dissabte, 15 de novembre del 2008

pujada d'impostos

Vaja! vaja! amb el PP de Catarroja!, tant de parlar de crisi per totes parts, en qualsevol ocasió i davant de qualsevol situació,que fins i tot, diuen les males llengües (jo no sé si serà veritat), que ell mateix, sí, eixe que estem pensant tots, va anar a un supermercat, va accedir al servei de megafonía de la línea de caixes i va dir:
“ding dong ding, Senyors clients, els informem que estem davant d'una gran crisi financera mundial, ding dong ding, no obliden passar per la nostra secció de xarcuteria, ding dong ding”,
possiblement trobaría a faltar el seu anterior treball en el súper. Com he dit, no sé si açò és un mite urbà o és cert, el que sí que és cert es que, a pesar dels seus continus avisos de crisi mundial, alcalde i companyía s'encaboten en augmentar-nos el rebut de contribució, serà possible!, que el cap està per a pensar Sr Chirivella!, que no tot el món cobra el mateix sou que vosté! que a Catarroja tampoc tenim tantes dotacions i serveis municipals com per a pagar la barbaritat d'impost que paguem!.

A Madrid (capital d’Espanya), aquet impost es el 0,60% del valor catastral i a Catarroja (ciudad sin ley) abans de la pujada prevista, ja ens cobren el 0,88% del valor catastral, tot i comptant que el valor catastral de la majoría de les viviendes de Catarroja està actualitzat, doncs moltes son relativament noves, amb lo que l’import total a recaudar es una brutalitat.

Pot ser que per a fer els càlculs no ha tingut en consideració als jovens que ens compraren una vivenda nova i ja tenim rectificat el valor catastral, quina casualitat, justament als que més hipoteques estem pagant, i mes altes, també ens afectarà més aquesta pujada d’impostos.

Són molts els ajuntaments que ara, en temps de crisi, s'alien amb els ciutadans i congelen impostos, alguns inclús els rebaixen com es el cas d'algún poble d'ací de l'horta, almenys el de l'IBI urbà, conegut col·loquialment com a rebut de contribució. Però, estimats contribuents, no hem tingut sort al repartiment i ens ha tocat un equip de govern insolidari, i l'anomene així amb pietat, pot ser sería més correcte titlar açò com un acte ¿d'usura?.

Ara vindràn amb el romanç de que abaixaràn la taxa de fem però… això no és així. No abaixen la taxa del fem, simplement ocorre que abans esta taxa comprenía també el tractament de residus, i ara ens ho van a facturar a part, ¡Xé peperos, tenim cara de tontos?!!!

També està la pujada de taxes de les escoletes matineres, imagine que serà per a compensar la beca que paguen per guarderies.

Segons http://www.laciutat.es/ al ple extraordinari de dijous passat, el grup socialista va presentar una sèrie d'esmenes a aquesta pujada reiterada i continuada, des de fa diversos exercicis, dels impostos municipals a fi d'adequar estos a la situació actual de les famílies catarrogines i només van votar a favor PSPV-PSOE (que van ser els que les van presentar) i EU, el Bloc es va abstindre i el PP i UV es van oposar, obviament.

Bo, ells han decidit ara que hem de pagar més i nosaltres ja decidirem qui ens governarà en el futur. Gràcies PP i UV per la vostra col·laboració en els moments durs (és una ironia).

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Que poca vergüenza como se nota que el alcalde no cobra 900 euros al mes.
En la elecciones iba diciendo que no subiria los impuestos y ahora ¿QUE??? todos APECHUGAR.

Anònim ha dit...

Molt bon comentari. M'ha agradat molt i, a més, m'ha deixat claríssim este tema. Qué han pujat i qui s'ha banyat perquè no pujaren l'IBI en periode de crisi. Manises, per exemple l'acaba de baixar.

Ah, i tots a l'institut el dia 20

Anònim ha dit...

Estos del PP predican unas cosas antes de elecciones y despues hacen todo lo contrario. Pero eso no es una novedad, ni tampoco lo es el que a los que peor tratan (barraques y rabal) son los que después le votan y hacen que gobierne como lo hace. Así, que no valen las lamentaciones.

Anònim ha dit...

¿Si cobrara 900 euros crees que sería alcalde?, si están ahí tanto él como el equipo de gobierno es por lo que cobran. Les da igual lo que se pague de impuestos, y la prueba la subida que han hecho. Más cara dura imposible. Prdican una cosa antes de elecciones y después hacen todo lo contrario. Ni un € gastado en inversiones para el pueblo, pero para el nuevo ayuntamiento lo que haga falta. Que cara más dura, la verdad es que tenemos lo que nos merecemos, después de todo ya sabíamos como iba a gobernar. Por cierto fallero, si el alcalde cobrara 900 euros, no se hubiese presentado para ser alcalde, seguramente el PP no hubiera podido presentar lista.

Anònim ha dit...

En la xarcuteria no sé si ho féu (jo no estava) però en la presentació de les falleres majors del poble i la cort d'honor sí qu va fer propaganda de la Internacional: "L'ajuntament ha arribat a un acord en la internacional pa que si voleu fer els sopars o dinars ahi no vos coste el menú més de 36 €" vam escoltar al·lucinats els que estàvem ahí. Hala, propaganda gratis per a la Internacional. ¿haurà cobrat algo el nostre ínclit alcalde per esta propaganda a un restaurant o se´rà per la crisis?

