divendres, 5 de setembre del 2008

exclusiva! ja tenim farmàcia de guardia!

Chirivella ha anunciat hui a les 12 del mitgdia en roda de premsa que ha arribat a un acord en el president del col.legi de farmaceutics pel qual a partir del proper 1 de Març de 2009 Catarroja comptarà amb una farmàcia de guardia 24h.

Hui a les 12 del mitgdia el nostre insigne alcalde ha convocat una roda de premsa en el saló de plens del Molt Il.lustre (això que nega a altres partits polítics) per a informar dels acords als quals ha arribat sobre la farmàcia de guàrdia que ens correspon legalment.
Els partits de l´oposició s´haurien enterat d'aquestos acords (si Catarroja Descoberta no vos oferira ara aquesta notícia) una vegada més per la premsa de demà. Perquè Chirivella primer informa a la premsa que a l’oposició (molt correcte i democràtic per la seua banda, no penseu?).
El pitjor de tot és que ha estat la mateixa oposició (els socialistes durant la passada legislatura i els nacionalistes en aquesta) qui ha instat a Chirivella en reiterades ocasions a que faça complir la llei i que els catarrogins tinguem una farmàcia de guàrdia. Tots els portaveus dels partits de l’oposició durant tots els plens han insistit en auest tema i no l’han perdut de vista.
Ara Chirivella fa una roda de premsa per a informar a la premsa (i no als regidors) que ha arribat a un acord amb el president del col.legi de farmacèutics perquè el nostre poble dispose d’una farmacia de guàrdia. Una cosa que arriba sis anys després de demanar-ho els socialistes en el ple municipal i alguns anys després d’exigir-ho la llei per als pobles de més de 20.000 hab.
Chirivella no ha aconseguit res. Per fi es compleix la llei a Catarroja (almenys en aquest tema… d’altres ja en parlarem).
Farmàcia de guàrdia 24h. Un èxit fruit del treball dels socialistes i els nacionalistes pel benestar de tots els ciutadans catarrogins.
Enhorabona!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

COLLONS CATARROJA DESCOBERTA SI QUE TORNEU FORTS. FELICITATS AL PSPV I AL BLOC PER ACONSEGUIR EIXA HISTÒRICA REIVINDICACIÓ. SOU ELS MILLORS XE! A I EIXE ANÒNIM QUE VA DIR QUE JA NO ESCRIURIES MÉS QUE MALA PUNTERIA TÉ XE. EM SEMBLA QUE S'HAURA QUEDAT EN LES GANES PERQUE DONAVA EIXA IMPRESIÓ. QUE MALA ES LA ENVIDIA I LA RABIETA! AIIIIX!

Anònim ha dit...

La farmacia de guardia la ha puesto Francisco Chirivella. Los socialistas sois unos sinvergüenzas. Reconoced que quien trabaja por el pueblo es el alcalde que votó el pueblo. Y ni el PSOE ese partido que rompe España, la familia, el empleo, las tradiciones religiosas, que nos lleva a la ruina, que casa a homosexuales, que quiere destruirnos a los católicos, pues eso ni ellos ni los catalanistas han conseguido la farmacia. Que el pueblo se entere que los del pspv y del bloc no dicen la verdad y difaman a una persona trabajadora, decente y honrada como es nuestro alcalde. Que nos da trabajo a los que no teniamos. Todo mi apoyo y reconocimiento señor alcalde.

Anònim ha dit...

El anterior comentari no sé si està fet en serio o amb ironia. perquè no me puc creure que estiga diguent el que està diguent en serio i si és així no li fa cap favor ni a Chirivella ni al PP. Un grapat de burrades i barbaritats en unes quantes línies que retrata a la persona que les diu i al alcalde que diu defensar.

Ah, i benvinguda catarrojadescoberta i la farmàcia de guàrdia.

Recordar-li al personatge anterior que la farmàcia de guàrdia és un dret dels catarrogins, un dret legal per als pobles de més de 20.000 hab. que ha tardat en vindre i que ha sigut el PSOE, el BLOC i EU els qui han insistit, han recordat i han presentat mocions en els plenaris perquè el teu alcalde (QUE ÉS ALCALDE PERQUÈ HA COMPRAT A LA D'UV TOTS SABEM A QUIN PREU) s'espavilara.

I això de que nos da trabajo. Voldràs dir als del PP.

Anònim ha dit...

Mira Joan, decirte que eres un maleducado por insultarme, así sois los de la izquierda. Y por otro lado las burradas y las barbaridades las dirÁs tú, diciendo que el alcalde ha comprado el voto de la concejala de uv. Si eres tan valiente de hacer esa afirmación ahí tienes los tribunales. Y ya veo que te molesta que el partido popular y Francisco Chirivella nos de trabajo, porque vosotros lo único que haceis es destruirlo. Y si te molesta te aguantas porque el pp ganó las elecciones, por algo será. Y lo que decís no son más que calumnias e injurias al alcalde, un demócrata elegido democraticamente. Y habló en la iglesia porque allí se presentó el libro de fiestas. En la iglesia, que mal que os pese es la casa de todos. Incluso de todos aquellos que deberíais redimir vuestros pecados, los catalanistas, comunistas, socialistas y otros por no profundizar. Y no tengo nada más que decir. Sólo que respeteis a nuestro alcalde y a los creyentes. Si es que podeis.

Anònim ha dit...

