dissabte, 28 de febrer del 2009

l'organigrama familiar de la Espe

La Comunitat de Madrid, una empresa familiar

via http://www.escolar.net/ d'Ignacio Escolar el 29/01/09

Ildefonso de Miguel, gerent del Canal d'Isabel II i propietari d'un patrimoni que hauria d'explicar. La seua dona, Concepció Ruà, és consellera de la Cambra de Comptes de la Comunitat de Madrid .
El seu cunyat, Fernando Ruà Puente, ha sigut soci i administrador únic de diverses empreses beneficiades per decisions de la Comunitat de Madrid , junt amb Pau González González -germà d'Ignacio González- i José Juan Caballero Escudier -cunyat d'Ignacio González-. Ildefonso va ser director general de QUIERO TV i també és amic i exsoci en diverses ventures de Pedro Antonio Martín Marín .
Pedro Antonio Martín Marín, company de viatges d'Ignacio González

La seua filla treballa en la fundació del Canal d'Isabel II, que presidix González. El seu gendre és Borja Sarasola, nombre quatre del PP de Madrid i viceconseller de González en el govern d'Esperanza Aguirre.
Francisco Javier Aguirre Pemán és subdirector de màrqueting del Canal d'Isabel II i també cosí d'Esperanza Aguirre
Ángeles Alarcó, exdona de Rodrigo Rato i ama d'una molt rendible botiga d'antiguitats en el madrileny barri de Salamanca, és vicepresidenta executiva de Turisme de Madrid

Sergio Gamón, excap d'escortes d'Esperanza Aguirre, és el cap dels suposats espies de la Comunitat . La seua dona va ser contractada com a secretària de Manuel Soriano, llavors director general de Telemadrid, després que l'anterior secretària li denunciara per assetjament sexual. La seua filla, María del Carme Gamón, és regidora del PP de Fuenlabrada i també presidenta de Noves Generacions del PP en esta localitat de Madrid.
Juan José Güemes, conseller de Sanitat de Madrid, és també gendre de Carlos Fabra. La seua germana, Rosada Güemes Barrios, és la directora d'Estratègia Empresarial de l'Institut Madrileny de Desenrotllament.
Isabel González González, germana d'Ignacio González. Va ser cap de la Secretaria del Secretari d'Estat per a l'Esport, per on també va passar Pedro Antonio Martín Marín. Ara és, entre altres coses, diputada de l'Assemblea de Madrid

Com diu l'eslògan: Madrid, la suma de tots.

...(continuarà)

---
Els fills de bona família són més llestos i quan concursen en una oposició tenen més possibilitats d'aconseguir l'èxit. En una casa de persones prominents, els fills ixen amb més possibilitats.
Manuel Fraga, 7 de març de 1998

dimecres, 25 de febrer del 2009

Clarividència ó clar i evidència?

Passetjant per la blogosfera podem llegir coses tan increíbles com "lumbreras peperos" i "videntes ó adivinos ..." totes ens parlen de la intel·ligència i/o les arts premonitòries d'alguns, doncs bé, a Catarroja no anem a ser menys.

El passat día 13 de febrer,
el regidor i portaveu del PSPV-PSOE Wilson Ferrús penjava al seu blog un post on donava la seva explicació de vot i es defenía de les, al nostre perèixer, intolerants acusacions que d'ell havía escrit el president del Catarroja CF (i a la vegada germà del regidor d'hisenda del PP local) a través de la web del club. Jo que vaig llegir eixe "comunicat" vos puc assegurar que no tenía desperdici. Tots sabem que votaren en contra de la donació extraordinaria al club de 53000 euros tots els regidors socialistes, el BLOC i EU, però no obstant, tan sols s'atacava a Ferrús, doncs es el més ferme candidat a arrebatar-li l'alcaldía al PP a les properes eleccions i pot ser des d'algún lloc vullguen aplicar la tècnica del desgast, tan comú a les seves actuacions a tots els nivells.

Sorprenentment, si ara fem una ullada al comunicat que el president del club penjava a la web el día 12 de febrer a les 08:37 vegem que al text li contesta i li replica al post que el regidor socialista va escriure el 13 de febrer a les 17:37. Clarividència ó clar i evidència?. nosaltres ho tenim clar, doncs varem llegir el text aquell día i també ho llegim avuí.

