dissabte, 29 de novembre del 2008

accident mortal a la carretera

Aquesta és una d'eixes noticies que mai ningú volguera publicar, i és que l'home que va ser atropellat al poble esta vesprada-nit ha faltat. Els metges de la SAMU no han pogut fer res per reanimar-lo.
Es disposava a creuar pel pas de peatons la carretera Avda. Ramón i Cajal a l'altura del carrer de C.Chapa, quan ha sigut fatalment embestit. Tenia uns 60 anys i de segur que molts plans que realitzar quan es jubilara. Volem acompanyar la família en aquets moments tan durs. Descanse En Pau.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

...el ayuntamiento está quitando los guardia tumbados del pueblo... vete tu a saber porqué...

Anònim ha dit...

Una victima más de la carretera, un nuevo asesino anda suelto.

Terrorismo vial.
Mas muertos que por violencia de género, más muertos que por terrorismo etarra, más muertos incluso que en la guerra civil.
STOP ACCIDENTS

Anònim ha dit...

Ferrus no respeta ni a los falelcidos. Ya hace politica demagogica hasta de esto. Siga así, señor Ferrus

Anònim ha dit...

Estimat anònim,
com a redactor del post al que vosté fá el comentari l'informe que el Sr Ferrús no té res a vore amb açò, i publicar el comentari que fà vosté sería polititzar una notícia que res te que vore amb la política.

Una notícia que ens desgarra per dins a totes aquelles persones que, com jo, hem patit la mort d'una persona amada per culpa d'un imprudent temerari a la carretera.

La carretera em va furtar lo millor que he tingut en la vida, em va arrebatar sense pietat i en segons a la persona que m'havía conquistat el cor ja des del día del seu naixement, la persona a la qual jo pensava que estava educant i ensenyant coses sobre la vida i que, per desgracia ha segut ell, a la seva curta edat, qui m'ha ensenyat que es la vida en realitat.

Vull que entenga perquè m'ha costat tant publicar el seu comentari, jo si que no aguantaría ni el més mínim intent de politzar amb una cosa tant seriosa i molt menys cap a les festes que s'acosten.
Salut.