Boooon dia! O bona nit x als q encara no ens em gitat després d'una nit internetitzada :) M'alegra que torne CATARROJA DESCOBERTA BENBINGUTS! I m'alegra també veure que als incondicionals del Xiri este blog els fot ben fotuts perque canta les veritas. I Joan tens raó, la lectura del que ha escrit eixe personatge, retrata molt bé no sols al propi individú sino també al seu estimat señor alcalde. Si estava calent/a d'orella per llegir veritats, ha destapat eixa esència del PP de Catarroja i sobretot de Chirivella (per a que definir-los no? Ja ho fan ells) Així que este rojo catalanista pecadorrr s'en va al tombo. Que el Xiri esté con vosotros, y con tú piii......

Anònim ha dit...

Hola, ya era hora que volviese catarroja descoberta. Una pregunta: si la ley obliga a que los pueblos de más de 20.000 hab tengan farmacia de guardia, por qué ha tardado tanto el Chirivella en hacer que se cumpla la ley? Y otra duda: ¿por qué a partir de marzo del 2009? No entiendo...

¿Chirivella ha abierto alguna fábrica o alguna gran empresa? lo pregunto por lo que ha dixo el de antes de que Chirivella crea empleo y da trabajo. ¿A quien?

Anònim ha dit...

Que por fa el PP en aquest poble, no?
El/la incondicional del Xiri crec que ho diu tot de com és la dreta en Catarroja.
No hi ha ni llibertat d'expresió. Ho dic, entre moltes altres coses, per l'última. El mural tan xulo que feren els de Salvem Catarroja i l'Ajuntament el va esborrar.
Per cert algú sap algo d'eixe assumpte?
Salut!

Anònim ha dit...

Mira decente...
els primers maleducats que hi ha açi sou vosaltres i es pot comprobar,mirant el que ens han dit.(Los socialistas sois unos sinvergüenzas.)Aixina que queda prou clar qui realment es un MALEDUCAT.No pots demanar respecte quant vosaltres no el teniu.La iglesia sera t'ha casa,la meua no.menos fantasmaes....i mes ajudar al que realment ho necessita que son els pobrets.

Anònim ha dit...

Si Catarroja va superar els 20000 habitants en 1981. Després de 27 anys s'ha conseguit, hairiem d'estar contents que després de tantes reivindicacions s'ha aconseguit, qui ho haja conseguit té igual, als nostres polítics de totes les bandes els agrada posar-se massa les medalles, tots ho heu reivindicaren en el govern PP (95-03 i 05-08) i els socialistes (81-05 i 03-05) i quan s'estava en l'oposició.

Ja ho tenim pos debem estar contents. Ara encara falten moltes coses com la oficina del DNI, o la comisaria de Policia, i que els nostres xiquets no vagen en barracons.

Medalles poques els polítics estan per a servir al poble i no al revés. I això crec que molt poca gent ho té clar

Anònim ha dit...

Però a l'últim ple no es quan a l'alcalde li va sonar el mòbil i va dir a boca plena, davant de tothom, (i imagine q amb la seva sarna propia de quan parla amb prepotència, tan tìpic en ell), q no tindríem cap farmacia d guardia a Catarroja?
Açò es el que es vaig entendre al llegir-ho en aquest mateix blog. O es que donde dije digo digo Diego... i ara, per algun extrany motiu (€€€) si va a ficar la farmàcia de guardia. Amb la pasta q guanya la industria farmacèutica!!!
O tan sols era per evidenciar, davant els representants del partits de l'oposició q tant ho han reivindicat i del públic q acudeix als plens municipals, quant passa dels/les catarrogins/nes?
Molta sort catarrogins/nes i seguiu descobrint Catarroja!!!

Anònim ha dit...

de quin any es la llei? algú ho sap? ja existía al 1981?
gràcies

Anònim ha dit...

Suelo leer los comentarios que se publican en este bloc porque hasta ahora había respeto y edcuación en ellos, independientemente de que el comentario fuera o no de mi agrado.Es evidente que no todos podemos pensar de la misma manera,pero a mi entender es intolerable y dice muy poco en favor de los que opinan como "decente ha dit".
Quien y como puede ser un individuo o individua que llama pecadores a los catalanistas, comunistas socilistas y otros por no profundizar dice.
¿Este no pecador tiene derecho a insultar y poner etiquetas a quien considere? si queremos llegar ahí o más lejos, puedo dar mi opinión, diciendo que quizás los pecadores y quienes deben redimir sus pecados son aquellos que predican humildad, fe, amor, solidaridad, matrimonio católico, etc... y no lo practican.

Sinceramente en mi opinión el comentario al que hago referencia, y los que vayan en esa línea no deberían ser publicados, creo que este tipo de comentarios persiguen la provocación.

Anònim ha dit...

Anònim o anònima entenem la teua indignació pel comentari que fa Decente, comprenem perfectament que no t'agrade el que puga dir un altre lector/a de Catarroja Descoberta i et puga semblar intolerable.
Però ens agrade o no, ens semble de bon o molt mal gust, és una opinió.
Creu i expressa que els catalanistes, comunistes i socialistes viuen en pecat i són uns pecadors.

Efectivament pot no agradar, inclús estar escrit amb intencionalitat ofensiva, però que algú pense que vius en pecat no és cap insult. En tot cas tindria una altra qualificació, però no anem a entrar en polèmiques que no ens duen en lloc.

Els insults, repetim una vegada més, són retirats ipsofacto d'aquest blog.
En canvi, les opinions ens agraden o desagraden, ens siguen favorables o desfaborables, sempre tindràn cabuda en Catarroja Descoberta.

Gràcies per participar-hi.

Salut!