Siga com fora, no estem gens d'acord en eixe comunicat, com aficionats no volem vore més colors al Catarroja que el "blau i blanc".

Si algú vullgué treure profit electoral no sería ni PSOE ni BLOC ni EU, i Sr que escrigué el comunicat;...............si estava al plè sabrá que ningú no ha demanat estar a la directiva, més bé es sol·licitava una gestió municipal. Tan sols preguntar-li: en quin notari estava citant a la gent?, doncs que sàpigam a Catarroja tan sols hi han dos notaris, cap dels dos tenía programada una cita a les 9 del matí, ni Cubells ni Clavería, entre altres coses perque a eixes hores encara estan tancades.

PS.:Moltes gràcies anònim per la teva col·laboració, perdona que hajam suprimit el comentari, ho entens,no? ;)

diumenge, 22 de febrer del 2009

Los bingueros, las mamachicho, Canal 9 i el PP

Ho sent, se que açò es molt trist però a mí m'ha donat per riure, he vist un vídeo al blog "salud compañeros" i es que si fà uns díes em feren la pregunta que ara vos farè no trobaría resposta, ara ja vaig lligant caps.

¿Quina relació podeu vore entre la gran pel·lícula espanyola "los bingueros", les famosísimes "mamachicho", "Canal 9" i la trama de corrupció del PP? (A part de que tots anàren convidats a l'enllaç d'Ana Aznar i Alejandro Agag).

Ací teniu el que ens conten des de
www.lasmalaslenguas.es :

El pasadotrama friqui siempre vuelve. El bigotes, imputado en la trama de corrupción del Partido Popular, es sobrino de Chonchi Alonso, que estuvo casada con Andrés Pajares. Álvaro Pérez Alonso, alias “El bigotes” participó junto a este en la película “Los bingueros” en la que aparecía también la musa del PP Norma Duval. Años después, la facinerosa Duval participaría en un mitin junto a Aznar pidiendo el voto para el PP, y el bigotes, casado con la Mama Chicho Noemí Rabal, es detenido por la trama de corrupción del Partido Popular mientras la Mama Chicho disfruta de contrato en una de las televisiones autonómicas del PP, Canal 9.



I per supost, ací teniu el vídeo:




serveis públics VS privatització

Companys del sindicat CGT ens han fet arribar aquest manifest que a la Catarroja Descoberta signem i ratifiquem íntegrament.

Des de fa anys s'està desmantellant i privatitzant la xarxa de serveis públics que ens pertanyen a tots i totes, i que hem anat aconseguint amb molt d'esforç i lluita tant de la societat com de la classe treballadora.

La privatització, sota qualsevol de les seves formes, és un atac al nostre dret a disposar d'uns serveis públics, universals i de qualitat (municipals, sanitaris, educatius, socials, transports, correus, aigua, habitatge, comunicacions...) que garanteixen unes cotes mínimes de benestar social per a la totalitat de la població.

Els administradors públics de tots els colors polítics, en complicitat amb les empreses i els sindicats institucionals, pacten dia rere dia, d'esquenes a la societat i contra els seus interessos, la privatització de tots aquests serveis públics a la recerca de beneficis econòmics, convertint-los en un negoci i deixant de ser un dret. Aquesta és la norma del neoliberalismes: els serveis públics són un sector més amb el que guanyar diners... Que els pague qui tinga diners, i la resta de la ciutadanía, que els...
La integració a la Unió Europea està significant assumir les directives neoliberals que ataquen directament al manteniment dels serveis públics com, per eixemple, la directiva Bolkestein, segons la ual tots els serveis públics hauran de liberalitzar-se i sometre's a les lleis del mercat capitalista, sota criteris de competitivitat i de beneficis empresarials. Així, i després d'una planificada campanya de desprestigi i deteriorament dels serveis públics, es procedeix a la privatització.
L'argumentació per privatitzar sempre està basada en la farsa de que el que és privat funciona millor que el que és públic, quan la realitat de tots aquests processos privatitzadors es tradueix en pèrdua de llocs de treball, precarietat dels nous contractes, pèrdua de drets laborals, socials i econòmics, una major explotació i l'encariment per a la ciutadanía del propi servei.


