divendres, 14 de novembre del 2008

a tota la comunitat escolar...

Ja sabeu que Catarroja Descoberta intenta tenir-vos informats a tots, de tot el que succeeix en el nostre poble, una vegada mes hem rebut un comunicat d'alguns membres de l'Institut Berenguer Dalmau, per a informar-nos de les activitats que es van a realitzar el pròxim dia 20 de Novembre, i en les quals, esperem, acudim la major quantitat de gent possible per a que escolten les reivindicacions dels professors i alumnes de l'intitut.





A tota la comunitat escolar.


La Comissió d’Educació per a la Ciutadania de l’Institut Berenguer Dalmau de Catarroja vol informar-vos dels actes que es realitzaran durant la tancada que tindrà lloc al nostre centre, el dijous 20 de novembre, i convidar-vos a participar en ells.


A les 18:30 hores, Presentació i lectura del manifest de Centres i de la Plataforma per l’Educació.


A les 19 hores, Preparació de pancartes per a la manifestació del proper dia 29 de novembre, amenitzada amb música de la banda de l’Institut.


A les 19:30 hores, Presentació de la Campanya Solidària de Celendin


A les 20:00 hores, Xerrada, col·loqui en defensa de l’Escola Pública i Educació per a la Ciutadania.


A les 21:00 hores, Sopar de cabasset.


A les 23:30 hores, Cloenda de l’acte.




Totes les activitats són obertes a tothom. Per altra part volem insistir-vos en la necessitat que pares, mares i alumnat participen en els actes, ja que sovint les vostres reivindicacions reben més atenció per part de la nostra Conselleria d’Educació que no les del professorat.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Preguntar al Ampa de vuesetros colegios en Catarroja, pues estan pensando en acudir todos a la concentración del día 20 en el instituto Berenguer Dalmau, ya que los problemas de educación afectan a todos los niños desde infantil y primaria a secundaria ó bachillerato... antes o después.

Mas informacion en

www.fapa-valencia.org

Anònim ha dit...

La primera setmana de tancaments de centres educatius valencians en protesta per la política educativa del Consell Valencià supera les previsions inicials de la Plataforma per l'Ensenyament Públic. En aquests primers tres dies de setmana. Les tancades són massives, entre altres localitats, als centres escolars de València, Alacant, Torrent, Xabia, Ondara, Alcoi, Ontinyent, Alzira, Vilamarxant, Novelda, Elx, Burjassot, Sueca, La Pobla Llarga , Castelló de la Ribera, Altea, Xàtiva, Albaida, Xirivella, Petrer, Pedreguer, Bellreguard, Gandia, Mutxamel, Cocentaina, Alboraia.... En total, en una setmana es preveuen tancaments de 5000 mestres, pares i alumnes en tot el territori valencià.


D'altra banda, la Plataforma prepara ja la campanya de comunicació que envoltarà la setmana de la gran manifestació a València del proper 29 de novembre, que es preveu siga la més multitudinària dels darrers anys. Abans, el proper dilluns tornen a haver concentracions a les 19h a les principals capitals de comarca.
A Catarroja la celebrarem el dijous 20.

Anònim ha dit...

PREPAREM LA MANIFESTACIÓ DEL DIA 29 DE NOVEMBRE:

- PORTEU SAMARRETES DE COLOR GROC I AMB LLETRES NEGRES L'ESLOGAN QUE VULGUEU DEL VOSTRE CENTRE. PODEU POSAR SI VOLEU:

"AMB AQUESTA EDUCACIÓ FONT DE MORA DIMISSIÓ"

Anònim ha dit...

Ara eixirà el Guillem i la crònica Local diguen que el PSOE boicoteja noséquinahistòria i que instiga al "desorden social" y a la "revolución" unit "a los grupos más radicales de la extrema izquierda". Que malament que estan estos del PP de catarroja. Si el que haurien de fer és anar a l'institut i posar-se al costat de la nostra gent.

EL DIA 20 TOTS I TOTES A L'IES BERENGUER DALMAU