dijous, 15 d’octubre del 2009

Huí ve Camps a Catarroja

Segons ens ha contat un seguidor del blog amb un comentari i segons alguns altres correus més, avuí a la inauguració del Teatre Auditori de Catarroja (TAC) vindrà Fco. Camps a fer els honors, no sabem si ara com està el pati al PP aquest home tindrà el valor d'eixir al carrer però com diuen al teatre: SHOW MUST GO ON, la funció deu continuar.

Estem convençuts que als plans de la Generalitat estava visitar avuí Catarroja i en cinc minuts inaugurar el TAC i de seguida anar al col·legi Joan XXIII a inaugurar-lo....Tindràn barra! amb els anys , les molèsties i les reclamacions que s'han fet als plenos municipals (eixos en que l'alcalde no deixa parlar) per a tindre acavat l'auditori que arrosega un retard inexplicable, i amb els anys, les molèsties, els interminables cursos dins d'un barracó que han patit tants xiquets i xiquetes, amb les reclamacions de polítics i sobre tot, dels pares i les mares del Joan XXIII que es llevaren de damunt la vergonya per a eixir a la tele a denunciar el lamentable estat de les instal·lacions on deixaven als menuts cada día.... ara va i els tios-vaina venen a purgar-se intentat fent politiqueo d'una necessitat.

En fí, l'hora de la inauguració no està anunciada, el que vol dir que, per a variar, el nostre alcalde Francisco Chirivella, no compta amb nosaltres per a la inauguració: doncs que no m'entere que hi haja ni un canapé pagat dels meus impostos, ni una copeta de cava, ni un cèntim de la meva butxaca per a els teus saraus, ets el pitjor alcalde que un poble com Catarroja es mereix. El més pur estil dèspota: TOT PER AL POBLE PERÒ SENSE EL POBLE.


2 comentaris:

mare alumne ha dit...

confirmado, el ilustrisimo Sr. Camps, vendra esta tarde a la inauguracion del AUDITORI, la avd. Diputación, y la c/Josep Serra Carsi, estaran totalmete blindadas por las medidas de seguridad, y prohibido el aparcamiento y paso. Los padres que tengan que llevar a sus hijos al Conservatorio cargados con los instrumentos tendran que aparcar en el cementerio o en la Rambleta (si pueden y aunque llueva). Me imagino que sera para que no les roben nada a los niños, porque de momento los unicos implicados en toda esta basura de corrupción son ellos , nosotros no

Anònim ha dit...

Por lo que me han dicho si que hubo un pequeño picote fresas con chocolate y cava. De lo que estoy seguro es que ese picoteo no lo pagaron los de la trama.