dimarts, 4 de novembre del 2008

obama es un socialista

EEUU, que gran país! Això si que és vida! encara que jo canviaría el seu menjar, uf! massa hamburgueses i massa fast-food!, si heu estat allí també vos haureu sorprés pel gran índex d'obesitat, açò també ho canviaría. Ah! i també canviaría el sistema de sanitat, ahir escoltava a una espanyola que viu allí que la cesària que li van haver de realitzar per a dur al seu fill al món va vindre amb una factureta de 20.000 Dòlars USA, quasi res!, millor no posar-nos malalts per si de cas.
També canviaría les distàncies entre la pobresa i la riquesa, perquè són abismals, només unes dades: el 12'5% de la població viu en la pobresa, el 12'5% quina barbaritat! i el 23% del total d'ingressos, pràcticament la quarta part, sels embutxaca l’ l% de la població, tan sols un l%!!!! quina injustícia!


Barack Obama també ho canviaria, ell vol fer tornar el somni americà, traure al país del greu moment en què es troba i que arrossega a la resta de països del món a través de la nostra gran amiga “La Globalització”.
Obama vol alliberar de càrregues tributàries als què menys tenen, el 95% de la població, i augmentar la pressió fiscal de què cobren més de 250.000 $/any, passant d'un 35% a un 39%, a Espanya el màxim ha sigut sempre un 45%
Mentre McCain: S'oposa a la «medicina socialitzada», com la d'Espanya o Canadà, i advoca per una major liberalització de les assegurances mèdiques privades. Es mostra convençut que eixa competència beneficiarà els usuaris No vol res públic. Obama, no obstant, vol generalitzar l'assegurança sanitaria, encara que només sería obligatoria per als xiquets, i abaratir el seu cost per a estendre-ho entre els 45,6 milions de persones que viuen sense ell.
Estes i altres mesures socials han fet que Mc Caín al crit de "Obama és un socialista" intente espantar als indecisos i decanten el vot cap a ell.
Cal recordar que les passades eleccions van portar a la presidència a Geroge W Bush per tan sols 500 vots de diferència, en un país amb 301.800.000,00 habitants... com per a no anar a votar hui!

Desde Catarroja Descoberta desitgem molta sort per a Barack Obama. Pel canvi. YES YOU CAN.

Les enquestes apunten a una victòria per a Obama i les borses a tot el mon, començant per Wall Street, a Nova York, ja fa díes que estàn descontant un escenari de victòria també per a Obama, però no està res decidit, una llarga nit ens espera.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ELECCIONES USA 2004 RESULTADOS:
KERRY 55.435.808 48%
BUSH 59.017.382 51%

3.581.574 votos mas para G. Bush, en el 2004. Y no 500 como dices.

Donde se produjo la paradoja fue en el 2000, Al Gore sacó mas votos populares que G. Bush, pero este ganó en número de delegados. Y donde se produjo todo el "follón" de Florida.

G. Bush 50,456,002 47.87%
Al Gore 50,999,897 48.38%

Para mi Bush ha sido uno de los peores presidentes USA de los últimos años. Y lo que dices de la sanidad, Bill Clinton en el 92 ya llevaba esa propuesta y los demócratas despues de 8 años no consigueron universalizar la sanidad. Veremos si lo logra OBAMA.

go OBAMA

Anònim ha dit...

Rectifico elecciones USA 2004 RESULTADOS DEFINITIVOS según wikipedia:
G. Bush 62,040,610
J. Kerry 59,028,444

Bush ganó por aproximadamente 3 millones de votos.

GO OBAMA

Anònim ha dit...

Ha guanyat Obama.
Hem guanyat tots.

Anònim ha dit...

Ferrús es el Obama de Catarroja.

Anònim ha dit...

Clar que ens referíem a les primeres eleccions que va guanyar G.W.Bush (2000) i no les passades (2004), gràcies anònim per la teva col.laboració.
Als EUA es regixen per la regla que el candidat mes votat (en vots populars) a cada estat, malgrat siga per 1 papereta, se'n porta tots els vots electorals d'eixe estat. Quan diguem que la diferència va ser de tan sols 500 vots ens referim al folló que va haver-hi a Florida, on tan sols per 500 vots populars (els que fa el poble) es varen decantar tots els vots electorals d'aquest estat cap als republicans. Guanyar Florida significà donar-li la presidència dels EUA a George W. Bush, encara que Al Gore obtinguera 300.000 vots populars més que ell. Açò es el que s'anomena "la paradoxa" que tu comentaves.
Coses paregudes també tenim a Catarroja, on les passades eleccions UV va obtindre 682 vots, un 5% pelaet, el mínim per a obtindre un regidor, si haguera obtingut un vot menys, tan sols un vot menys, el regidor haguera segut per al PSOE i possiblement ara tindríem un govern progresista a Catarroja, amb les possibles coalicions PSOE amb Bloc i/o amb EU. Ara miraríem el nou mil.leni amb altres ulls...

Anònim ha dit...

Cada pais té el seu sistema electoral diferent, i el d'USA es així. T'imagines que es regirem pel sistema USA, en eixe cas els 16 diputats de la provincia de Valencia anirien al PP directament, per 0 al PSOE o a EU. I els 32 de Barcelona al PSOE. Crec que el sistema d'Espanya es mes just, al ser proporcional i donar pas a les minories cosa que en els sistemes majoritaris no ocorre primant el bipartidisme.

Anònim ha dit...

Em sembla que aquest Obama ens sortira rana... O no.