dimecres, 30 de desembre del 2009

Ha faltat Fco Chirivella

A Catarroja estem de dol, avuí 30 de Desembre ha faltat Francisco Chirivella, l'alcalde.

Ens sumem a les mostres de condol, i volem expresar el nostre pessar a la familía i amics per aquesta pérdua. Per a tots els que vullguen donar el seu darrer adèu, la capella ardent estarà oberta esta vesprada fins les 22:00h i demà des de les 9 del matí al saló de plens de l'ajuntament.
Després es celebrarà una missa a les 16:00h a l'esglessia de Sant Antoni.

D.E.P.

dimarts, 22 de desembre del 2009

diners per a les estrenes

arriben els nadals i com tots els anys toca "estrenar" als fillols i filloles. Ací vos ajudem amb un billet sense desperdici...

BONES FESTES NADALENQUES!!!

dijous, 17 de desembre del 2009

mentiders i manipuladors, qui?

Degut al revol que està causant el post publicat "no m'entere de res" i per a aclarir els malentesos que molta gent està tenint per culpa d'algù que ens diu que hem mentit repasarem tot el text a vore si algú ens pot aclarir on hem mentit i que hem manipulat (en cursiva hem escrit el que afegim avuí):

Aquesta dona és la comunista Rosa Perez Garijo, edil per EUPV al nostre M.I Ajuntament. (és el peu de foto de'aquesta dona, es ella no? Val, ací no hem manipulat ni dit mentides. Seguim):

Fa uns mesos el govern del PP-UV crearen una empresa "pública". ( es així) Una empresa que anava a estar i està controlada unicament pel PP-UV, la resta dels grups polítics no anaven a tindre cap capacitat de control en la mateixa. (per tot i per tot que malgrat hi hagueren seients reservats per als membres dels grups polítics de l'oposició, el PP no es baixà del burro en que la majoría absoluta, es a dir, no menys del 51% foren membres sols del PP, i l'altre 49% la resta de grups municipals, UV; PSOE, EU I BLOC. Ací tampoc hem mentit, continuem llegint) Doncs bé en aquell moment ja ens varem quedar atonits quan aquesta dona va ser l'única de l'oposició en votar a favor d'aquesta empresa junt al PP i UV, argumentant que com era pública, doncs si era públic SI, per què, perque SI, (si anàreu al plenari sabreu que va ser eixa la seva explicació de vot) empresa en la que recordem que ni el PSPV, ni Bloc, ni el seu propi partit (EUPV) anaven a tindre cap representació (i no tenen cap poder de decisió ni sumant tots els representants incluida UV doncs no aplegaríen mai ni al 50%, tampoc és mentida), deixant així les mans lliures al PP i UV per a fer i desfer. (açò per supost, al estar aixina la composiciò dels membres o siga que tampoc és mentida) Açò no deixaria de ser una mera anècdota política si no fos perquè ara ve lo gros.

L'equip de govern PP-UV ha proposat partir el contracte amb l'empresa de neteja SUFI amb l'empresa pública. (és de veres) Sequint la seua lògica de l'empresa pública SI perque SI no tindria que haver donat suport a aquesta proposta, ja que la neteja viària deuria assumir-la l'empresa pública (que no ha d'estar solament per a enxufar a gent afí al PP). (us convidem a averiguar també a vosaltres qui va a treballar en eixa empresa, per a començar, la novia del regidor d'hisenda és la gerent, que sort!) Doncs no! La comunista Rosa Perez Garijo li paregue bé que part de la neteja viaria es quedara en mans privades. En l'empresa privada! (EU va votar a favor de que la neteja es faça compartida entre SUFI i l'empresa pública, ahí estan les actes....tampoc és una mentida)

A nosaltres no ens sembla correcte que la neteja viària continue en mans d'una empresa privada tenint com tenim una empresa "pública". No vos sembla? (açò es manipular?açò es mentir?)

