divendres, 19 de setembre del 2008

les explicacions de Genoveva (PP)

Des de diverses fonts ens han contat el ple de hui, perquè com podreu suposar a les 9 del matí la gent normalment treballa.
Tot ha seguit un guió establert: la Genoveva (que no estava previst que assistira) s' ha presentat amb un paperot baix del braç (no sabem si l'ha escrit ella tot sola o li l'han dictat) i l'ha llegit integrament mentre li anaven eixint les llàgrimes a poc a poc fins que al final ha esclatat a plorar entre els aplaudiments dels seus companys del PP (sí, com esteu escolant.... el mateix Chirivella que prohibix que el públic aplaudisca, s'ha posat com un loco a aplaudir sense parar). Després abraçades, besades...
Genoveva, doncs, ha seguit el guió. Ha intentat deixar en bon lloc als seus excompanys de grup i a Chirivella i ha posat com a excusa el canvi d'horari en el seu treball des del mes de febrer (i per què acceptares la regidoria de barri en el mes de juliol si era incompatible amb el teu horari, Genoveva?). També ha fet una al·legoria, un cant, una oda a Chirivella. Segons ella de discrepàncies o diferències res de res. Solament una qüestió de incompatibilitat amb la seua feina i la seua família.
Has quedat molt bé amb el PP i amb Chirivella, Genoveva, pero no "cuela".
Al final, la culpa de tot el que ha passat de l'oposició que són "muy, pero que muy malos" que "man utilisao patacar a Chirivella y al PP".

20 comentaris:

Anònim ha dit...

peró si en un any no ha fet res, res de res, nastis de plastis, na de na... ara q vens plorant. Li done tota la rao a Paqui, dels comentaris de l'anterior entrada.
Si en Catarroja hi ha moltisima gent que necessita ajuda domiciliaria i no la te per culpa del PP, si, del teu partit eixe q diuen q has defensat avui al ple, si estiguerem a altres llocs aquestes pobres persones, necessitades, ja tindrien la ajuda que demanen. No teniu cor, ja podeu anar a l'esglessia a confesar-vos i q vos posen una bona penitencia, desalmats

Anònim ha dit...

Sí, això fa esta: confessar-se i confessar-se. Ja pot, ja, que si hi ha infern anirà directa. Ho ha fet fatal se'n va per la porta de darrere amb besitos al Chirivella. I jardí què deia?

Anònim ha dit...

Jo no diria tant d'esta pobra 'mandada'. Al infern els despotes, dictadors, totalitaris... Francisco Chirivella, Fabra, Hugo Chavez, Castro... I elements de la mateixa calanya. Però abans de l'infern. Un judici i una sentència exemplar.

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento no pierda nada. Una concejala que a lo único que se dedicaba era a pasárselo bien en el jardín. Pero de forment ni un gra. La situación en el grupo municipal del PP era insostenible seguramente a pesar de las buenas palabras de la Genoveva.

Anònim ha dit...

El trabajo de concejal en Catarroja tiene que ser muy duro...

Anònim ha dit...

Pero el trabajo de CONCEJALA dentro del grupo popular aún debe ser más duro. Durísimo.

Anònim ha dit...

Si la que se va era nula en su gestión, el "quitate tu pa ponerme yo" que viene es peor.
No se si es que en el pp para elegir a los candidatos hacen una seleccion con los rechazados a la primera en el casting de gran hermano, pero: aviso para l@s vecin@s de Catarroja "hemos salido del fuego pa caer en las brasas"

Anònim ha dit...

Lamentable que se empiece a críticar a una persona que no ha tomado ni posesión del cargo, hay una regla en política que es dar 100 dias de confianza a todos los gobiernos y cargos públicos.

En España la política del todo vale, cada vez impera mas, y estas reglas de cortesia, ya no se cumplen, es una lástima. Deja que el nuevo concejal por lo menos tome posesión. Y despues de un mes de gestión sino te gusta (que seguro que no te va a gustar) pues a críticar a degüello.

Anònim ha dit...

Pues tienes razón, lo normal es esperar a ver si entra y ver lo que hace o le dejan hacer. El problema es que ya estamos escamados de la gestión de estos concejales. la que se ha ido es una prueba de lo mal que hacen las cosas y, encima se va amenazando que puede volver. Y lo peor es que se ha ido por sus líos internos en el grupo del PP. menudos están hechos.

Anònim ha dit...

El caso es que los tres teneis razón, primero porque conociendo a David Nacher ...en fin, y segundo porque, al menos, hemos de concederle el beneficio de la duda

Anònim ha dit...

Que tipo de Lios?

Anònim ha dit...

I vosaltres que aneu a saber... la gent parla molt, i no tot és cert, així que moltes de les coses que doneu per suposades no tenen que ser necessàriament certes...

Tan cert podria ser el molts dieu, com tot allò que va dir en l'acomiadament al Saló de Plens.

Anònim ha dit...

de momento la una, la que se va, ya se ha colocado en la sanidad publica y el otro, el q llega, ya ha dejado el mandato anterior en la banda de musica, no la querría tanto (a la banda de musica)

Anònim ha dit...

Hi ha molt de trepa en la vida. No sols al PP. Encara que el PP canta mooolt... són mooolt trepes.

Anònim ha dit...

La genoveva està enxufada en el Pesset en urgènies que és on volia estar. crec que estava enxufada en el provincial i, a la xica, no li agradava massa. Com va a malparlar de Cirivella i del PP si està treballant gràcies a ells? Solament li faltaria que també la tiraren de l'hospital.

Ah, i el que entra passa de l'Artesana. Només l'interessava estar ahi per poder arribar a director. Ara s'ho dixa enseguida perquè de regidor li vasn a pagar més pasta.

Anònim ha dit...

a director no, perdona, com a molt a president. ja li agradaría a ell, per a ser director has de saber molt, per a ser president no es precís ni tindre l'EGB.
no confundim.

Anònim ha dit...

Esteu encertats els dos, està de director de la banda juvenil i de president de l'Artesana. Com a president no es cobra però com a director sí. Veurem si també dimitix com a director de la banda juvenil, a mi m'estranyaria molt, encara que si ho fa sempre podrà enxufar a algú perquè siga director de la juvenil i tot queda entre amics.

Anònim ha dit...

Y la genoveva que toca en l'Artesana? la flauta?

Anònim ha dit...

A L'Artesana no toca la flauta, la toca al jardí.

Anònim ha dit...

En quin jardí?