divendres, 29 de maig de 2009

el PP ens puja els impostos

aquest és el titular amb el que obríen els xics i xiques del PSOE de Catarroja el seu "Notícies de Catarroja" i en el ens informàvem que el PP ens està cobrant al rebut de l'aigua una part del rebut del fem, l'anomenat TAMER, i que, malgrat el rebut del fem ens ha baixat uns quants euros, el rebut de l'aigua ens ha pujat més del doble, amb lo qual si mumem els dos estem pagant quasi el doble pels rebuts de fem i aigua que l'any passat. Ací teniu una explicació més extènsa del que passa i amés des de "altra Catarroja és possible" també ens ajuden a reclamar els nostres diners que el PP ens ha cobrat de més.

Però no contents amb este increment de taxes també ens puja els impostos que més piquen, llegim que "per un error" els rebuts de la contribució ens cobren també de més, es a dir, l'any passat aquest impost ja era un dels més cars de d'Espanya i enguany el PP s'ha passat la crisi per forro i ens ha volgut ofegar més encara, no content amb deixar els impostos "congelats" degut a aquesta crisi mundial que patim ens els ha pujat perquè li ha donat la gana.

Seguiu així treballant d'esquenes a la societat... no sabeu fer altra cosa.

Algú creu raonable que una vivenda de protecció oficial, una VPO, pague més de 400 euros anuals de contribució? que estem a Catarroja? Però que es pensen aquestos Francisco Chirivella i companyía? Però si no tenim ni un servei municipal gratuït!!
Aquest més hem de decidir entre pagar l'IBI ó la hipoteca.

Des de fà uns pocs anys hem vist pujar el rebut de l'IBI (ò contribució) de forma exponencial... xe governants, contingau-vos una miqueta i no ens masacreu més, que ja en tenim prou!.

dimarts, 26 de maig de 2009

sopar al Berenguer Dalmau

Com ja varem dir al seu día i avuí tornem a insistir en el sopar commemoratiu del 40º aniversari de l'IES BERENGUER DALMAU.
Ací vos passem la programació que han preparat:

12 de juny de 2009
VETLLADA COMMEMORATIVA
als patis del centre

19.45 concert del cor i banda. Pati entrada

20.30 acte commemoratiu. Pati central

21.15 sopar. Pati Joan Miró

22.15 fi de festa amb Verdcel i Impresentables. Pati central

El concert del cor i banda de l’IES, l’acte commemoratiu i el final de festa al pati central són d’accés lliure

Els tiquets per assistir al sopar es podran adquirir, al preu de 20 euros, entre el 21 d'abril i el 31 de maig a la consergeria del centre o bé fent un ingrés al compte de l'IES Berenguer Dalmau a
CAIXA POPULAR núm. 3159.0005.07.1662664323
i enviant el resguard o la notificació a
40@bdalmau.com

Animeu-vos, tan sol queden tres díes per a reservar els tickets

dissabte, 23 de maig de 2009

Coles SI! Mentides NO!

Article de "Levante EMV" publicat el 21-Maig-2009

I a Sole, regidora d'educació alliberada, que cobra un jornal de més de 40.000 eur/ anuals de les nostres butxaques dels impostos dels pares i mares catarrogins que tenim als nostres fills estudiant en barracons, no li cau la cara de vergonya.

Quina cara més dura!!! Espere que si et creues amb nosaltres pel carrer tingues la consideració de baixar el cap, no sabem encara ni com pots eixir al carrer. Ens avergonyim d'aquesta situació.

Tan sols una pregunta Sole: Seríes capaç de canviar, encara que siga tan sols per un curs escolar el teu luxós i nou despatx a qualsevol dels més de 600 alumnes catarrogins i tú treballar des d'un barracó?

dimecres, 20 de maig de 2009

Sole! ¿on està el meu cole?

Foto treta d'ací.

Molts es preguntàven aquesta vesprada on estava el seu cole, però creguem nosaltres que Sole, la regidora d'eduació, no els va a contestar.

És una llàstima doncs aquest personatje, la Sole, no "Sole que te meto con el mechero", sino la regidora d'educació de Catarroja, ens costa als catarrogins algo més de 40.000 euros a l'any, i total! que fà? Hi hà inversió mes poc profitosa?

