en las Barracas, por la presión de los vecinos, no por ser antitaurinos, sino por las molestias que causaban. El año pasado lo organizaron los festeros del Cristo, y se realizaron en el Rabal. Lo que ya no sé es si fueron subvencionados por el Ayuntamiento o por los Festeros.

De todas las maneras los Bous al Carrer os guste o no es una fiesta valenciana de gran arraigo popular, en Catarroja puede ser que no, pero en otros lugares no se concibe la fiesta sin els bous. La reglamentación de la GV cada vez es mas dura y se precisan mas medidas de seguridad, y se ha mejorado mucho el aspecto del maltrato de los animales. Muchas veces la verdad no comprendo a los antitaurinos, no dicen nada de la caza por ejemplo, o de las condiciones en que viven el tiro de pichón, o los mataderos. Creo que aquí tambien se maltrata a los animales, incluso mucho mas que en las corridas de toros.

Anònim ha dit...

LA FRASE: 'Los Bous al carrer es una fiesta valenciana de gran arraigo popular'. Toma Nodo! LA LLISTA DE "GRANDES ARRAIGOS" DE LAS SOCIEDADES QUE, AFORTUNADAMENT,JA NO EIXISTEIXEN: La fem entre tots...? I qui li ha dit al de dalt (al que ha escrit dalt meu vull dir) que jo, que sóc antitaurí, no estic en contra de la caça i dels escorxadors? I altra cossa, va tot en un pack? També va en el pack ser taurí i fatxa? Doncs perfavor no fem demagogia barata. I jo dic:Podeu estar en contra del que vos done la real y santa gana 'os guste o no os guste'.

Anònim ha dit...

Si mucha gente identifica los toros con el franquismo y la derecha es decir el PP. Ademas en muchas regiones españolas se identifica tambien con el españolismo mas rancio y carca.

Y claro que en muchos pueblos valencianos no se concibe la fiesta sin los toros en la calle. Pásate por los pueblos de l'horta nord o por la provincia de Castellón y lo verás, lo demás es huir de la realidad.

Anònim ha dit...

Per a l'anònim que no fuig de la realitat:

Hi ha premi per a l'argumentació més pobra i simplista? Perquè pareix que alguns ho vagen buscant.
No ens embrancarem en debats filosòfics sobre el concepte “realitat”.
Anem a centrar-nos en la realitat tal com la planteja l'anònim de dalt.

El seu plantejament:
Concepte > realitat
Afirmació > en muchos pueblos valencianos no se concibe la fiesta sin los toros en la calle, lo demás es huir de la realidad
Conclusió > Acceptació d'eixa realitat

El meu plantejament:
Concepte > realitat
Afirmació > en molts pobles valencians (actualment) no es concep la festa sense els bous al carrer, altra cosa és fugir de la realitat
Conclusió > No acceptació d'eixa realitat – Canvi de la mateixa

Amb el concepte “realitat” no va implícit el concepte de "no canvi".
La “realitat” canvia, es transforma. A això s'anomena EVOLUCIÓ.
Encara que sempre existiran i és legítim, conservadors de la “realitat” o de certes “realitats”.

Imaginem: Sóc un etarra, assassí. És una realitat, l'altre és fugir de la realitat.
Doncs quan no ens agrada eixa realitat, posem en marxa les mesures oportunes, els mecanismes necessaris per a canviar dita realitat.

Acabaré dient que probablement a Clara Campoamor algú li diguera: t'agrade o no t'agrade, les dones no podeu votar, lo demás es huir de la realidad.
I mira tú, fins a la data!

Salut i progrés!

Anònim ha dit...

me parece una salvajada y una aberracion, el maltrato de estos pobres animales indefensos y asutados . una pregunta? a todos aquellos que aplauden esta masacres gustaria estar en el lugar de esos pobres animales ¿selo na planteado alguna vez ¿ creo que no me algra que aqui no haya toros

Anònim ha dit...

El pleno del Parlamento Europeo retiró hace poco más de un año, la petición de prohibir los espectáculos taurinos que su comisión de agricultura había incluido en un informe sobre bienestar animal, mientras ,mantuvo su censura a las peleas organizadas de gallos y de perros . Eurodiputados populares y socialistas rechazaron la petición en contra de las corridas de toros, la petición había sido formulada por la eurodiputada alemana Elisabeth Jeggle, fué rechazada por 147 votos a favor y 418 en contra.