dijous, 11 de setembre del 2008

l'ecologisme del PP. Els falta un "regó"







Aquestes són les palmeres que ha plantat en la riba del barranc l'alcalde de Catarroja i el seu equip (PP-UV).
Els falta o no els falta un regonet?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Docs no, la veritat és que no. Un regonet no els aniria gens malament. Jajajajaja

Anònim ha dit...

Per qué ha ficat el Xiri eixes palmeres??? Estan més seques que la moixama. O això pareix. Per molts regonets que els pegues no reviscolen ni a la de tres ;)

Anònim ha dit...

Acó pareix la nova California, amb tantes Palmeretes.

Anònim ha dit...

Es que os quejais de todo, si está sucio, porque el Chiri no se preocupa, si lo limpia y planta palmeras raquiticas tambien os quejais. ¿Que pensais que se va a gastar el dinero en esas memeces? no aprendereis nunca, el dinero se gasta en comilonas y fiestas...

Anònim ha dit...

¿A qué amiguete se las habrá comprado? No sólo están en la riba del barranco tb están en las rotondas. Xe, qualitat i futur!

Anònim ha dit...

Hi ha un blog que no pot passar de vosaltres igual que voslatres passeu d'ell. Escriu de quan en quan, el visiten cada vegada menys iels temes que trau estan més passats que passats (quan els trau ja els hem llegit en tots els llocs). I sempre, sempre vos ha de tirar alguna bufonada. No pot viure sense vosaltres. pareixa maria rabieta.

Continueu així. Ignoreu-lo. Ni cas

Anònim ha dit...

Aquestes palmeres estan plantades el mes passat, al menys si s'hagueren preocupat de regarles encara q fora fins a San Miquel.... i ja abandonar-les despres, com fan en tot.
Com diuen els xiquets: "els del PP son com el cola-cao; mucha propaganda y poco resultao"

Anònim ha dit...

Ay de verdad. Ahora lo he visto. Jajaja Ella estÁ obsesionada. Debería desahogarse de otra manera ejem ejem, le harÁ falta. Oye de verdad, renco-rosa patológica no? Que pesada destrellatÁ! Jajajaja Algunas son muy fuertes. Pues eso descoberts, hacéis muy bien, pasando pekín de la rara.

Anònim ha dit...

A ixes palmeres els fa falta un regó, i dos també...

Anònim ha dit...

Realment no entenc ixes decissions... tal volta l'Alcalde estava de vacances i ha sigut una decissió pressa d'urgència ... les palmeres necessitaven un nou destí i Catarroja es va oferir voluntària, sense cap interés, no sé...
La veritat és que em muic de ganes de saber d'on s'han adquirit aquestes palmes i quina és la versió que ens dóna el M.I. Sr. Alcalde.

Anònim ha dit...

A mi em pareix que eixes palmeretes son made in catarroja. Jajajajaja

Anònim ha dit...

las fotos son pura alegoría de la catarroja hacia la q nos dirigimos con su pretensioso nou mileni: una catarroja decrépita, asolada, sin un trozo de zona verde bonito para la vista, pero eso sí: con un campo de golf y un barrio de las 12000 viviendas.
Ah bueno!:Y no olvidar nuestra gran obra de caridad: le habremos salvado el cu.. a Llanera