DEFENSEM ELS SERVEIS PÙBLICS PER QUÈ:

L'objectiu d'aquest serveis és la rendibilitat social, no és econòmic, i persegueix la satisfacció de les necessitats de les persones, mentre que la gestió o titularitat privada cerca el benefici econòmic de l'empresariat.

El servei pùblic busca la protecció social i la redistribució de la riquesa de manera col·lectiva mentre que la gestió privada busca la rendibilitat, l'eficàcia i la competitivitat des de l'interés individualista. El servei públic garantitza drets salarials, laborals, socials, repartiment de la riquesa, una major justícia, igualtat i solidaritat social, cosa que no farà mai la gestió privada.

Privatitzar un servei públic significa reconèixer el fracàs de la gestió administrativa pública, per a la qual cosa la recepta ha de ser el cessament dels gestors públics, i no la privatització, eternalització o la gestió privada.

dimecres, 18 de febrer del 2009

Fundación Agua y Progreso

Llegim a Mis pensamientos 2.0: un post sobre la Fundación Agua y Progreso


I ens recorda que el divendres passat poguerem llegir al diari digital Laciutat.es la noticia sobre la visita del president de l'associació internacional de l'aigua, el president del Tribunal de les Aigües, i el catarrogí Jose Alberto Comos que es el director de la Fundació Agua y Progreso.

Que sort tenim a Catarroja, Jose Alberto Comos (PP), el fill del regidor (concejal) del PP de Catarroja i director de la Fundació Agua y Progreso.

Des de la Catarroja Descoberta ens alegrem que aquest catarrogí haja progresat tant. Enhorabona.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Estos tíos nos meten más metros en el PAI que no computan...

"Ganamos 12.000 kilos"

Álvaro Pérez es otro de los cabecillas de la trama. Dirigente de Orange Market, empresa que sucedió a Special Events, trabajó intensamente con administraciones del PP en Valencia. Y cosechó abundantes contratos de la propia Generalitat valenciana. "Víctor me puede nombrar hoy por la cara, coordinador general de no se qué del evento". Se refiere a la visita papal.

En presencia de Álvaro Pérez, Correa detalla el negocio que está preparando en el ayuntamiento alicantino de La Nucia, también gobernado por el Partido Popular: "Estoy en un tema gordo en Valencia, con un PAI [plan urbanístico] prácticamente cerrado. El tío del PAI nos pide 1.000 kilos de más, compramos a 10.000 y vendemos a 20.000, ganamos 12.000 kilos, he metido un montón de gente, Ulibarri pone la pasta y vamos al 50%, de mi 50% reparto con Ramón Blanco, Álvaro [Pérez], Pablo [Crespo] y el alcalde. Estos tíos nos meten más metros en el PAI que no computan". En otro momento de las conversaciones grabadas aportadas al sumario, Pérez se marca otro éxito comercial: "Voy a organizar la presentación del barquito con el ballet nacional", en alusión a la Copa América de Vela.

Els principals implicats

- Francisco Correa. Presunto jefe de la trama. Está ligado a Special Events, que recibió contratos del Partido Popular nacional, y cuya filial Orange Market recibe encargos del PP valenciano. Fue testigo de Alejandro Agag en su boda con la hija de Aznar.

- Pablo Crespo. Ex secretario de Organización del PP gallego, está relacionado, entre otras, con Special Events o Pasadena Viajes (contratada por varios ayuntamientos del PP).

- Antoine Sánchez. Empresario. Sobre éste y los dos primeros, detenidos desde el viernes, Garzón decidirá hoy si los envía a prisión.

- Álvaro Pérez Alonso, responsable en la Comunidad Valenciana de Orange Market, que ha recibido numerosos encargos del PP valenciano. Además, están imputados Cándido Herrero Martínez, su hermano Francisco Javier Pérez y Luis de Miguel Pérez y Mónica Magariños Pérez, relacionados con la empresa.

- Arturo González Panero. Hasta ayer alcalde de Boadilla del Monte (Madrid) por el PP. Viajó con Correa a Miami en 2002.