Tenint les competències d'educació delegades a les autonomíes (mireu sino l'ocurrència de donar EpC en anglés) i sent tant Catarroja com València governats per les mateixes sigles polítiques, que fà aquesta senyora alliberada i( amb tot el temps del mon) per a canviar la penosa situació en que s'eduquen els nostres xiquets i xiquetes a Catarroja? Algú ens ho pot explicar?

A pesar de estar convocada a una hora molt mala, doncs a les 16:30 son molts els que encara estem currant, ha acudit un bon grapat de gent aquesta vesprada a les portes del cole nº5 i des d'ahí han anat manifestant-se fins arribar a la porta de l'ajuntament (tancada per supost, els jornals milionaris que cobren tan sols son per treballar fins a mig dia), on han fet una bona pitada. "queremos soluciones, no barracones"

Esperem que els caiga la cara de vergonya a tant d'incompetent que es queda amb els braços creuats mentres el futur de Catarroja, els propers advocats/des, metges, eingeniers/res, fusters, mecànics/ques, veterinaris/ries, investigadors/res... del poble passen la seva infància estudiant en barracons.

A tots els pares i mares, als veïns i veïnes que avuí han acudit a manifestar-se pel futur del nostre poble i a tots els que per distints motius no hem pogut acudir els desitgem molta sort i moltes forçes per tirar endavant amb el projecte de fer una millor Catarroja, cosa de la qual s'oblida sempre el nostre sr alcalde, del tot preocupat en el tema del Nou Mil·leni.

dimarts, 19 de maig de 2009

"colegios de holajata"

Sota aquest títol els pares i mares del col legi públic n º 5 ens han fet arribar el manifest que exposem a continuació per a ajudar-los a ampliar més la seva difussió:

COL·LEGIS DE LLAUNA:

Una cosa tan important com l'educació dels fills no és un assumpte que s'haja de sotmetre ni a l'atzar ni a la improvisació. En aquests dies, molts pares a la Comunitat Valenciana estan tramitant l'ingrés dels seus fills a centres escolars.

En Catarroja, en el començament de curs molts pares van matricular els seus fills i molts més van veure amb desesperació, com se'ls adjudicava una plaça escolar al CEIP n º 5, un centre que 20 dies abans del començament de les classes era un terreny inhòspit i molt assolellat que va començar a poblar de barracons en un no res, amb la promesa de les autoritats municipals que es construiria un col·legi en un any.

En començar el curs, més de 100 xiquets i xiquetes van entrar al "cole" (sense llum, aigua, pati etc ..) amb tres, quatre, cinc i sis anys, aquests dos últims compartint aula i professor ja que l'Administració considera que per tindre aula i professor eren pocs i no hi havia més mitjans.

Aixina ha transcorregut tot aquest curs 2008-2009, en què la manca de recursos escolars ha estat la norma, traduït sobretot en manca de professorat (sent molt bo el poc que hi ha, això sí) i manca de tot tipus d'infraestructures.

Són innombrables les promeses incomplertes per part de l'Administració (Conselleria i Ajuntament) sobre la construcció d'un nou centre, necessari per altra banda ja que aquest curs cal escolaritzar a Catarroja a 400 nens, dels quals més de la meitat tornaran a estar en barracons. Doncs està previst instal·lar un bon nombre d'ells sota el nom CEIP n º 6 en el poc terreny de l'escola número 5 que queda disponible.

En teoria, el nou col legi que anava a començar a construir el març'08 (de mòduls, que són barracons dit elegantemente) continua sent una promesa incomplerta, com tantes:

l'ampliació del Bertomeu Llorens,

la reforma que no comença a l'escola Jaume I ( que es van a barracons l'any que ve),

el retard en la finalització del col legi Joan XXIII (que creuen els dits perquè estigui acabat el setembre),

o l'ampliació de l'institut Berenguer Dalmau on ja no hi caben més.


Ningú a l'Administració ens atén com cal ni ens dóna respostes. Només es posen pegats i l'educació dels nostres fills no és un drap a apedaçat.


AQUEST CURS ho hem viscut NOSALTRES.

AL SETEMBRE LE TOCA ALS TEUS FILLS.

Tant de bo entre tots ho puguem aconseguir. Cada suport compta. EL DIA 20 DE MAIG Ens concentrarem TRANQUILA TOTS ELS CENTRES DE CATARROJA ENFRONT DEL COL·LEGIO PER manifestar que ELS NOSTRES FILLS no es mereixen AIXÒ.