PP-UV, com no podia ser d'altra manera, votà a favor a l'igual que la comunista Rosa Perez Garijo representant d'EUPV. (aixina va ser) El Bloc s'abstingué (també és correcte) i el representant del PSPV-PSOE va ser l'únic que votà en contra d'aquesta proposta. (aixina consta a l'acta)

Ai, es que no m'entere de res! (i ací acava, ara si algú continúa diguent que s'ha mentit que no faça com el PP amb la seva paranoia de "eschuchas ilegales del SITEL" i ens diga per favor on estàn les mentides)

dimarts, 15 de desembre del 2009

pressupostos severament antisocials del PP-UV 2010

Des de Catarroja Descoberta volem fer aplegar les nostres més enèrgiques felicitacions al PSPV-PSOE, EU i BLOC per defensar ahir al plenari extraordinari uns pressupostos socials i denunciar la vergonya de pressupostos que el PP-UV ha aprovat. En especial tenim que donar l'enhorabona al regidor Alberto Gradolí que va estar brillant en una excelent intervensió.


Polítics així són els que valen la pena. Formidable lliçó a vore si el PP i UV s'assabenten.

dilluns, 14 de desembre del 2009

al vent... 50 anys

“Al vent” compleix 50 anys. El seu compositor tenia llavors 19 anys i ni tan sols es deia Raimon. Era Ramon Pelegero Sanchis, de Xàtiva, i estudiava història a València. Un dia anava de paquet en la vespa d'un amic cap a València i li donava el vent en la cara. Tot lo demés bullia en el seu cap. Al final del trajecte la cançó estava feta. Sense saber-ho, havia condensat una fúria de segles, homes i pedres en la seua música i la seua lletra. Es tractava d'un himne tan potent que va agrietar la crosta que capturava a diverses generacions. El seu aullit va espantar llavors a la dictadura franquista i mig segle després encara resulta inquietant per a alguns governants.

Gràcies Raimon!

no m'entere de res!

Aquesta dona és la comunista Rosa Perez Garijo, edil per EUPV al nostre M.I Ajuntament.

Fa uns mesos el govern del PP-UV crearen una empresa "pública". Una empresa que anava a estar i està controlada unicament pel PP-UV, la resta dels grups polítics no anaven a tindre cap capacitat de control en la mateixa. Doncs bé en aquell moment ja ens varem quedar atonits quan aquesta dona va ser l'única de l'oposició en votar a favor d'aquesta empresa junt al PP i UV, argumentant que com era pública, doncs si era públic SI, per què, perque SI, empresa en la que recordem que ni el PSPV, ni Bloc, ni el seu propi partit (EUPV) anaven a tindre cap representació, deixant així les mans lliures al PP i UV per a fer i desfer. Açò no deixaria de ser una mera anècdota política si no fos perquè ara ve lo gros.

L'equip de govern PP-UV ha proposat partir el contracte amb l'empresa de neteja SUFI amb l'empresa pública. Sequint la seua lògica de l'empresa pública SI perque SI no tindria que haver donat suport a aquesta proposta, ja que la neteja viària deuria assumir-la l'empresa pública (que no ha d'estar solament per a enxufar a gent afí al PP). Doncs no! La comunista Rosa Perez Garijo li paregue bé que part de la neteja viaria es quedara en mans privades. En l'empresa privada!
A nosaltres no ens sembla correcte que la neteja viària continue en mans d'una empresa privada tenint com tenim una empresa "pública". No vos sembla?
PP-UV, com no podia ser d'altra manera, votà a favor a l'igual que la comunista Rosa Perez Garijo representant d'EUPV. El Bloc s'abstingué i el representant del PSPV-PSOE va ser l'únic que votà en contra d'aquesta proposta.

Ai, es que no m'entere de res!

