dimarts, 29 de setembre del 2009

la Gürtel arriba a Catarroja

A estes hores, i malgrat el titànic esforç que està fent Canal 9 per a evitar-ho, ja tothom hem llegit i sentit parlar sobre la trama Gürtel, i algú es preguntarà: i que té que vore la presumpta trama de corrupció del PP amb Catarroja?

Doncs ací van unes dades per a intentar respondre a aquesta pregunta:


A Catarroja també governa el PP, com a València i Madrid.

L'alcalde és diputat provincialdel PP i per tant aforat, el que li permet el luxe de ser jutjat sols a València, per de la Rúa? el més que amic de Camps?

Begar és la constructora de les VPO que estàn construïnt-se a Catarroja.

L'ajuntament de Catarroja té contractes signats amb les empreses d'Ulibarri tots per import no superior a 12000 euros, que ara ja entenem per què casualment eren d'aquesta quantitat, doncs és la quantitat màxima per a no tindre que eixir a concurs públic.

Però tampoc ens oblidem de la Fundació Agua y Progreso, que el seu director és el nebot d'un regidor del PP a l'ajuntament de Catarroja, i aquesta fundació afí al Partit Popular, tant mimada pel PP, que inclús el degà de l'ilustre Col·legi d'Advocats de València es mostrava "sorprés" pel tracte preferent que aquesta fundació te, doncs també figura al sumari de la trama Gürtel...

Francisco Chirivella també estava a Fitur, la setmana famosa dels vestits de Milano


Demà s'obri el secret sumarial... hi haurà que vore'l

divendres, 25 de setembre del 2009

en temps de crisi la Generalitat ofega més

Seguint el trist eixemple que ha donat el nostre Sr. Alcalde pujant-nos als catarrogins/nes els impostos que més piquen, com ara l'IBI ó contribució, des de la Generalitat Valenciana i, més concretament, des de la Consellería d'Educació han decidit que no sols no van a impulsar la construcció d'Escoles Infantils per a xiquets de 0 a 3 anys (Ahí estem! conciliant la vida laboral i familiar (era una ironía)) sino que amés a més la quantitat que destina a subvencionar l'eduació d'aquestes escoletes infantils les ha disminuit enguany i el pitjor de tot és que ha decidit comunicar-ho una vegada començat aquest curs escolar. Com que estem en crisi!

Per eixemple, tenim dues escoles infantils: la A que reb una subvenció de Consellería i la B que no està subvencionada -> Si una familia amb un bebé había decidit dur-lo a l'escola infantil A i no a la B perque en la A es rebía una subvenció que feia que la mensualitat li costara uns 60 Eur menys que a l'escola infantil B (la que no està subvencionada al nostre eixemple) ara aquesta familia, i una vegada començat el curs, ha rebut una carta de la direcció de l'escola A (doncs ni el Sr Baila Herrera ni la Consellería no han tingut valor d'informar a les families i han deixat el marró als/les directors/res de les escoles) advertint-los que la Generalitat va a reduir aquesta subvenció en 67 euros per xiquet al mes.

Conclussió, la nostra familia de l'eixemple que va triar l'escola infantil A perque li costava 60 euros menys al més que l'escola infantil B ara haurà de pagar 67 eur més al mes, per lo qual eix més cara l'escola A que la B, i com que ja està començat el curs doncs malament ho tenen per a canviar al bebé d'escola.

Esperem que el Sr Alcalde no faça el mateix amb la subvenció municipal i, després de perjudicar-nos en temps de crisi pujant els impostos, ara vaja i de la tan anunciada pujada d'aquesta subvenció es torne enrere, cosa que, venint de Francisco Chirivella és totalment d'esperar.

A Catarroja Descoberta esperem que l'Ajuntament cumplisca alguna vegada la seva paraula.

diumenge, 20 de setembre del 2009

Vergonya furtar

Si ja no és poca la gent que es queixa de les Festes CaCatarroja per lo cutres que son pese a haver-nos costat 50.000.000 de les antigues pesetes, i encara els consolava que els "festers del Cristo" salvaren les festes del poble amb els diners que durant tot un any han estat arreplegant, en cartonets, loteríes i per supost el tradicional pastís del Cristo , anit en un acte de covardía, amb nocturnitat i traïdoría, un ó varis delinqüents van furtar els 13.000 euros que els restaven per a acavar de pagar la festa.

Tot açò va ocòrrer aprop del mercat, i aprop també del C/Joaquin Olmos, (conegut també com el carrer del quartell) on tota la vida ha estat el quartell de la guardia civil fins que Francisco Chirivella i el seus van decidir que Catarroja no necessitava a la guardia civil i amb el consentiment del govern central, que per aquells díes presidía Aznar, ens llevaren el quartell de la Guardia Civil de Catarroja i feren, com no, una finca de vivendes; canviaren la seguretat que dona tindre tan aprop a la benemèrita per una tenda de roba de Xina...

i ara van diguent que demana al ministeri de l'interior un quartell de la guardia civil a Catarroja, Tindrà barra!! si no el tenim és perque vosaltres vareu decidir-ho així... com us agrada insultar la nostra intel·ligència i/o la nostra memòria: NO HI HÀ RES MÉS REVOLUCIONARI QUE LA MEMÒRIA

dissabte, 19 de setembre del 2009

Així sona Catarroja

Vos deixem el passdoble catarrogí: LA GAMBA DE LES BARRAQUES (ací), copiant d'un enllaç del nostre amic Allypebre Ignacio Oliver,