- Guillermo Ortega. Ex alcalde de Majadahonda. Fue destituido anteayer por Esperanza Aguirre como gerente del Mercado Puerta de Toledo, dependiente de la Comunidad de Madrid. Durante su mandato, la esposa de Correa, María del Carmen Rodríguez, también imputada, era su jefa de gabinete. Rodríguez es hija de Emilio Rodríguez Bugallo, constructor detenido en la operación Malaya en Marbella.

- José Ramón Blanco Balín. Ex consejero delegado de Repsol YPF y ex miembro de los consejos de administración del Banco Zaragozano, la cadena de hoteles NH o la empresa de fertilizantes Ercros. Socio de Orange Market.

- Jacobo Gordon Levenfeld. Ha tenido relación con Alejandro Agag en la empresa Natko. Son amigos de la infancia y, al igual que el jefe de la trama, fue testigo de la boda de Agag con Ana Aznar.

- José Luis Ulibarri. Presidente del grupo Begar, dedicado a la construcción y las telecomunicaciones. Es propietario del Diario de León y tiene un 20% de Punto Radio y participación en el Diario de Soria, Correo de Burgos, así como en las televisiones de Castilla y León (el Gobierno autonómico le concedió dos canales de TDT hace menos de 15 días) y en la local de León. Es propietario de la empresa que gestiona la Televisió Municipal de València (TMV).

- Guillermo Martínez-Lluch. Director de la sucursal en Miami de Bancaja. La entidad afirmó ayer que su jefe no ha recibido ninguna notificación.

- Pablo Collado Serra. Fue director general de la Fundación Balear Sostenible en el Gobierno de Jaume Matas, del PP. Ligado a Easy Concept.

- José Javier Nombela Olmo. Asesor del presidente del PP en el distrito de Moncloa (Madrid). Ex presidente de Nuevas Generaciones del PP en ese distrito. Estuvo ligado a Easy Concept y Special Events.

- María Victoria Romero Párraga. Relacionada con Deadline Events, empresa vinculada a Orange Market que, por contrato con el Metro de Madrid, de la Comunidad, realizó un polémico anuncio en el que se mofaban de un seguidor del Atlético de Madrid. Socia fundadora de Special Events y Pasadena Viajes.

- Jesús Calvo Soria. Ex gerente de la Universidad Complutense. Participó en la logística de la moción de censura de un partido local, el PP y un tránsfuga que derrocó al alcalde socialista de Bormujos (Sevilla) en 2005.

- Manuel Delgado Solís. Abogado. Es consejero de Unión Fenosa, ACS y ha estado vinculado a Cajamadrid.

Font: EL PAÍS. La trama corrupta se amplía a 37 imputados. Empresarios, constructores, abogados y políticos forman parte de la red investigada. Vore notícia sencera punxant ací

Des de la Catarroja Descoberta comfiem en la justicia, el que l'haja fet que la pague i qui no l'haja fet que no patisca.

dissabte, 14 de febrer del 2009

el futbol i la política

Recorde que fa uns anys, quan el PP governava a Espanya, el futbol el teníem fins a la sopa, el PP sabía que el futbol , si el saps utilitzar bé, es pot convertir en "l'opi del poble".El famós "pan i circo" dels romans.
D'aquesta forma cada duel R.Madrid-Barça ó At.Madrid i finalment també amb el València es convertía en "el Partit del Segle", fins i tot a TVE, a la 1 d'Urdaci, es parlava del "partit del segle d'aquest cap de setmana".
Però ara estem al 2009, en plena crisi mundial i la gent no vol "pan y circo" es conforma amb el pà.
  • A Catarroja tenim un gran equip de futbol que ha anat desfent-se dels caterans del poble i ha anat fitxant jugadors forasters.
  • El Catarroja CF ja rep una subvenció anual , de 97.756 € per part dels catarrogins.
  • El president del Catarroja CF es el germà del regidor (concejal) d'hisenda, del PP, del que s'encarrega de proposar on van a anar a parar els impostos dels catarrogins.
  • L'ajuntament ha anunciat als presupostos 2009 que no incrementarà la subvenció de cap associació.
  • A Catarroja cada día 5 persones perden el seu lloc de treball i cada día son més la gent que s'acosta a Benestar social a demanar diners per a pagar la factura de la llum, el lloguer, la hipoteca i fins i tot a demanar per a menjar.
  • la partida d'emergència social per a tot el poble al 2009 son 144.000 €
Davant aquesta situació, el president del Catarroja CF, li demana al regidor d'hisenda (casualment es el seu germà) una aportació extraordinaria de 60000 eur que finalment deixen en 53000 eur. Així la quantitat total que li donem al Catarroja CF es de 153.756 €, aquestos diners son per a fitxar mes jugadors forasters, no per a arreglar el camp, que falta li fà.

