divendres, 21 de novembre del 2008

concentració a l'institut



Ahir es va celebrar la tancada a l’institut Berenguer Dalmau tal i com us vàrem informar divendres passat. Començà a les 18:30 i es va acabar després de sopar, entrada ja la nit. Va ser un èxit de gent, hi havia no sols els estudiants o mestres de l’institut, sinó també:
.-*Pares i mares, tant de l’institut com dels col·legis públics de Catarroja,
.-*Mestres, alumnes i directors/res d’aquestos col.legis públics catarrogins i d’algun que altre col·legi concertat del poble,
.-*Les associacions de mares i pares d'aquests col·legis i de l’institut,
.-*Representants de la FAPA-Valencia (Federació d’Associacions de Pares i Mares l’Alumnes de València),
.-*Els nostres inesgotables amics de la plataforma cívica “Salvem Catarroja”,

.-*També varen anar a recolzar l'acte els següents regidors de Catarroja: pel PSPV-PSOE Wilson Ferrús, Alberto Gradolí, Llorenç Alapont i Mabel Rojas, acompanyats en tot moment per Tatiana Fargallo (Secretària Provincial d'Educació del PSPV-PSOE), i pel BLOC Jesús Monzó.


Ens varen citar per a continuar pintant les pancartes que dur el pròxim dia 29 a la Manifestació, pregunteu a les Ampes dels vostres col·legis. Tots durem una llaçada grogueta, com la que varen repartir ahir. Ja informarem d'on i a quina hora es queda per a eixir tots junts de Catarroja.

A continuació vos passem una nota d’última hora de la FAPA, que fa referència a les passes enrere que està donant el PP de la Generalitat amb uns intents desesperats per tal d’evitar la manifestació:

...................... ÚLTIMA HORA:......................

La moratòria no és una derogació de l’ordre de Ciutadanía en Anglés. Font de Mora encara no ha comunicat a la plataforma la disposició de negociar i de signar per escrit un acord.
Ho ha dit només a la premsa com és de costum.
El manifest per l’ensenyament públic recull més punts que no només Ciutadanía.
Per tant es manté la manifestació del pròxim 29 de novembre on es demanarà una reunió, esta vegada amb el president Camps.

Mes informació a la pàgina de la FAPA

(fotos cortesía de "Salvem Catarroja")

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I la regidora d'educació no estava? quina poca vergonya!

Anònim ha dit...

jajaja, si llega a estar la Sole ¡se la meriendan!
pues no es mentirosa ni nà

Anònim ha dit...

Crec que anaren els representants del poble que deuríen haver anat, les autoritats q es preocupen pel poble i per l'eduació dels nostres fills: 4 del Psoe i 1 del Bloc, amés Wilson Ferrús dugué també a la secretaria provincial d'educació del PSPV-PSOE per a recolçar-nos. Sempre es bó q ens tinguen en compte.
Recorde els 2 anys q estigueren ells governant a Catarroja la quantitat de coses bones per al poble q feren.
Sin embargo, la concejal d'educació, Sole, no te ni idea del que necessita la comunitat escolar, o no vol tindre idea, ja que cada vegada que demanem alguna cosa ens contesta lo mateix, amb llargues o diguent: no hi han diners.
Encara que després veus com es malagasten una fotracà d'euros en montar un altar per a fer la misa de S.Miquel a l'aire lliure, cosa que perfectament haguera pogut ser suprimida per la misa dintre de l'esglessia com tota la vida s'ha fet i eixos diners desviar-los a finalitats socials, culturals, educacionals,hi hà tant per fer.... que adornar un altar d quita i pon i comprar-li milers d'euros en flors al concejal propietari de la tenda de flors, al florero, vamos,... es tan kafkiano, tan inmoral, inclús q no siga delicte, q ja no sap una q pensar

Anònim ha dit...

si alguien duda de la legalidad de algo va al juzgado y lo denuncia. Lo otro es injuriar

Anònim ha dit...

¿Y que tengo que ir yo al juzgado? ¿gastarme yo la pasta? ¿por qué no actúa el fiscal o el juez de oficio? Todo el mundo sabe que las flores las pone siempre el florero (concejal del PP de Catarroja) ¿Es eso legal? yo no lo sé pero me parece que muy legal no debe de ser. Al menos es bastante inmoral. ¿No crees?

Anònim ha dit...

i ara tots a preparar la manifestació del 29!!!!!

tots a València

No volem més barracons, no volem ser la comunitat líder en fracás escolar.

Anònim ha dit...

als diaris ja parlen huí de la "marea amarilla" per al proper día 29. Recordeu tots amb samarreta groga, amb pancartes grogues i/o amb una llaçada groga.

AMB AQUESTA EDUACIÓ FONT DE MORA DIMISSIÓ.

Anònim ha dit...

Catarroja Qualitat i futur: barracons, ratios d'alumnes a tope, aules unitàries d'alumnes de primer i segon junts, massificació... Sole dimissió.

Anònim ha dit...

Des de Catarroja Descoberta vos varem dir que informaríem de a quina hora i on anàvem a quedar tots els manifestants catarrogins per al día 29 i aquesta es la nota que ens han passat:

La manifestació de demà es unitaria de tots el sectors: Sindicats, escoles de música, escoles en valencià, centres escolars, instituts...

Les AMPES (Associacions de Mares i Pares d'Alumnes) de tots els col.legis públics i institut de Catarroja han acordat trobar-se demà a les 17:45 h junt al museu Muvim, al carrer Guillem de Castro, per acudir a la manifestació.

Ah! i qui puga que vaja de groc o al menys amb la llaçada grogueta