dimarts, 11 de novembre del 2008

presupostos 2009 - catarroja 0

Oh, quina pena!
Males notícies de nou. La Generalitat torna a deixar fora dels pressupostos per al 2009 a Catarroja, la qual cosa vol dir que aquell centre d’especialitats promés haurà d’ajornar de nou la seva construcció. De moment sols obrin el centre provissional en unes plantes baixes llogades, evidentment per eixir del pas i sense pensar en el Futur ni en la Qualitat de vida dels veïns.

Molt ens temem que aquet pegat provissional ens dure una eternitat, com fan amb tot allò provissional que ha de vore amb la sanitat i l’educació, competències delegades a les Comunitats Autónomes, com ara els barracons provissionals on s’han educat generacions senceres de catarrogins.
Tampoc als pressupostos ens donaran els diners necessaris per a reformar i modernitzar l’actual centre de salud, i del mini ambulatòri de les barraques ni parlem. “Catarroja invisible”, “uns presupostos que marginen a Catarroja” es queixa l’oposició.
I què faran davant açò els regidors i regidores de benestar, d'educació i el d'urbanisme? demanaran explicacions a les respectives Conselleries ? o s'oblidarà el PP totalment de nosaltres els catarrogins i catarrogines?
I els col.legis? també oblidats pel PP.
I el pont que millorarà l’accés des de la Pista de Silla? també oblidat pel PP.

I el camp de golf? Aixó sí, pots vindre a Catarroja a jugar a golf quan vulgues. La salut, l’educació, el benestar… a qui li importa? A tu sí?, doncs al PP de Catarroja i al PP a la Generalitat Valenciana no.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A estos del PP se'ls veu el plumero només furgues un poquet. I el tramvia? esta el tramvia al seu pas per la Rambleta? i els diners per al col·legi nº5 i 6?

Anònim ha dit...

He llegit aquesta notícia també als diaris i em sembla vergonyós que, després de tot el peloteo que es duu el PP de Catarroja amb Camps, aquest ens haja pegat una patada a l'hora de confeccionar els presupostos.
De segur que la serie "L'Alquería Blanca" te un apartat al presupost, podríem sol.licitar canviar d'alcalde, ja que tos dos viuen a Catarroja i ara estem "agermanats". I va en serio

Anònim ha dit...

I esperàveu altra cosa?
Tan sols teniu que vore on es gasta els diners la generalitat: en grans esdeveniments, però dins de casa a passar fam i penúries

Anònim ha dit...

Pues como este de catarroja. Se gasta la pasta en fiestas, publicidad y sueldos

Anònim ha dit...

Bueno, ya nos han subido otra vez la contribución. Estoy hasta los mismisimos... Pero este tio que se ha creido? Si al menos disminuyera lo que se gasta en xorradas y en sueldos pa sus amigos...
Qué vergüenza

Anònim ha dit...

Tampoco vayais a creer nunca que la derecha va a trabajar para el pueblo, no?
la fuerza del pueblo y contra los opresores nace en la izquierda, otra cosa es que vistan a la mona de seda