La gamba, la gamba, la gamba,
la gamba de les ....barraques
que té la cara molt dura
Per tal de jugar a les xapes....
La gamba, la gamba, la gamba
la gamba de les barraques

dimecres, 9 de setembre del 2009

viu dels teus pares fins que pugues viure dels teus veïns

Ahir vaig anar a pel llibret de festes de Sant Miquel per a aquest any i una vegada a casa em vaig disposar a fre-li una ulladeta. Xe que fort!!! em venía a la memòria aquesta publicitat que ompli actualment moltes valles publicitàries "bolsaCACA" i tan sols em repetía "Festes CACAtarroja"

Després de destinar-li un 1'4% del pressupost anual del poble a les festes, uns 300.000'00 euros, tenen la poca vergonya de treure aquesta missèria de festes!!! ah! però no passa res, omplim l'ajuntament d'assesors i de personal de "confiança" (al llibret de les festes en venen uns pocs) i mantenim contents a un grapat de gent, que com diu Fabra "yo no se cuanta gente he metido" es pot "colocar a un sinfín de gente, asesores, secretarios, directores generales, subdirectores, subsecretarios, asesores de los consejeros, directores, secretarias de no sé qué... (...). y toda esa gente es un voto cautivo. Ese es un voto cautivo, que lo tengáis muy claro", ... referint-se "a un voto agradecido".

Ara l'alcalde Francisco Chirivella, amb els vots de tots els regidors del seu partit (eixos regidors i regidores de barri que diuen ser els teus amics) i amb el vot agraït o no però sempre al seu favor d'UV, va i enguany ens ha pujat la contribució el triple de l'IPC, (que és la referència que agafen per a la pujada en la majoría dels convenis laborals), i tots nosaltres, els meus pares, els teus, els de tots nosaltres hem de pagar-li mes impostos a l'ajuntament de Catarroja per a que puga contratar a "personal" de confiança que cobren un pastó.

El que deiem, alguns han viscut dels seus pares i ara viuen dels nostres....

dilluns, 7 de setembre del 2009

un "molt deficient" per al PP i UV de Catarroja

Si l'altre día li donàvem un 10 a les mares, pares i comunitat escolar del CP Joan XXIII per la seva incansable lluita (en molts casos desesperant) a la que mai li veien la fí després d'anys i anys de mentides per part tant dels governants de Catarroja com dels governants a la Generalitat Valenciana, ara li donem una qualificació de "Molt Deficient" a Francisco Chirivella, a la resta dels regidors del PP i la d'UV doncs gràcies al seu ¿interés? enguany i com ja va seguent costum en Catarroja tornem a començar el nou curs escolar amb dos col·legis sencers en barracons...!!!!

Però tú, sr Francisco Chirivella ni cas, seguix compran-ne els luxosos sofás "Cheester" de vora un milió de pesetes per als vostres luxosos despatxos mentres els nostres fills i filles estudíen en barracons.

CATARROJA = BARRACONISME ESCOLAR

Fora PP i UV de Catarroja, no ens sabeu governar, Fora PP i UV, FORA, FORA, FORA!!!!!!!!!

dimecres, 2 de setembre del 2009

un 10 a les mares i pares del Joan XXIII

Encara que tres quartes parts dels que haveu participat a l'enquesta penseu que el Joan XXIII no començarà el curs 09/10 a les noves instal·lacions, l'ajuntament ja ha rebut l'obra de CIEGSA i tan sols falta atorgar la cèdula d'habitabilitat. Ja vorem en quines condicions comencen les nostres criaturetes aquest curs escolar, doncs per experiències passades com la del col·legi La Balaguera d'Albal els senyors de l'empresa pública creada pel PP per a construir els col·legis, CIEGSA, no son precisament "fins" en acavar les obres, es a dir, les entreguen amb notables mancances.
Després de més de 30 anys suportant viure/treballar/estudiar en barracons, día rere día, be ploguera, be estigueren quasi sota 0º, o be fera una calor del dimoni, els pares i mares del C.P.JOAN XXIII de Catarroja han donat una bona lliçó als governants de el que vol dir constància, esforç i treball, i també ens han demostrat que no ens hem de rendir mai si volem aconseguir el nostre propòsit, i sobre tot que mai ens hem de fiar del que ens diga aquest alcalde, doncs si a primeríes d'aquest segle, allà pèl 2001 quan l'alcalde Francisco Chirivella els prometía (i ahí està l'hemeroteca) aquella famosa i mentidera frase: "El més que bé comencen les obres", aquestos pares i mares no hagueren acudit tant als mitjans de comunicació; als periòdics, a programes com CQC, a les corts valencianes on Font de Mora va "deixar escrit en negre sobre blanc"(sic) que al febrer de 2008 els convidava a la inauguració del centre, doncs si hagueren fet cas a tot aquest tall de mentides i hagueren callat molt possiblement tindríem barracons en el Joan XXIII per 30 anys més.
Enhorabona AMPA, enhorabona mestres, enhorabona xiquets i xiquetes, enhorabona Catarroja!!!
Ara a esperar el millor, des de la Catarroja Descoberta ens alegrem molt que la vostra lluita (que també ha segut nostra) estiga a punt de finalitzar.

Actualització:
PD.: No ens hem d'oblidar de la meravellosa tasca realitzada per tots els treballadors del centre, professors i professores que no han descansat ni un noment en anys de dura lluita, i sobretot la inestimable ajuda de la seva directora Feli, una gran Directora, inesgotable lluitadora que es mereix ara inaugurar el seu nou col·legi, unes noves instal·lacions...(com diría Ausiàs March: "deixant apart l'estil dels barracons")