L'alcalde F.Chirivella i F.Guillem Sargues, regidor s'hisenda i germà del president de Catarroja CF

L'alcalde convoca un ple extraordinari (sense torn de precs i preguntes) el dimarts pel matí (es quan menys gent acudix als plens) per a aprovar aquesta donació en càrreg a l'erari públic, o siga que la paguem entre tots.

El PSPV_PSOE, el BLOC i EU voten en contra, l'explicació dels vots:

El PSPV_PSOE advertix de la greu situació que pateix la ciutadanía catarrogina i proposa que si entre tots li hem de pagar al menys quel'ajuntament gestione el bon ús dels milions.

El BLOC advertix de la greu situació que pateix la ciutadanía catarrogina i proposa a l'ajuntament que busque financiació privada per al CF.

EU s'oposa per principi a qualsevol actuació a favor de entitats privades en càrrec a les arques públiques.

Finalment amb els vots de l'actual equip de govern PP-UV i el vot del no adscrit Mustafà s'aprova la donació.

Sabent que hi han moltes empreses exportadores al polígon industrial de Catarroja, de les que dependixen moltes familíes i que estan a punt de tancar i que els vindría moltb bé una ajudeta ara (encara que després la tinguen que tornar), per que decidir regalar part dels nostres impostos a una entitat privada (i a fons perdut) sense tindre en compte que aquestes empreses del polígon passetgen el nom de Catarroja per tot el mon?

Jo soc aficionat del Catarroja CF, he anat moltes vegades al mundial 82, tinc la samarreta oficial (varies), i em sembla vergonyós, insultant i rastrer que el PP vullga treure un profit electoral d'aquesta generosa donació. Senyor alcalde, tinc una pregunta per a vosté:

Si l'oposició haguera volgut polititzar aquest assumpte i treure profit electoral, i com que ja sabíen que tan sols amb els vots de PP i UV estava més que aprovada, no haguera segut preferible per a ells votar a favor? ¿o han actuat conseqüentment amb els seus valors?

dijous, 12 de febrer del 2009

La cuina de la mare (que l'ha parit)

RECEPTA : "Pollastre a la Regidoría"

Ingredients:

- un pollastre
- un despatx
- uns quants xoriços

Preparació:

- S'agafa el pollastre
- Es fica dins del despatx
- Es rodeja dels xoriços
- Es deixa al seu lliure albir
- I ja ell soletes es va fent ric, ric, ric.


En cas de no tindre pollastre, val qualsevol altre càrrec polític.

dimecres, 11 de febrer del 2009

53000 €ur d'hipocresía

Altra vegada que al nostre alcalde Fransisco Chirivella li falla la memòria ó el sentit comú. Divendres passat va convocar un ple extraordinari (d'eixos que a ell li agraden doncs no es hi hà torn de precs i preguntes) per a ahir dimarts pel matí (com a ell li agrada per a que la gent que treballa ho tinga difícil en acudir). Aquest ple es va convocar amb la finalitat exclusiva de donar-li una gratificació a fons perdut extraordinària de 53.000 €ur al Catarroja CF.

Es aquest gest tan generós amb l'equip de futbol que presidix el germà de Paco Guillem Sargues, (el nº 2 del PP de Catarroja), el que li se va oblidar comentar el divendres per la nit al sopar que organitzava l'ONG Manos Unidas i on ens demanava ajustar-nos el cinturó.

No serem nosaltres qui ens posem en contra del nostre equip de futbol que, com ja hem dit en anterioritat, tants bons moments ens ha donat. Pero hi hà un moment per a cada cosa i ara, com que els recursos son llimitats, i son els que son, estaría molt millor dedicar aquesta quantitat als veïns que estan passant una mala època i ja deixarem la festa i el futbol per a quan vinguen bones.