ACTUALITZACIÓ: IMPORTANT LLEGIR ACÍ

dijous, 10 de desembre del 2009

Barbierà i Kemps

Per als que encara no heu enviat la carta als Reis ací vos deixem un suggeriment que ens han enviat al correu catarrojadescoberta2@gmail.com

Gràcies per la foto. Ens hem rist mogolló, malgrat que siga tan lamentable que esta gent ens governe i es lucre amb els nostres diners que paguem religiosament per a tindre escoles, no barracons, per a tindre assistència sanitària, no centres de salut massificats, ... en fí que encara que ens han retallat les ajudes als xiquets de 0 a 3 anys i que es neguen a construïr escoles infantils municipals...TINDREM FÒRMULA-1i salvarem al València.
Per a tots aquells que, com a nosaltres, no us agrada tant els cotxes i el futbol com per a posar-ho per davant de l'educació i la salut... ho sentim, fins a 2011 (que ja queda menys) no podem fer molt més.

dimecres, 9 de desembre del 2009

Per la llibertat d’expressió. Per TV3 al País Valencià

Ací vos deixem un e-mail que ens heu enviat per a publicar-lo al blog:


Ara fa 2 anys el govern del PP va procedir al tancament del repetidor de la Carrasqueta, que donava cobertura a la comarca de l’Alacantí. En un primer moment, es va fer pública la data en què es faria el precinte i, doncs, els agents que se n’encarregaven varen trobar-s’hi amb l’oposició d’una gran quantitat de gent. Gràcies a la gran resposta popular, el repetidor no es va clausurar aquella dia; es portà a terme -aquesta vegada sense avisar, ja que sabien que, en cas contrari, s’hi trobarien el mateix panorama- més tard. Des del Col·lectiu Safranar vàrem solidaritzar-nos-hi i vàrem organitzar un acte de defensa de la llibertat d’expressió i de les emissions audiovisuals en la nostra llengua. El cartell ho deixava clar: una emissió en negre amb el subtítol “Carrasqueta. Perenxisa?”.

Dos anys més tard, i amb el tancament d’altres repetidors pel mig, ens trobem amb eixa previsió acomplida. La voluntat del govern del PP de negar la llibertat d’expressió i d’atacar la nostra llengua no té aturador i, doncs, han posat el punt de mira en el repetidor que es troba en terme municipal del nostre poble i que dona cobertura a bona part de l’àrea metropolitana de València.

Els demòcrates no ens podem quedar de mans plegades i, en aquest sentit, des del Col·lectiu Safranar hem organitzat diversos actes per a mostrar el nostre rebuig a aquesta voluntat de marginació de la nostra llengua. Les activitats s’emmarquen dins de la campanya per arreplegar signatures en defensa de la iniciativa legislativa popular Televisió sense fronteres, una llei que permetrà que no hi haja cap impediment per a la recepció de les emissions audiovisuals dins d’un mateix espai lingüístic.

El dijous 10 de desembre, a les 19.15 i a la sala d’actes de l’Institut Tirant lo Blanch, situat al carrer del Convent (Fra Lluís Amigó), 41, podrem gaudir de l’humor crític i corrosiu de Xavi Castillo, un artista molt més que necessari en aquests temps en què se’ns vol imposar una dictadura del pensament únic. Dos dies més tard, el dissabte 12 de desembre de matí, farem una excursió al repetidor de la Perenxisa i comptarem amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”.

L’eixida serà des de la urbanització de Santo Domingo a les 11 hores. L’excursió discorrerà per la senda PR: V-162, una ruta de baixa dificultat. L’actuació del Botifarra tindrà lloc a les 12.30 hores.

dissabte, 5 de desembre del 2009

6D, día de la constitució

Article 9.
1. Els ciutadans i els poders públics estan subjectes a la Constitució i a la resta de l'ordenament jurídic.
Des de Catarroja Descoberta volem fer parar els oïts als nostres governants

2. Correspon als poders públics promoure les condicions perquè la llibertat i la igualtat de l'individu i dels grups en què s'integra siguen reals i efectives; remoure els obstacles que impedisquen o dificulten la seua plenitud i facilitar la participació de tots els ciutadans en la vida política, econòmica, cultural i social.
Des de Catarroja Descoberta exigim que els plenaris municipals siguen per la vesprada amb l’única finalitat que els ciutadans i ciutadanes de Catarroja puguem acudir a saber com funciona el nostre poble.

