dilluns, 15 de setembre del 2008

dimissió en el partit popular

La que ha estat durant més d'un any regidora de Benestar Social al nostre Ajuntament, Genoveva Hernández (PP), ha presentat la seua dimisió al·legant motius personals.

La regidora meys conservadora del PP, abandona el grup municipal popular.

La Sra.Genoveva diu adéu al grup municipal popular per evidents i clares discrepàncies amb l'alcalde, Francisco Chirivella.
La fins ara regidora popular, és una persona vinculada al associacionisme i als assumptes socials.
Segons les fonts que han informat a Catarroja Descoberta, aquests són principalment (encara que no els únics), els punts on la Sra.Hernández no comparteix la política de Francisco Chirivella.

Des de Catarroja Descoberta tots els nostres respectes a la seua decisió i desitjar-li a la Sra.Genoveva Hernández, una persona amb una gran vàlua per a tot allò que mamprenga, tota la sort del món en la seua nova etapa. Tant a nivell polític com a nivell personal i profesional .

10 comentaris:

Anònim ha dit...

VALIENTE GENOVEVA! DEBERIAS PRESENTAR UNA CANDIDATURA PARA TODOS LOS QUE SOMOS VOTANTES DEL PP EN TODOS LOS COMICIOS MENOS EN CATARROJA PUDIERAMOS VOTAR. POR QUE NO DIMITIRA EL SEÑOR CHIRIVELLA Y DEJARA PASO A PERSONAS COMO GENOVEVA? TODO MI APOYO!

Anònim ha dit...

Pero estais seguros que toda la culpa es de Chirivella? A mí me han dixo que el Chardí ha tenido algo que ver tambien en el tema.

Anònim ha dit...

Y a mi tambien, jejeje.

Anònim ha dit...

Però què és un problema de lluita pel poder? La successió del Chirivella que estava entre la Genoveva i el Jardí i este se l'ha pulit? Perquè només ha dimitit ella, ¿no?

Anònim ha dit...

yo me creo más q haya sido algo personal q profesional, muxo esta sonando por ahi el nombre de Chardi en este asunto... ahora q de repente vuelven a estar solteros ...

Anònim ha dit...

Profesional no creo que sea el problema pqhace poco la enxufaron en el hospital Pesset en urgencias que es lo que ella quería. Es interina y no creo que esté en ningún departamento de investigación o dando conferencias por ahí. A parte de cuestiones políticas serán tambien personales. El mismo problema personal que el Chardí. Yo creo que todo el mundo sabe ya lo que ha pasado en el grupo popular. después a misa y a confesar sus pe cados

Anònim ha dit...

Dimiteix la dona perque són de dretes i masclistes. No hi ha més que veure com tracta el PP a les ministres. La dona amb el cap mirant a terra i el tio continua en el poder. A saber que haura vist la chica i el que haura tingut que tragar!

Anònim ha dit...

Però no penseu que Genoveva era la "rojales" del PP... La impressió que m'esteu donant és que Genoveva representa l'esquerra del PP i és molt progre. Vaja "la Gallardon" de catarroja. I res, més lluny de la realitat. És molt però que molt conservadora. Encara que possiblement és cert que haurà tingut discrepàncies amb Chirivella sobre tot sobre "la concepció de la família i el paper de la dona". I masclisme tb hi ha molt. Si no ¿per quina raó se'n va ella i no el Chardí que també haurà tingut alguna cosa a vore amb l'affer?
Ai mare, quin poble!

Anònim ha dit...

damunt convocaren un ple extraordinari i urgent, per a anunciar-ho, en dissapte, día del Concurs Internacional d'Allipebres, a les 9 del matí!! Aixó es feia abans quan alguna es casava prenyada, per a amagar la vergonya i q no la vera tot el mon. Quin tall de retrógrads.
Crec la aquesta xica no te massa cap, no sap en quin jardí s'ha ficat, ups, perdó.

Anònim ha dit...

No s'equivoqueu. La Genoveva és igual de faxorra que el Xiri i la resta del PP. El que passa al PP de Catarroja és una lluita interna de poder. Un partit amb divisions internes però amb imatge d'unitat. Tenen l'alcaldia, el govern.