AMPA CEIP. N º 5 CATARROJA

dilluns, 18 de maig de 2009

el port de Catarroja


  • Nosaltres també ens fem la matiexa pregunta que Gil ¿les autoritats saben quelcom?
  • Encara continuen amb la investigació sobre qui ha segut l'autor d'aquest abocament il·legal?
  • L'ajuntament no considera aquesta investigació important?
  • Va passar igual que en la investigació de l'enderrocament de l'hort dels Mestres?
  • Des de Catarroja Descoberta pensem que, coneguent a l'equip de govern que patim, totes aquestes preguntes tenen fàcil resposta, i molt al nostre pesar ja endivinem quina puga ser.

dissabte, 16 de maig de 2009

gràcies pel premi "Blog Dorado"


Kurtz del blog "Mis pensamientos 2.0" ens ha concedit el premi
"BLOG DORADO"
que guardona als millors blogs.

El premi té la seva simbologia en els colors que utiliza. Així el color blau representa pau, profunditat i immensitat i el color daurat la saviesa, riquesa i claredat d'idees. Aquest premi en si simbolitza la unió entre bloguers.

Normes del Premi:


  1. Aceptar-lo, fer que el Logo sigui visible, respectar les regles
  2. Fer un link al Blog que t'ha premiat.
  3. Premiar a altres blogs i dir-li-ho

Ací vos deixem els nostres premiats:

Sergi del blog "Cogitationes uariare"

Ramón del blog "Salud, compañeros"

Esquirla de aire del blog "Esquirla de aire"

Javima dels blogs "El fraude del cambio climático" i "el blog de Javima"

Anarko del blog "Revolución social"

Artur Josep del blog "Associació cultural EL BARRANC de Paiporta"


Gràcies a Kurtz per aquest premi que rebem amb molt d'orgull i la nostra enhorabona a tots els premiats per la vostra saviesa, riquesa i claredat d'idees.

divendres, 15 de maig de 2009

És Fabra ó Chirivella?

Un lector (Mr X) ens ha fet arribar aquest audio que és correspon (segons testics dels fets) al darrer ple municipal celebrat a Catarroja el passat día 7 de Maig. Correspon al moment del torn de precs i preguntes, Wilson Ferrús té la paraula i Francisco Chirivella no li contesta ni a la de tres ("En el pròxim pleno li contestaré") No sap contestar, s'ha de preparar les respostes, no es capaç s'enfrontar-se a les preguntes del líder de l'oposició.

Finalment, davant l'agobi que està passant l'alcalde, Fco Chardí votant-se les normes talla continuament al líder de l'oposició amb un "té dret a contestar a l'altre ple? te dret? te dret?" finalment aconseguix que l'alcalde els tire als dos al carrer, Chardí (PP) s'en và bufant i amb molt mala educació i pega una portada que quasi treu el marc de la porta, després Wilson Ferrús (PSOE) i la resta de regidors d'aquest grup també s'alcen i abandonen la sala, amb l'aplaudiment del públic, la qual cosa fa enfadar a Francisco Chirivella (PP) i li diu a Wilson Ferrús "Eres un impresentable", lo que origina de nou els crits del públic assistent que també s'alça i s'en và al mateix temps que ho fà el major grup de l'oposició. Aquest desplant del "respetable" fa rebrotar l'ira de l'alcalde que acusa a uns quants de "terroristes", concretament als integrants de la plataforma Salvem Catarroja, els quals li repliquen, "terrorista tú" " ¿como nos acusas de terrorismo?"


Perdoneu la qualitat però és el que hi ha. Hem pogut desxifrar algunes frases i ací baix les podeu llegir, intervenen 3 persones (Francisco Chirivella, Wilson Ferrús, Francisco Chardí) i el públic:


Minut 0:32

(Chirivella): "Precs i preguntes ... el govern Central té la culpa de tot".

Minut 1:02
(WilsonFerrús): "Pregunta sobre la suspensió cautelar del NOU MIL·LENI, valoració ..."

Minut 2:00
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"

Minut 2:06
(Wilson Ferrús): "Des de quan tenen coneixemen..."

(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"
No entenc
(Chirivella): Precs i preguntes
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"


Minut 2:40
(Wilson Ferús): "estem preguntant.."

(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"

Minut 2:54
(Wilson Ferrús): "Per quina raó presentaren uns informes .. egevasa..."


Minut 3:18
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"

(Wilson Ferrús):Com és possible...

