dilluns, 15 de setembre del 2008

el PPeriòdic de Catarroja del mes de Setembre

En aquest panflet demagògic, mentider, manipulador i purament propagandistic, (que paguem entre tots els catarrogins) s'afirmen coses (una altra vegada) com que "El Govern d'Espanya denega la subvenció per al barri de Les Barraques". Culpant així al president del Govern Jose Luis Rodriguez Zapatero de ser responsable de la negativa de les ajudes europees (fons feder) per a recuperar i rehabilitar aquest històric barri catarrogí.
Barri abandonat i menyspreuat pel nostre insigne alcalde i el seu equip de govern (PP-UV).

Senyors del PP i anexa, els va quedar clar allò de... una mentida repetida una i una altra vegada es converteix en una realitat.

Per això en sembla necessari recordar el que a la Descoberta ja vam explicar al respecte d'aquest assumpte.

Sembla que alguns no tenen memòria ni vergonya. Els refrecarem doncs els neurotransmisors.

En més d'una dècada al govern, els populars no han fet res. En els pressupostos per a aquest any Les Barraques han desaparegut del mapa catarrogí (excloent falles 'amb regidor del PP inclòs', "saraos varios" i el recanvi d'alguna perilla).
No donem ni un euro per a Les Barraques (ja ens voten), no invertim en el nucli antic (ja ens voten), no tenim un pla d'acció i recuperació de barri (ens voten igual), els anul·lem en els pressupostos (com ens voten)…I amb tota la cara dura, van i amb aquests precedents es posen a demanar fons FEDER. (Fons per a fer qué? si el PP no té UN PROJECTE ni diners per a Les Barraques).
Però senyors, ací arriba el "quit" de la qüestió: La culpa de tot (segons Chirivella) de qui és?
Evidentment i com no podia ser d'altra manera de Zapatero i el PSOE.

Normativa dels fons FEDER de la UE

Ministeri d'Administracions públiques

Regions "phasing in"; la Comunitat Valenciana ha rebut la major quantitat de fons FEDER

El PP i Chirivella ja no enganyen a ningú. Ni als seus propis regidors.
c
Però la festa continua!
Estigau atents a la Descoberta. Vos mantindrem informats de festa i de números...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero qué faxorros pueden llegar a ser! Qué manera de manipular la información! ¿Y éso es legal?

Anònim ha dit...

Jo no sé si és legal. Però indigne sí que és. Com l'alcalde de Catarroja. Esteu segurs que aquest home és cristià? Perque no actua com a tal.

Anònim ha dit...

La duda ofende. Cristiano no se si será, porque su comportamiento es para estar confesandose sin parar. Que es lo que hace en Valencia y no en Catarroja. Confesarse digo.

Anònim ha dit...

aci passa com quan veguem als telediaris tants xiquets morint-se de fam al 3º mon, estem tan acostumats q no ens afecta, doncs el pp no deixa de mentir i manipular, crispar i burlar-se de la gent per a crear una cortina de fum i per darrere omplir-se les butxaques (no he vist cap carreg del pp q no estiga forrat des de q entrà en la política). Tots ho sabem, pero com ho trobem tan natural, no ens afecta. I açò es molt perillós