diumenge, 29 de novembre del 2009

tú si que vales!!!

Any rere any podem gaudir de les actuacions de les falles als concursos de playback, cal destacar l'actuació dels infantils... son increíbles els nostres xiquets i xiqutes.

La falla "El Charco" va decidir competir també al concurs de Tele 5 "TÚ SÍ QUE VALES" i després de passar a la final el passat dimecres día 25 (encara que era una actuació gravada díes abans) han de demostrar amb altres balls que poden guanyar la final.

Aquest acte, que es celebrarà en directe, tindrà lloc el pròxim día 2 de desembre; des de Catarroja Descoberta animen a esta representació catarrogina i a tots vosaltres us animem a votar-los.

Per als que us perguèreu el programa del dimecres, que també han repetit avuí, ací vos deixem el vídeo.


encara no heu votat?? doncs aquest és el nº de telèfon que heu de marcar:
905 85 56 79 NIÑOS

Recordar-vos que entre estos xiquets i xiquetes està l'artista més menuda que ha actuat a eixe programa, Carmenia, amb tan sols 1 anyet. SORT !!!

divendres, 27 de novembre del 2009

1D mou-te per l'ensenyament públic


La Plataforma
per l'Ensenyament Públic torna a les mobilitzacions.
  • Recursos,
  • Respecte,
  • Qualitat
  • i Drets Lingüístics, centren les reivindicacions sosteses pels 12 punts de negociació. La plataforma afirma que es mostra disposada a mantenir el pols fins el final de curs, i que el Conseller tornarà a perdre la batalla com ja ho va fer amb Educació per la Ciutadania.

Aquesta notícia segons:
El País
Levante EMV
ABC
Las Provincias
ADN

Una vegada mes... allí estarem per a defensar els nostres drets i els dels nostres xiquets i xiquetes

divendres, 20 de novembre del 2009

Wilson Ferrús: el polític millor valorat

Wilson Ferrús, líder del PSPV-PSOE
Abans d'analitzar o de donar comptes dels resultats de l'enquesta, voldriem en primer lloc agraïr el seguiment i la gran participació que aquesta ha tingut entre els nostres lectors. Cosa que ens congratula i ens anima a seguir treballant. Fets els agraïments que creiem pertinents i necesaris anem per feina.

En primer lloc destacar l'elevada participació, cosa que ens fa pensar que els ciutadans teniu, tenim, molt a dir dels nostres representants. Hi havien ganes i s'ha notat.

En l'apartat de valoracions positives dos questions ens han cridat l'atenció una està clara, l´alta valoració del líder socilista Wilson Ferrús i l'altra, que l'únic que ix airòs i beneficiat és el propi Ferrús d’eixe 34% (que aplegà fins al 40%) que després de molt barrinar el cap aplegarem a l´encertada, o no, conclusió que no és tracta de ningún altre polític en concret, si bé poden haver casos aillats que així siguen, sino que és un vot que ens parla del cansanci i aborriment dels nostres polítics, de les mateixes cares, dels mateixos discursos de sempre, de tots menys d'un, el Secretari General i portaveu socialista Wilson Ferrús, que com ja hem dit abans resisteix i amb força, aglutinant la meitat dels vots positius.
En conclusió. Hi ha un clar guanyador en valoració positiva, el socialista Wilson Ferrús amb el 50% dels vots.

I evidentment hi ha ha dos clars derrotats en aquesta enquesta. Dos polítics que aglutinen el gros dels vots negatius, el popular Francisco Chirivella i la comunista Rosa Perez Garijo (EUPV) amb el 46% i el 30% respectivament. Sumant entre ells dos sols prop del 80% dels vots de valoració negativa.
Podriem dir en aquest cas que 'Dios los cria y los modos y modales e intereses los juntan?

Ara vos deixem a vosaltres que lliurement feu la vostra valoració de l'enquesta en l'apartat comentaris.
Segur que teniu moltes i molt profitoses coses a dir.

Gràcies de nou per la vostra participació.

dimarts, 17 de novembre del 2009

un altre forat negre per culpa del PP-UV

L'equip de govern (PP-UV) asumeix que l'Ajuntament de Catarroja pot aplegar a pagar fins a 346.200 euros de dèficit a l'any a la empresa que gestiona el Teatre Auditori.
Un negoci redó per a l'empresa adjudicataria i un nou forat negre per a l'Ajuntament. Un gran negoci per a una empresa pprivada a costa d'una inversió realitzada amb els nostres diners.
Així doncs els ciutadans de Catarroja podem aplegar a pagar fins a 346.200 euros cada any a l'empresa a la que el PP-UV li ha adjudicat la gestió del nou Teatre Auditori (TAC).
Francisco Chirivella i els seus complices continuen ofegant els catarrogins.
Fins a quan...?

P.D: L'enquesta de valoració dels nostres polítics està donant resulats més que interessants. Prompte serà analitzada. De moment donar-vos les gràcies a tots aquells que esteu participant en ella.

diumenge, 8 de novembre del 2009

Xerrada sobre el Nou Mil·leni



El Divendres 13 de Novembre, a les 19 h. en el Casal Jaume I de Catarroja, el companys de Salvem Catarroja faran una xerrada sobre la situació actual del PAI Nou Mil·lenni. Després tocarà el grup Naia. L'acte està organitzat pels Maulets de l'Horta Sud.


No falteu, estem convençuts que encara tenim molt que dir en aquest tema, a l'actual alcalde i companyía cada vegada s'els veu més el plumer.
De moment donem la nostra enhorabona (amb molta envetja sana, però envetja al cap i a la fí) als amics i veïns de Parcent, doncs com ja es va publicar ahir: Urbanisme ha anulat els tres PAIs de Parcent. ENHORABONA!!!!!, pot ser algún día, dins de no molt de tems nosaltres també pogam cridar: HEM GUANYAT!!!!

dimarts, 3 de novembre del 2009

el TAC ja és deficitari

Fa només uns dies que s'inaugurava a bombo i platillo el TAC (no la prova mèdica, que a alguns no els vindria gens malament, a vore si lo seu va a ser cosa del "riego") Teatre Auditori de Catarroja i ja és deficitari en més de 346.000 euros.

Senyors del PP i carxofa d'UV porteu la ruïna a Catarroja, al nostre estimat poble i a la butxaca de tots en el que ell convivim. Però vosaltres continueu pujant-vos les vostres asignacions, amb sous desorbitats, els vostres i els dels vostres asesors, personal de confiança, periodistes al vostre servei, continueu despilfarrant els diners dels catarrogins, Chirivella gastant-se de forma inmoral els diners públics en telèfons, taxis, sillons de luxe d'un milió de pesetes... En definitiva PAGA PUEBLO Y CALLA!!! No?
Senyors del PP i carxofa d'UV no teniu vergonya ni la conegueu.
Catarroja és un poble, el poble de tots i totes els catarrogins i catarrogines. I no el vostre cortijo.