Altra opció que era bona es la que va posar damunt la taula el PSPV_PSOE i que consistía en: "ja que els donem 150.000 Eur dels impostos dels catarrogins, al menys duur la gestió de l'equip de futbol des de l'Ajuntament", però per algún motiu, el PP-UV va votar-la en contra. El BLOC per la seva banda demanava que el Catarroja CF buscara financiació ptivada.

dimarts, 10 de febrer del 2009

La cuina de la mare (que l'ha parit)

RECEPTA : "Pollastre a la Regidoría"

Ingredients:

- un pollastre
- un despatx
- uns quants xoriços

Preparació:

- S'agafa el pollastre
- Es fica dins del despatx
- Es rodeja dels xoriços
- Es deixa al seu lliure albir
- I ja ell soletes es va fent ric, ric, ric.


En cas de no tindre pollastre, val qualsevol altre càrrec polític.

Un PAI qualsevol



"Tengo un tema gordo en Valencia, con un PAI prácticamente cerrado, el tío pide 1.000 kilos de más. Compramos a 10.000 y vendemos a 20.000. Ganamos 12.000 kilos. Un empresario pone el 50% y yo otro 50%. De mi 50% yo reparto con Ramón Blanco, con Álvaro (Pérez), con Pablo y con el alcalde..... Hay un tema medioambiental que lo desbloqueo yo".


I des de Catarroja Descoberta, on estem tan escandalitzats pel tema del Nou Mil·leni, rebutgem i condemnem totes aquestes actuacions contra el territori en favor de les butxaques d'uns presumptes corruptes: cohecho, tràfic d'influencies, frau fiscal i corrupció urbanística entre altres perletes.

dilluns, 9 de febrer del 2009

cub esportiu Berenguer Dalmau

Ací vos deixem un vídeo C.D.Berenguer Dalmau, el club de bàsquet de Catarroja, la societat catarrogina que mes videos té a internet.
Hem afegit més vídeos a la sidebar del blog, no obstant també tenen una pàgina on vore-los tots (punxa ací)
Enhorabona pels vostres èxits i perquè per fi podeu jugar al pavelló :)
Gràcies per fer-nos arribar aquest vídeo.

tots som Marta

Ajudem a trobar a Marta del Castillo.

DESAPARECIDA

MARTA DEL CASTILLO CASANUEVA , POR FAVOR SI ALGUIEN LA HA VISTO, LLAME A ESTE TELEFONO O PONGASE EN CONTACTO CON LAS FUERZAS DE SEGURIDAD. TIENE 17 AÑOS Y VISTE CHAQUETA DE PANA NEGRA Y PANTALON VAQUERO.

LLAME AL TELEFONO 610742839 Ó 954417922

divendres, 6 de febrer del 2009

la nueva factura de la luz

Como ya habréis visto en la facturación de las diferentes compañías eléctricas, según el BOE de fecha 31/12/2008 donde se detallan las nuevas tarifas eléctricas para 2009, aparece un pequeño detalle con el cúal hay que tener mucho cuidado:

A parte de que la factura pasa de ser bimensual a mensual, existe una penalización por "consumo excedido" de potencia al mes, fijando el tope en 500 KWH. Todo aquel consumo mensual que exceda de esta cantidad, llevará una penalización (lo sé en mis propias carnes).

Ahora viene lo bueno, la lectura antaño se hacía bimensual y real, esto es, un empleado venía a nuestro domicilio a leer el contador. A partir de ahora, los meses impares (enero, marzo, mayo..... etc) seguirá igual, viniendo el operario a casa a leer el consumo del contador, pero los meses pares (febrero, abril.... etc) la lectura será ESTIMADA, o sea, que ellos se supone que hacen un cálculo y ponen en esos meses la lectura que creen ellos que llevamos.

Pues bien, esta ESTIMACIÓN, siempre la hacen a la baja, con objeto de que al mes siguiente que llega la lectura REAL por parte del currito de turno (suelen ser contratas las que realizan la lectura), siempre habrá una diferencia de la estimación por debajo de lo que realmente consumimos en ese mes, y al mes siguiente es cuando nos meten lo que no pagamos del mes anterior mas la lectura real. Todo esto conlleva a que el mes que nos hagan la lectura real, nuestro consumo mensual sea mayor en muchas ocasiones a esos 500 KWH, pudiendo así penalizarnos por consumo excesivo en el mes real "X" KWH.

