dissabte, 15 de novembre del 2008

mes noticies escolars

Com a continuació del post que varem penjar ahir, sobre el tancament a l'institut, hem rebut correus electrònics de membres de la FAPA - València, Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes, en els que ens animen a participar a tots, estudiants, pares, mares, familiars, mestres, amics i veïns a la tancada que tindrà lloc a l'institut de Catarroja el proper dijous 20 a les 19 hores, per així poder preparar també la manifestació prevista per al proper día 29 de Novembre a S. Agustí.


Ja sabèu descoberts, el dijous 20 a l'institut a solidaritzar-nos amb els estudiants catarrogins i el día 29 a València a demanar la dimissió del més nefast conseller d'educació de la història valenciana.

Font de Mora’s cançó:

- UN I DOS / FONT DE MORA DIMISIÓ
- EN AQUESTA CANÇÓ / US DIREM LA RAÓ
- GRATUITAT REAL / D’ INFANTIL FINS AL FINAL
- CENTRES CONSTRUITS / BARRACONS EXTINGUITS
- PLANTILLES DELS MESTRES ESTABLES ALS CENTRES
- VOLEM ACABAR / ESTUDIANT EN VALENCIÀ
- CIUTADANIA EN ANGLÈS / NO VAL PER A RES
- L’ALUMNAT DESAPAREIX / PER CULPA DEL MATEIX
- NO A LA SELECCIÓ / EN LA MATRICULACIÓ
- AMB AQUESTA EDUCACIÓ / FONT DE MORA DIMISSIÓ


Entre tots estem descobrint Catarroja i ens podem assabentar del que ocorre realment al poble i ni l'alcalde Fco Chirivella ni el PP ens van a contar per molta pasta que malgasten, dels nostres impostos, a periodiquets del 3 al 4º que li fan la pilota en quant els amolla el xec.


Gràcies a tots per col.laborar desinteresadament en aquest projecte.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

amb aquesta educació:
FONT DE MORA DIMISSIÓ

Anònim ha dit...

La oposición de Catarroja, intenta convocar manifestaciones multitudinàrias en toda la provincia, con lo bueno que es que los niños den clases en inglés y lo bien que trabaja Font de Mora, es cierto que somos la comunidad que menos inviertimos en educación, pero no somos los primeros por la cola en fracaso escolar, ¿o acaso is olvidais de Ceuta?, ellos son los peores y después nosotros.
Me cague en la put.. hòstia jod..! diuen que no tenim educació, coll..ns quina merd..

Anònim ha dit...

Estos socialistas otra vez convocando manifestaciones. Que malos que son... intentando boicotearlo todo con lo bien que van las cosas (pa algunos...)

Anònim ha dit...

Una convocatoria de manifestasión!!!
Se lo voi a disir a mi jefe, ya vereis ya, sus va a poner de güelta y media en el "Crónica local", veréis como no sus vais a de reir después.
Y li vamos a disir al Canal 9 que no saque ni una imagen de las consentrasiones.

Anònim ha dit...

11.000€ li paguema Crónica Local!!!! per si algú encara no ho sabia. Un psudoperiódic que publica solament el que li diuen que publique qui paga, no contrasta notícies, no treballa les notícies, és una mena de periòdic "mercenari". Li paguem a esta gent 1.000€ al mes per fer-li propaganda al PP de Catarroja i per insertar les seues crítiques al PSOE i Wilson Ferrús.

Vos recomane que poseu una entrada sobre este tipus de "mitjans de comunicació" que viuen de nosaltres i són una vergonya per als professionals de la comunicació.

Anònim ha dit...

Estimat anònim, a la pàgina d'inici teniu el nostre e-mail per a poder enviar-nos tot allò que voleu que es publique. Ja sou uns quants els que ens havèu fet arribar noticies per aquesta vía i les hem publicades.
No obstant l'e-mail es:
catarrojadescoberta@gmail.com
Vos convidem a tots a fer ús d'aquesta vía de comunicació i farem públic tot allò que us preocupa, molesta, intriga... Recordèu: Catarroja Descoberta està oberta a tots i totes, els/les que ens escribíu notícies i/o aviseu d'events, els/les que ens llegíu, els/les que publiqueu comentàris, visitants...
Amb l'ajuda de tots i totes avancem cada día

Anònim ha dit...

jiji jaja, font de mora comença a recular, jajaja, te por de la mani del dia 29.

Anònim ha dit...

Des de Catarroja Descoberta vos varem dir que informaríem de a quina hora i on anàvem a quedar tots els manifestants catarrogins per al día 29 i aquesta es la nota que ens han passat:

La manifestació de demà es unitaria de tots el sectors: Sindicats, escoles de música, escoles en valencià, centres escolars, instituts...

Les AMPES (Associacions de Mares i Pares d'Alumnes) de tots els col.legis públics i institut de Catarroja han acordat trobar-se demà a les 17:45 h junt al museu Muvim, al carrer Guillem de Castro, per acudir a la manifestació.

Ah! i qui puga que vaja de groc o al menys amb la llaçada grogueta