Minut 3:39
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"


Minut 3:48
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"


Minut 4:00
(Chirivella): "En el pròxim pleno li contestaré"

(F.Chardí): Té dre a contestar en el pròxim pleno?"
(Wilson Ferrús): Tú tens la paraula? (referit-se a Chardí)

Minut 4:22
(F.Chardí): "Te dret?"
(F.Chardí): "Te dret?"
(Wilson Ferrús): Tú tens la paraula?
(F.Chardí): "Te dret?"
(Wilson Ferrús): Tú tens la paraula?
(F.Chardí): "Te dret?"
(F.Chardí): "Te dret?"
(F.Chardí): "Te dret?"

Minut 5:12
(Chirivella): "al carrer els dos" (referint-se a Chardí i a Ferrús)

Minut 5:40
Chardí abandona la sala i ho fà donant una sonora portà
El públic es queixa del maltractament del mobiliari per part d'aquetst regidor del PP

Minut 5:50
(Chirivella):"El respetable vol callar"

Minut 6:12
S'alça Wilson i amb ell tots els regidors del principal partit de l'oposició, el públic aplaudeix

Minut 6:26
(Chirivella):
Wilson, eres un impresentable""
gran part gent ja no tolera aquest insult, es queixa d'eixe despotisme i mala educació de l'alcalde, s'alça i abandona el saló de plens

Minut 6:43
Chirivella titla de terroristes als integrants de Salvem Catarroja a lo que aquestos li contesten "Terrorista tú" ¿como nos acusas de terrorismo
?

dijous, 14 de maig de 2009

enhorabona Mr Camps

Per fí ha arribat el día que Francisco Camps tant somiava, ni ens podem imaginar les ganes que tenía ell d'explicar el que tinga que explicar i on tinga que explicar-ho.

El pròxim dimarts día 19 és el gran día.


Francisco Camps i Ricardo Costa, president de la comunitat valenciana i nº2 i portaveu del PP han estat imputats al cas Gürtel, fins a aquest matí tan sols eren implicats (i tot per culpa d'un jutge "maliciós" com és Garzón) ara ja estàn definitivament imputats a aquest cas de pressumpta corrupció del PP. Aquesta vegada ha segut el Tribunal Superior de Justicia de València qui ha dictaminat la seva imputació.

Ja veurem si aquell jutge, Juan de la Rúa, del que no tenía paraules per a definir l'amistat que els unía s'inhibeix del cas.

Des de la Catarroja Descoberta ens alegrem que per fí aquest home tinga la oportunitat de parlar i donar-nos l'explicació que ens deu.


dilluns, 11 de maig de 2009

per amagar el cap

Ens fa vergonya que aquestes coses passen al nostre poble i no volem ser la vergonya de tots. No podem deixar passar aquesta ocasió sense entonar aquesta estrofa que li ve tan al pèl del que ens fa sentir algún cacic conegut:

I no saps bé quan m'alegra
que no t'agrade la meva manera de viure,
em fa feliç saber que em condemnes,
que sóc el més diferent a tú.

dissabte, 9 de maig de 2009

dictadura made in Catarroja

Xé! hi hà que anar als plens municipals, molt més divertits que qualsevol programa de la tele, com una sit com de veres.

Ai!!! i pensar que el nostre alcalde cobra més que qualsevol president de govern que hajam tingut a Espanya! i tot de les nostres butxaques!
Va ser tot un espectacle, lamentable per supost, a l'alcalde se li notava molt que estava passant el seu annus horribilis particular, doncs quan gairebé li se podien endivinar a les pupiles uns dibuixos extranys, algo així $$, va i suspenen el PAI de les seves entreteles, i damunt de segur que estaríen menmbres del SALVeM CATARROJA mirant-lo.

Va expulsar del ple a Fco Chardí (PP) per no deixar parlar a Wilson Ferrús (PSOE) mentres éste li feia unes preguntes "incòmodes" a l'alcalde sobre el NOU MIL·LENI i, per supost, també va expulsar a Wilson Ferrús, es que... a vore home, fas unes preguntes molt incòmodes! i ja saps el que l'alcalde no deixa de repetir als plens: "EN EL PLENO MANE JO!!!!"

En fí, que Chardí (PP) s'en va anar pegant una bona portà que quasi trenca la porta del saló de plens inaugurat dimarts pel Molt honorable (implicat al cas gürtel) amb les queixes dels veïns per maltractar d'eixa forma el mobiliari ¡aquesta gent no respeta res! ¡que ho paguem entre tots!


