dimarts, 25 de novembre del 2008

aturem el NOU MIL.LENI

Ja esta està obert el termini per a omplir l'enquesta sobre el "Pla de Participació Pública per a l'Estudi del Paisatge General de Catarroja", esta enquesta és una consulta obligatòria als ciutadans, doncs el seu fi és avaluar els efectes de determinats Plans i Programes en el Medi Ambient de gran repercussió, i... ja vos imaginèu de que estem parlant, oi que si? Evidentment, es pretén donar o no el vist i plau del poble al macroprojecte urbanístic Nou Mil.leni.
La llei obliga a l'Administració (l'Ajuntament en aquest cas) a realitzar esta consulta ciutadana i donar-li publicitat, així com a garantir que el seu personal assistisca al públic quan tracte d'accedir a la dita informació ambiental.
Però si preguntes en l'ajuntament, ningú et sabrà dir de que es tracta, ningú no te ni idea del que es, o siga, que el PP està infringint la llei al no garantir-nos que els treballadors ens sàpiguen dir res del tema.
Avuí eixía al diari que es pot contestar la enquesta on-line: Des de Catarroja descoberta vos invitem a accedir a l'enquesta de participacio pública penjada a la web de l'Ajuntament i a que intenteu contestar-la on-line com afirama el PP als diaris: ES IMPOSSIBLE. Altra vegada que mentix el PP de Catarroja sense pudor.
A que juguèu equip de govern? a pendre-nos el pel?, vosaltres ja sou molt majors i, pot ser, nos vos interesa el futur del nostre poble, però a nosaltres SI, nosaltres ens estimem Catarroja, tot el contrari que vosaltres.
Teniu por a que decidim que no volem el NOU MIL.LENI, sabeu de sobra que al poble poca gent ho vol. No ens volem convertir en el barri pobre de València, no volem ser un barri de l'extrarradi de València. Volem seguir seguent un Poble amb personalitat i història pròpia.
Cal recordar, ens comenta el grup socialista, que el projecte del NOU MIL.LENI encara està sent revisat pel Tribunal de Justícia de la UE per violar la legislació en matèria de contractació pública, al seleccionar un soci privat en l'empresa mixta que promou esta actuació, que està composta per l'Institut Valenciana de la Vivenda (IVVSA) i per l'empresa intervinguda judicialment en procés concursal Llanera, sense que la incorporació d'esta última obeïsca als necessaris criteris d'objectivitat i legalitat que es requerixen quan es manegen fons públics.
Hui en dia un 25% de les vivendes de Catarroja es troben buides pel que no necessitem altres 12.000 vivendes més, ni augmentar la població en 28000 habitants més sense créixer en seveis , a més no està encara el necessari informe a favor del CHJ, açò són només 4 raons per hi han NOU MIL mes per a dir NO al NOU MIL.LENI"
D'altra banda, i referint-nos ja a les enquestes, cal advertir que, quan pregunten sobre els elements pasisatjístics més importants de Catarroja no es troben ni una sola alqueria de les situades en la zona prevista per al NOU MIL.LENI, edificis del segle XVIII i XIX, joies de l'arquitectura de Catarroja, que no entren en els plans d'algunes empreses constructores, o sería millor dir empreses destructores?.
entreu ací
i contesteu la enquesta, mentres no es puga fer on-line haurà que imprimirla i dipositar-la a l'ajuntament, amb registre d'entrada si pot ser, doncs no sabem quin es el procés de recompte de enquestes, ja que son anònimes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenen la cara forrà de raqueta. Com poden parlar de participació ells que estan tirant avant amb el Nou Mil·leni sense comptar amb la gent!!!!

Anònim ha dit...

Por qué tendrán tanto interés en hacer Nou Mil·leni? y, si lo tienen tan claro ¿por qué lo econden? ¿por qué no lo nombran en la famosa encuesta ni en su programa electoral ni en sus mítines? No son transparentes ni claros

Anònim ha dit...

Cada día que amanece, el número de amigos de Chirivella decrece

Anònim ha dit...

Podrias colgar la encuesta i los paneles como ha hexo LaCiutat.