Article 14.
Els espanyols són iguals davant de la llei, sense que puga prevaldre cap discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
Des de Catarroja Descoberta denunciem que el PP insulte públicament, tant als diaris de tirada local com els de tirada autonómica (p.e. Las Provincias), als ciutadans que acudixen als plenaris amb el desqualificatiu de “revientaplenos traidos por la oposición”, ó "Terroristas" quan en cap moment ha hagut un altercat provocat per estos ciutadans.

Article 16.
1. Es garantix la llibertat ideològica, religiosa i de culte dels individus i les comunitats sense mes limitació, en les seues manifestacions, que la necessària per al manteniment de l'orde públic protegit per la llei.
2. Ningú podrà ser obligat a declarar sobre la seua ideologia, religió o creences.
Des de Catarroja Descoberta denunciem el maltractament psicológic que senten que han patit de vegades els catarrogins i catarrogines per part de l’alcalde.

Article 18.
3. Es garantix el secret de les comunicacions i, en especial, de les postals, telegràfiques i telefòniques, excepte resolució judicial.
Catarroja Descoberta no aprova que davant de la presentació de més de 2000 signatures a favor de l’escola pública, l’equip de govern del PP de Catarroja es dedicara a enviar cartes a totes les persones signants del manifest aprofitant nº de DNI i nom que apareixia als fulls per a localitzar-los i ubicar-los al poble.

Article 20.
1. Es reconeixen i protegixen els drets:
a) A expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions per mitjà de la paraula, l'escrit o qualsevol altre mig de reproducció.
Des de Catarroja Descoberta informem al tots els descoberts que no tenim por de difondre lliurement les nostres idees i opinions.


b) A la producció i creació literària, artística, científica i tècnica.
Des de Catarroja Descoberta volem denunciar l’estat en què es troba la casa museu d’Alfonso (entre d'altres) a Catarroja.



d) A comunicar o rebre lliurement informació veraç per qualsevol mitjà de difusió. La llei regularà el dret a la clàusula de consciència i al secret professional en l'exercici d'estes llibertats.
Des de Catarroja Descoberta no ens creguem que rebam informació veraç per part dels mitjans de comunicació escrits que més ens bombardejen les bústies a Catarroja com Crónica Local, Tu Periódico Local, El Periódico de Catarroja… pagats amb els nostres propis diners, així com Canal 9, pagat també amb els notres impostos.

2. L'exercici d'estos drets no pot restringir-se per mig de cap tipus de censura prèvia.
Des de Catarroja Descoberta enviem una salutació a Canal 9.


3. La llei regularà l'organització i el control parlamentari dels mitjans de comunicació social dependents de l'Estat o de qualsevol ens públic i garantirà l'accés a dits mitjans dels grups socials i polítics significatius, respectant el pluralisme de la societat i de les diverses llengües d'Espanya.
Des de Catarroja Descoberta tornem a enviar altra salutació a Canal 9 i a més un recadet.

Article 45.
1. Tots tenen el dret a disfrutar d'un medi ambient adequat per al desenvolupament de la persona, així com el deure conservar-ho.
Des de Catarroja Descoberta lluitarem sempre per l'eliminació dels barracons escolars i que els nostres xiquets i xiquetes puguen passar la seva infantesa a un col·legi amb instal·lacions decents. Col·legis nº 5 i nº 6 copletament en barracons.


Des de Catarroja Descoberta felicitem el 31 aniversari de la Nostra Constitució.