Per altra banda Ferrús (PSOE) també s'en va anar, acompanyat per tots els regidors del PSOE i pel 95% del públic (menys la secretaria, els policíes i els periodistes). A l'alcalde li va sentar moooolt mal aquest desplant del respetable... i s'enfadà encara més, minuts mes tard donà per concluit el plenari, no sense antes donar ordre d'impedir l'entrada per als pròxims plenaris a tots els ciutadans que acudiren dijous.... AIXÒ POT SER MARE!!!!

Semana fantàstica a Catarroja

Diuen que bé està el que bé acava i aquesta setmana la recordarem a Catarroja com els 8 díes d'or del poble, doncs el temps ja va ficant a cadascú al seu lloc.
La setmana no pintava molt bé, si comencem pel dilluns de bon matí quan m'alce i em dispose a donar-me una bona dutxeta i... sorpresa!!! han tallat l'aigua!! però, que no he pagat? vaig pensar, encara que no era això doncs vaig escoltar els crits del veí de dalt que estava a mig ensabonar i de sobte es quedà sense aigua. Simplement havíen tallat l'aigua sense avisar, pel morro, dilluns des de les 7 del matí fins a mig matí els veïns de Catarroja sense aigua, així funcionen les coses a aquest poble.

Després, quan arribe a casa per la vesprada obric la bústia i tenía una carta del banc amb el rebut de l'aigua que em puja més del doble de lo normal, damunt! açò que és! una broma amb molt mala llet!
Però mes tard quan obric l'ordinador m'en adone de la visita de Camps per a l'endemà... la cosa prometía.
L'alcalde suposadament va estar avisant a tot el front de joventuts per a que quan vinguera el Més honorable implicat en el cas Gürtel li feren coveta. Bé, el resultat ja el sabeu, tots els mitjans de comunicació menys Canal 9 van fer ressó de la rebuda que tingueren Camps, Rus i cía.

Quan encara s'havíem alçat ens informem pel blog "Altra Catarroja és possible" que un jutje ha dictaminat la suspensió cautelar del PAI Nou Mil·leni i dijous tots ho poguerme vore a la premsa:

Levante-emv.com

elpais.com
hortanoticias.com
eltorrenti.com
lasprovincias.es
elmundo.es
ecodiario.eleconomista.es
realestatepress.es


i ara també en anglés

dimecres, 6 de maig de 2009

serà possible? serà de veres?

S'enterem pel blog de Wilson Ferrús que el Tribunal Superior de Justícia ha suspés cautelarment el PAI NOU MIL·LENI!!!!

Després de uns quans anys lluitant en contra d'aquesta aberració urbanística que tan sols contava amb el recolzament del PP valencià. La gent del poble i la gran majoría dels propietaris dels terrenys, que dia rere día veiem com els nostres malsons podríen fer-se realitat, ja comencem a vore una llum al final del túnel.

Els propietaris que es veuen acosats per la intransigent impossició d'un PAI que recorda més a un expoli que a una requalificació estan d'enhorabona, com també els veïns que, cada u des de sa casa i tots junts quan fa falta, hem signat escrits, manifestos, hem acudit a balls, a festes, concentracions, universitats d'estiu... hem fet pintades que han durat hores ¿qui les ha esborrat?

I per supost no s'anem a oblidar dels nostres incombustibles amics del SALVeM CATARROJA, que entre la rebuda d'ahir al Sr Camps i la noticia d'avuí pot ser no puguen pegar ull de l'emció. ENHORABONA A TOTS ELS QUE CONFIEM EN LA DEMOCRÀCIA.


El passat 29 d'Abril el TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA va informar a l'AJUNTAMENT de Catarroja sobre aquesta suspensió del PAI però han preferit no dir res, no pretendríen continuar endavant, no?


Ara més que mai si que podem dir ben fort que una ALTRA CATARROJA ÉS POSSIBLE, gràcies a tots els que ens fan somiar amb un mon millor.

a l'altra tornes, Sr Camps


Ací podeu llegir la notícia: "Vecinos de Catarroja llaman "corrupto" a Camps en una inauguración" (Levante emv)
ací també la podeu llegir (laciutat.es)

i aci teniu un video (minut 17:58) (Telediari TVE 1)

XE QUE BÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilluns, 4 de maig de 2009

Camps visita Catarroja. A les 12:30 a l'Ajuntament

Demà día 5 de Maig el Molt Honorable, i implicat en el cas Gürtel, Francisco Camps, al que abans dels seus somnis als madriles s'ens presentava com Francesc Camps estarà a les 12:30 a l'ajuntament.

