dimecres, 17 de setembre del 2008

el mort li diu al degollat .....................

9 comentaris:

Anònim ha dit...

sobren els comentaris

Anònim ha dit...

La corruPPció i la esPPeculació són un mal que patim al País Valencià. Que diu el M.H PPaco Camps al respecte? I el més important. Quan ens donarem conter del que està fent el PPCV?

Anònim ha dit...

esa manera de hablar que tiene Fabra..., esa prepotencia.., esos aires ese despotismo y ese riemelasgracias tan feo que tiene al lado,....no se no se ¿seguro que no se trata de un pleno del ayuntamiento de Catarroja? Creo q el Fabra ese es el Paco chirivella y por eso se esconde tras las gafas de sol aunque esté dentro de la sala o sea de noche.
Ah! no, no puede ser, en Catarroja el PP no quiere que se graben los plenos, ni que vayamos el pueblo a oir como le canta la oposicion, ni que hagamos preguntas, ni que pensemos..

Anònim ha dit...

pere, parles del molt "difícilment" honorable PPaquito Camps de Golf? eixe no pot dir res, doncs amb l'últim lifting li estiraren tant la boca q sembla estar sempre ensenyant dents, com la pantoja. Visca la Pantoja! q creà escola

Anònim ha dit...

Es veritat! Veig el video i veig a Chirivella. Postures, maneres, forma de parlar, tallar i censurar, no respondre a les preguntes, mals modals... Mentre ens governen Fabres, PPacos Camps de Golf, PPacos Chirivellas i altres PP's de la seua calanya apanyats estem. Esperem que en el juicio final no s'en vaja també el jutje. Em sembla que no... Ahí ens veurem tots...

Anònim ha dit...

Sí, jo també estic pensant el mateix que tots, eixe tio és cagaet al chirivella. Prepotent, dèspota, maleducat, eixa forma de parlar... i també té al costat el seu xuplaculs particular... Serà que el xirivella és un fabra vingut a menys, o que no ha arribat tan alt?

Anònim ha dit...

Es verdad!!! el tío es clavado al Chirivella. A parte de la misma pinta de mafiosillo actúa exactamente igual. Yo he visto esas posturas y esa manera de dirigirse a la oposición. El Chiri aquí tampoco contesta y no olvideis los insultos a Monzó, a Ferrús y a Rosa. Y el intento de agresión a ferrús... Es igual!

Anònim ha dit...

xe que fort! si PPaco chirivella es cagaet al Fabra, ¡¡¡mare meua!!, stan talladets pel mateix patró. Es lamentable que gent aixina ens governe. Menejeu-vos oposició, no podem deixar el nostre present i el nostre futur en mans d'individus així.

Anònim ha dit...

Suena la música del padrino (tariro raro riro rarorí..)Entra en escena Fabra, perdón, D Fabricio:
-"Donde tenemos que construir hoy un pai, lacayos?"
Todos tiemblan, ya no quedan terrenos en sus pueblos pendientes de urbanizar, los alcaldes sudan, se acollonan, saben que en cualquier momento les puede llegar a ellos el temido beso... to be continued...