dimarts, 18 de novembre del 2008

que vols ser de major?

Quantes vegades ens hem fet aquesta pregunta, a que sí? I inclús molts i moltes de nosaltres encara ens la fem de tant en tant.

Si li ho preguntes a un xiquet molt possiblement et diria que bomber, astronauta, o futbolista, i si es xiqueta et contestaria que infermera, mestra o princesa.
Però jo, que he estat observant molt, crec haver decidit ja el que vull ser de major.

Vull estar a un gran despatx, vull anar a les reunions importants, vull ser observat amb misteri per tot el que li puga oferir als demés, coses que jo sé que tinc i els altres desitgen.
Vull ser sabedor de coses molt importants i privades. Adore la paraula CONFIDENCIAL
També, i amb açò acabe la meva particular carta als reis macs, vull un cotxe oficial a la porta de ma casa, que vinga a arreplegar-me cada matí per anar a treballar.

Ja ho tinc decidit: VULL SER EL MALETÍ DE L'ALCALDE DE CATARROJA.

Que sí, que sí, ho havèu llegit bé, vull ser el maletí portadocuments de l'alcalde de Catarroja, i cada matí vull a les 8:00h i ni un minut més ni un menys, una patrulla de la policia local esperant a ma casa per a dur-me al despatx. Això si es categoria.

I es que a Catarroja sols tenen cotxe oficial la regidora de Festes, i el maletí de l'alcalde, perquè aquet últim, l'alcalde, arriba a peu des de sa casa, i aixó que està a 200 metres del consistori, (Quina caminata) i la patrulla de policía porta el maletí a soles.

I clar jo, a l'igual que tots vosaltres faríeu, seria qualsevol cosa menys la Mªangels, doncs la mala conciència no em deixaría dormir per les nits.
Si ho penses bé, no deu estar tan mal ser maletí.

Xe! Que no es broma!, si no t'ho creus sols has d'anar a comprovar-ho.

De segur que hi hauràn més treballs, però no em digàu que aquet que he triat no es còmode, fàcil i esta al costadet de casa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hay cosas que solo pasan en Catarroja

Anònim ha dit...

No entenc res... Va o no va Xirivella en cotxe oficial a l'Ajuntament? Va només el maletí i ell va a peu?

Anònim ha dit...

Por lo q yo entiendo, y esta bastante claro en el texto q Chirivella va a pie y el maletin en el coche de la policia.
De todas maneras esto yo no me lo pierdo!
Ya os cuento si es cierto, y si lo fuera voy a pedir una patrulla de policia para que traiga el carrito de la compra de mi madre de Mercadona, la mujer se lo merece.

Anònim ha dit...

Pues yo tambén me apunto. Donde hay que ir para ponerse en la lista?