La única solución que veo al asunto, es dar nosotros la lectura a la compañía el mes que toque la estimación. Con Endesa podemos registrarnos en www.endesaonline.com y dar nosotros mismos la lectura.
En Iberdrola es posible mediante el 901202020 o dándose de alta en www.iberdrola.es


SOMOS DIEZ MILLONES DE CLIENTES.

EN DICIEMBRE ENDESA MANDA UNA FACTURA DE LA LUZ A LOS USUARIOS, DE POCA CANTIDAD DE DINERO, CON UNA LECTURA DEL CONTADOR ESTIMADA YA QUE EL EMPLEADO NO PASA A VER EL CONTADOR. ESTO LO HACEN POR LO SIGUIENTE:
A PARTIR DE AHORA LA COMPAÑIA VA A COBRARNOS LA LUZ MENSUALMENTE Y NO COMO HASTA AHORA CADA DOS MESES. SIN EMBARGO LA LECTURA DEL CONTADOR LA VAN A HACER CADA DOS MESES (PARA QUE A ELLOS NOS LES CUESTE EL DINERO CON MÁS EMPLEADOS) Y LA LECTURA DEL MES INTERMEDIO SERÁ ESTIMADA. TODO ESTO ES ASI POR LEY SEGÚN ME INFORMAN POR TELÉFONO.
LA TRAMPA ESTÁ EN QUE COMO LA LUZ SUBE EN ENERO, AHORA EN DICIEMBRE TE COBRAN MENOS CONSUMO DEL REAL, YA QUE EL ESTIMADO QUE COBRAN ES ALGO ASI COMO LA CUARTA PARTE DE LA FACTURA BIMESTRAL DEL AÑO ANTERIOR POR ESTAS FECHAS, O SEA TE ESTAN COBRANDO LA MITAD DEL CONSUMO REAL QUE HAYAS TENIDO EN ESTE ÚLTIMO MES, PARA QUE EN ENERO, YA CON LA SUBIDA, TE COBREN BASTANTE MÁS DEL CONSUMO REAL QUE HAS TENIDO EN ESE MES, PERO YA A PRECIO NUEVO CON LA SUBIDA.

ES DECIR QUE ES FALSO LO PUBLICADO DE QUE TE COBRARÁN SEGÚN UNA LECTURA ESTIMADA BASADA EN TU CONSUMO HISTÓRICO, AL MENOS EN ESTA OCASIÓN PARA APROVECHAR LO DE LA SUBIDA.

MIRA TU FACTURA DE DICIEMBRE Y VERÁS COMO ESTO ES ASÍ.

LLAMAR A ENDESA Y RECLAMAR DÁNDOLE LA LECTURA REAL DEL CONTADOR PARA QUE ANULEN LA FACTURA DE DICIEMBRE Y LA SUSTITUYAN POR OTRA Y SI YA ES TARDE QUE NO LE APLIQUEN LA SUBIDA A TODO EL CONSUMO QUE ELLOS PONGAN EN LA FACTURA DE ENERO. TIENEN QUE HACÉRTELO Y SI SE NIEGAN, QUE NO LO CREO, LES DICES QUE ACUDIRÁS A LA OFICINA DE CONSUMO PARA DENUCIARLO.

POR CIERTO PARA QUIENES TENGAN TARIFA PLANA EN EL TELÉFONO, EL NÚMERO 902 509 509 QUE TIENEN PARA ATENCIÓN AL CLIENTE, EQUIVALE AL NÚMERO 935074753. CON ESTE NÚMERO NO PAGAS NADA SI TIENES TARIFA PLANA (EL 902 SI PAGAS, ES OTRO INVENTO DE TELEFÓNICA PARA QUE LOS USUARIOS CON TARIFA PLANA TAMBIEN SE GASTEN EL DINERO INNECESARIAMENTE).

e-mail rebut al nostre correu catarrojadescoberta@gmail.com

diumenge, 1 de febrer del 2009

va prometre plena ocupació al 2010

  • El Sr Camps va prometre plena ocupació al País Valencià per al 2010, i per contra ja contem amb vora 300.000 aturats.