dimarts, 29 de juny del 2010

Així entén el PP de Catarroja la participació ciutadana

                                               I (PP-UV) continuen prenent el pels als catarrogins.
Què vos ha paregut el concurs d'idees i participació ciutadana per a triar com s'actuarà en l'històric barri de les Barraques?

Per a nosaltres ha sigut una nova presa de pèl i un despilfarro de temps i diners, cosa ja habitual en este desgovern encapçalament per la Sola(e).
El PP ens demostra una vegada més no tindre cap interés en la participació ciutadana. Evidentment no creuen en eixa forma de governar. A més de la descarada falta d'interés, els problemes interns en què estan immersos en el PP, esguiten directament a la gestió municipal.
Al concurs només es van presentar 6 projectes i en una població de mes de 27.000 habitants només 140 veïns van acudir a votar, "el jurat" que fou nombrat a dit i que havia de valorar els projectes, va optar per deixar desert el primer premi per falta de qualitat.
Com estarien d'interessats en este despropòsit que a l'acte no va assistir ni el recent dimitit regidor d'urbanisme Francisco Chardí?
En definitiva, una altra estafa del PP al poble de Catarroja. Una altra destrellatada idea en què no s'ha tingut en compte l'opinió de la majoria dels veïns, on no hem pogut participar per a res en la redacció dels projectes, podent només votar les propostes allí plasmades.
Açò Solae, "bona" Solae, només ha servit per a autopublicitar-vos a costa de les nostres butxaques, sense tindre en compte per a res les opinions dels veïns de Catarroja a l'hora de decidir com volen el barri de Les Barraques.

Fum i més fum, haurien de sancionar-vos per contaminació.

dissabte, 26 de juny del 2010

600 euros de fum

Els ciutadans d'este poble lamentablement ja ens estem acostumant a desdejunar-nos amb la primera idea que se li ocorre a este desgavellat desgovern del PP-UV, amb la Sola, perdó, la Sole al front. Esta vegada els ha tocat a les futures mares. Comencem:
El desgovern de la Sola, perdó se'm va el dit a la a, anuncia un xec bebé de 600 euros per als nascuts l'any que ve, però oh! senyors no veiem per cap part la lletra xicoteta, i la lletra xicoteta en este assumpte, Solae volguda Solae, és molt important. Perquè cal contar tota la veritat.
Cert és que d'entrada a un li pareix bé que es recolze a la família, a totes les formes i classes de família, amb una ajuda que per xicoteta que siga va a alibiar un poc a les llars que porten a un nou membre al seu si. Però per això mateix, per la importància de l'assumpte, no es pot fer demagògia barata llançant un titular que vendre ven molt bé (és el que pretén) però que en realitat no té res a veure amb el que pareix.
Vau criticar fins a la sacietat el xec bebé dels 2.500 euros del govern central i ara preteneu imitar la mesura, però ho feu d'una forma fosca i demagògica.
En primer lloc, tots sabem que el nostre ajuntament esta endeutat fins a les celles, amb un deute de més de 20 milions d'euros.
- Esta mesura volguda Solae cal aprovar-la primer en els pressupostos per al 2011, ho has comunicat als destinataris de l'ajuda? NO
- Els 600 euros no es van a poder utilitzar lliurement per a cobrir les necessitats més importants de les famílies, ho has comunicat als beneficiaris de l'ajuda? NO
- La quantitat estipulada no s'abonarà en efectiu, sinó que haurà de gastar-se en els comerços que tu ordenes, quants comerços hi ha a Catarroja destinats a bebés? Has informat els ciutadans que puguen percebre esta ajuda que això serà així? NO
- Per què els pares no podran gastar-se eixa hipotètica ajuda en els gastos més cars com ara vacunes, medicines, bolquers ...?
Per què tu Solae i el teu govern obligueu els futurs pares i mares a comprar el que vosaltres voleu i on vosaltres decidiu? Perquè senzillament no sabeu governar, llanceu mesures, esta és una més d'un llarg etcètera, que no es materialitzen com degueren, algunes ni tan sols es materialitzen (metro lleuger, pàrquing mercat, pàrquing en altura barraques, piscina coberta, pont de la peineta, reforma col.legi Jaume I...)
Simplement voleu mantindre-vos en el càrrec endropits en la butaca amb els vostres embolics interns i amb les vostres misèries que ens esguiten a tots. Voleu mantindre-vos al poder intentant enganyar-nos a colp de titular o insultant a la resta de la corporació.
Senyors del PP annexa i Solae un poquet més de serietat i menys falsedats, el poble l'agrairia, la serietat i la veritat.
Hi ha un manament diví que diu NO DIRÀS FALS TESTIMONI NI MENTIRÀS. També hi ha un altre que resa NO DESITJARAS ELS BÉNS DE L'ALTRE (este últim el coneixen bé les nostres butxaques, les de tots els catarrogins).
P.D: Quan tingues l'oportunitat recorda-li al President, m'estalvie allò de Molt Honorable, que per a quan el seu promés (2007) xec bebé.
P.D2: Quant de fum, quanta contaminació.
P.D3: Què passa amb la piscina del poliesportiu? Per què no sobri ja Solae? QUE ESTEM EN ESTIU!!!

dimarts, 22 de juny del 2010

Torne a la càrrega despentinat

Hui he aprés que cal deixar que la vida et despentine, per això he decidit disfrutar la vida i el blog amb major intensitat... El món està boig i la blogosfera també. Definitivament boig... El que està bo engreixa. El que és bonic ix car. El sol que il·lumina el teu rostre, arruga. Però el realment bo d'aquesta vida, despentina...


- Riure a carcallades, despentina.
- Viatjar, volar, córrer, ficar-te en el mar, despentina.
- Jugar, despentina.
- Besar la persona que vols, despentina.
- Fer l'amor, despentina.
- Ballar com un boig, et deixa el pels escarotats...
Així que cada vegada que ens trobem jo estaré amb el cabell despentinat...
Pot ser que em senta temptat de ser una persona impecable, pentinada i planxadeta per dins i per fora. L'anunci classificat d'este món exigeix bona presència (i llicenciatura si eres del Bloc): Pentina't, posa't, lleva't, compra't, corre, aprima't , menja sa, camina dretet, posa't seriós, sigues un bon valencià i vota al PP...
I potser hauria de seguir les instruccions però... NO! Dic NO!
L'única cosa que realment m'importa és que al mirar-me a l'espill veja la persona més bonica que puc ser!
L'única cosa que realment importa és que al mirar-me a l'espill, veja la persona que he de ser, que vull ser. Per això la meua recomanació per a tots i per a totes és:

Menja bo, besa, abraça, fes l'amor, balla, relaxa't, viatja, NO votes al PP i menys a Catarroja, enamora't (però no de la regidora del costat), bota amb v i amb b, no llisques Tu PPeriódico Local, corre, vola, canta en totes les llengües, viu en valencià que falta fa, posa't guap@, no t'afilies al Bloc si eres obrer/pensionista/ama de casa/jubilat..., que no et manifassegen els polítics, no deixes que t'arrasen el sou a impostos perquè l'alcaldessa i els seus amics cobren milions, protesta, no mires fixament una foto de la Sole, assabenta't, opina, parla, que el PP-UV no et facen pagar i callar, planta'ls cara, estima a Catarroja, cuida el teu barri i quan faça falta dis-los NO, per ací NO!
i sobretot i el més important, deixa que la vida et despentine!

Benvinguts de nou!
 
P.D: Gràcies Mafalda per la inspiració!