dijous, 6 de novembre del 2008

tiroteig a Catarroja

PRIMICIA a Catarroja Descoberta. On està la seguretat a Catarroja? On està el regidor de Seguretat?
Quants de nosaltres no hem vist mai a la tele una persecució policial?, trets, gent sagnant, cotxes aparentment normals però amb la secreta al damunt.
Açò es el que acabem de viure a Catarroja, si senyors, al nostre poble també passen estes coses.
Les víes del tren han servit als bons per a acorralar als mals.
"Crec que era assumpte de drogues!" comenten els veïns.


Els fets ha començat quan un home, al que ja veníen perseguint, ha eixit del seu cotxe amb el cap sagnant, i mentres fugía i li pegaven trets s'ha amagat pel barranc de Xiva. Uns quants agents de seguretat, de la secreta, han baixat del seu cotxe, han agafat els jupetins antibales i les metralletes i han començat a còrrer darrere d'ell, acordonant la baixada al barranc pel costadet de les víes del tren. No podem contar més doncs no voldríem interferir amb els esbrinaments de la policía.
Que està passant a Catarroja Sr Chardí? Tirotejos al meu poble? A l'hora de sopar, entre setmana i a un barri tranquil? A estes hores encara hi han xiquets pel carrer. A lo millor algú no està fent be la seva tasca.
Havíem de donar l'exclusiva la Catarroja Descoberta del tiroteig que acava de tindre lloc a Catarroja, es una obligació moral. Més coses no creguem convenient contar, pot ser demà els diaris porten aquest assumpte i aclarirem mes dades. Bona nit descoberts i moltes gràcies a les forces de seguretat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

hoy en el mercado daba miedo andar por la cantidad de manguis que habían robando carteras

Anònim ha dit...

parecía Hollywood

Anònim ha dit...

És alucinante. Estais en todos los sitios... os enterais de todo. Antes, incluso, que la prensa. Calidad y Futuro

Anònim ha dit...

I també és al·lucinant que censureu comentaris, que recriminen coses com que tireu les culpes d'actes com estos a l'Ajuntament... Zapatero per exemple tindria la culpa dels atemptats d'ETA o de la mort de soldats espanyols a l'estranger?

Això si, vos honra canviar allò que vau posar al principi d'"exclusiva", per el terme cert, que és el de 'primícia'...

Salut! I a vore si no envieu al limbo este comentari...

Anònim ha dit...

Hasta hay algún que otro blog que os copia.

Anònim ha dit...

El pp si que demanava la reprovació de la ministra de foment a causa del traçat de l'ave Madrid - Barna...
El PP si que es va callar quan moriren les 43 persones al metre de València.El conseller d'infraestructures callà com un ..
A cap lloc està pitjor el sistema d'educació pública, som els primers per la cua i tampoc dimitix el conseller d'eduació...
Ací tot val, després fes-me una bona festa i m'oblide de com vivim.
A les 8 de la vesprada ix el meu nebot de música i passa per eixe carrer, menys mal q eixe día estava malalt doncs al llegir el que havía passat em vaig quedar gelat pel que havera pogut ser.

Anònim ha dit...

Quan la policía local va atropellar als dos xiquets en la passada cavalcada de S Miquel, als diaris ficava que el regidor de Seguretat, Chardí, estava de viatje i no sabía res.
Creguèu que en plenes festes patronals, en els díes on més gent hi hà a Catarroja i on més agents de seguretat es necessita, son díes per a anar-se de viatje el concejal de seguretat? ¿aixina vol demostrar la seva responsabilitat i el seu compromís amb el poble?
Vinga ja home!
Amb l'agravant que aquet any el cap de la policía no duia ni un més al seu nou càrreg.
I Chardí per ahí de festa, o al menys es el que li explicava als periodistes.
"-Ingnorància o falta de interés? -Ni lo sé ni me importa (contestava l'altre)"

Anònim ha dit...

És que al Chardí li va molt la festa...

Anònim ha dit...

CATARROJA CONECTION