Anònim ha dit...

text íntegre extret d'un comentari fet a un post de la pàgina: www.albufera.com

{"VIDA Y DESHONRA DEL CHIRI:

El otro dia, salió en Canal 13, como Ingeniero Industrial de la NASA, y todos sus palmeros whiskeros, estaban babeandole, ya que el Chiri, es muy generoso en sus comilonas.
Y uno se pregunta si ese titulo, es real?.
Reconstruyamos su vida.
Trabajaba en Supered, supermercados , con labores tan delicadas y especializadas como sacar el cartón de la leche usada.

Y entonces, estos supermercados tan teconologicos, llenos de ingenieros, pescaderas, carniceros y sacadores de cartón, fueron comprados por MERCADONA.
Y va y resulta que detectaron que había alguien, que cobraba comisiones por introducir determinada marca de arroz en los supermercados. Esto fue descubiero, y mira por donde, hubo un despido, que fue el de un ingeniero de la NASA.

Esa breve historia y el de los braguetazos han llevado a la Historia de la Humanidad a cierto personaje, que decia en Canal 13:
MIRA ON VAIG COMENÇAR I MIRA ON ESTIC ARA

frases que también dijo otro insigne ingeniero italo-americano, llamado ALFONSO CAPONE, desde la carcel, por supuesto"}

no se de qui es doncs estava signat per "anónimo"

Anònim ha dit...

De totes maneres, no havía caigut que es de veres que el valor catastral de la majoría de les viviendes de Catarroja, entre altres la meua, està actualitzat, doncs son vivendes comprades de nova construcció. O siga que ací els mes perjudicats anem a ser els jovens, els q tenim pitjor estabilitat laboral, els q paguem hipoteques i necessitem dos jornals per a continuar endavant.

Encara recorde que el PP va dir que no pujaría impostos. Fiáte pive. Donde dije digo..

Anònim ha dit...

Però és que els està pujant tots els anys. I va i este any que ens ve justetet arribar a final de mes, també ens l'apuja. Jo vinc de valència, visc per la zona nova i vos ssegure que ací pague més que pagava pel meu pis a València. Total pa que després s'ho gaste en posar gent a l'ajuntament q treballe per al eu partit o en pagar noticies sectàries en periodicuchos com Crónica Local.

XE, QUINA IMMORALITAT!!!!!!

Anònim ha dit...

Ara va i ix el PP en Provincias diguent que ens han baixat un 20% el fem per lluitar contra la crisi!!! Tindran barra!!! si el que ens lleven del fem ens ho carreguen en el rebut de l'aigua però més carregat de bombo encara. Damunt de mentiders pensen que som tontod o què?

Per què no rebaixen l'IBI com ha fet l'alcalde de manises. Segons diu en Levante en manises l'abaixen fins el 0'70 mentre que a catarroja pagarem el 0'91%.

Quina cara més dura!!!!

Anònim ha dit...

No entenc per quina raó el BLOC s'abstén en una proposta del PP que pretén augmentar els impostos en periode de crisis. He llegit l'explicació de Monzó en el seu blog però seguisc sense entendre-ho. L'IBI estava em el 0'88, s'augmenta un 3% i se situa en el 0'91 (un nivell altíssim, els més alts de València, més que a Madrid)¿i li la repamtimfla? El PSOE proposa que se rebaixe per al 2009 ¿i tb li la repamtimflà?
No sé... m'extranya.

Anònim ha dit...

Valencia (capital) tiene el sexto impuesto de bienes inmuebles (IBI) más caro de España, al ser este un 0,90% (el límite máximo legal es el 1,10%), pero claro, en Valencia capital no pagan tasa de recogida de basura.
En CAtarroja vamos a pagar el 0,91% y además tasa de basura... joder con el PP de Catarroja

Anònim ha dit...

Que pensabas María que lo iban a regalar todo.
A ver ya si de una vez por todas nos damos cuenta de lo que está pasando, y mientras tanto que vayan subiendo y subiendo.
Pero lo que más rabia me da es que nos engañen como a un caracol.

Anònim ha dit...

Sobre todo al del Blog. A Monzó sí que lo han engañado. Se ha creido lo de la bajada o la subida del IPC.

Anònim ha dit...

Parece que con las subidas que nos vienen en impuestos no hay suficiente para hacer frente a los gastos. Xirivella ha tomado la sabia decisión de reducir costes en el Ayuntameinto (Segun Las Provicnias) colocando la mitad de las luces navideñas que en años anteriores. Alguien debería darle otras propuestas, por que si las soluciones van por esa vía, puede que otra buena solución sea apagar una de cada dos farolas del pueblo,así tambien reduciría a la mitad el consumo eléctrico-las del mercado Municipal también, si no ve la cerradura para entrar en su casa que se compre una linterna.-

Anònim ha dit...

No está bien que cara la Navidad sea reduzca el alumbrado, pues son fechas clave para los comercios y en Catarroja hay mucho comercio.
Bombillas de bajo consumo.