Dema tindrem doncs opció de preguntar-li tot allò que volem ens conteste:


_per què el Col·legi Joan XXIII continúa encara en barracons sobre tindre promesa de que el curs 08/09 ja estaríen al cole nou?, es clar, aquesta és tan sols una de les incompables promeses sobre el nou edifici del Joan XXIII.

-per qué el col·legi nº 5 continúa als barracons quan digueren que el proper curs ja tindríen les instal·lacions? I no val dir que és per les investigacions arqueológiques doncs teníem altres terrenys per a fer aquest col·legi i els han donat, entre altres, per a construir una altra piscina pública coberta (que més caldrían que milloraren el funcionament de la que tenim, ups, perdó, que està al barri de les barraques, el barri oblidat)

-¿per què el col·legi nº 6 que comença nou enguany ha de compartir barracons amb el col·legi nº 5?

-Per què ni tan sols tenen un nom aquestos col·legis? ¿tanta pena vos donen i tant passeu d'ells que ni vos importa que siguen tan impersonals? col·legi nº 5? col·legi nº 6?

-Per què aquest any també han deixat fora dels presupostos de la Generalitat a Catarroja? Que passa amb la millora i ampliació del centre de salut?

Lo dit veïns, demà a les 12:30 vindrà Francisco Camps a Catarroja a inaugurar l'ampliació de l'ajuntament, doncs no hi hà molt més que inaugurar, i això si, per a altra cosa no hi han diners a Catarroja però per a despeses de l'ajuntament, despatxos, càrrecs de confiança, més despatxos... el que faça falta!

-Bé, com vos diguem, podeu vindre a preguntar tot el que vulgau, sobre les VPO que Begar (empresa també implicada amb el cas Gürtel) anava a construir a Catarroja, sobre la insistència de Blasco i el IVVSA amb el Nou Mil·leni, sobre centres de salut, sobre col·legis i barracons però, ens apostem 10 contra 1 a que no ens respon a cap pregunta.

divendres, 1 de maig de 2009

alto! Documentación!

La policía de Catarroja denuncia a un jove catarrogí per ser alt i duur una bossa marró.

Bé, açò és el que li va dir l'agent de policía que li va ficar la denuncia. Segons testics del fet l'agent digué que una patrulla de policia local, ells no, sino uns altres policíes, havíen vist a un xic alt i amb una bossa marró engantxant cartells que anunciaven la concentració lúdico-reivindicatica que la plataforma cívica SALVeM CATARROJA va convocar per al passat 26 d'Abril (que per cert, fou un èxit, la nostra enhorabona a l'organització)

El denunciat, (tan sols va ser un i això que anàven in grapat de gent), és un conegut nostre que té l'orgull (i l'honor) de ser una de les persones que, suposadament, més molesta al nostre actual alcalde Francisco Chirivella, de fet recordem com quan asistix als plens municipals Francisco Chirivella quasi sempre l'amenaça en fer-lo fora tan sols per... ¿respirar?


I per què "molesta" tant aquest xic? doncs perquè reivindica i defensa el seu barri, EL BARRI DE LES BARRAQUES, i entre altres coses perquè va ser uns dels que va arreplegar més de 400 signatures per a fer-li unes preguntes a l'alcalde; i com Francisco Chirirvella, l'actual alcalde, no les va contestar, va ser la Síndic de Greuges qui el va obligar a contestar-los.
Que no pensem nosaltres que, vivint al mateix poble siga tan difícil contestar, però ara mateix a Catarroja sí, fins i tot molts pensem que és més fàcil tindre una cita amb l'Angelina Jolie.

Vos mantindrem informats de com trascorre tot acò i si la policía retira aquesta denuncia, que sembla més una advertència ó inclús amenaça.

I a tú, xic alt amb bossa marró, ànim i endavant que, com canten els Maulets:

Quan més curts ens lliguen

més perill tindràn
passeu-me la bota
i seguiu tocant.

(foto de la galería pública de SALVeM CATARROJA a la web de Picassa, ací pots vore més fotos)