dimarts, 27 d’octubre del 2009

hackers contra Camps


Si l'altre día comentàvem la importància de poder dir les coses clares i la nostra opinió sobre el cas de corrpució més gran de la democràcia, avuí ens hem despertat veguent la web del ppval.org atacada per un hacker.

Pot ser no siga la forma més ètica de fer les coses, doncs hi hà que respectar la pluralitat, però sense dubte ha segut una forma contundent de fer arribar el sentiment d'aquest hacker, KrOno, a les mes altes instàncies del PP, fins i tot del PP valencià. És una llàstima que la gent haja que recòrrerr al "fer com fan" i manipular una web per a denunciar la manipulació d'una televisió "pública" com (hauría de ser) Canal 9.

A la web del diari Levante es pot vore el video amb la cançò de Zpu: " Mentirosos", (per cert.... temazo)

2 comentaris:

un últim esforç ha dit...

Companyes i companys,

Ja només queden uns pocs dies per la Processó - Manifestació del dissabte. De nou, la gent del poble eixirà al carrer per a exigir la dimissió del "Molt Honorable Senyor Don Corrupte Tio Paco Camps", i poder començar un nou capítol de la història de la terreta... un capítol que comence per "I la terreta, per fí, va tornar a pertànyer al poble... i no als seus governants".
Donem una lliçó d'unitat, d'ex-meninfotisme i assistim-n'hi massivament el proper dissabte 31 d'octubre a les 18h a la Plaça de Sant Agustí de València ciutat.
Us demanem un últim esforç, confirmeu l'assistència a l'esdeveniment, re-envieu-lo de nou a tots els vostres contactes, torneu-ho a publicar al vostre perfil... Sentiu-vos lliures en difondre la manifestació com us vinga de gust, doncs heu de sentir-vos part d'esta.

Salut i fins dissabte.

Anònim ha dit...

Ells no son ètics, son corruptes, beatos, sectaris....................................