dissabte, 31 de gener del 2009

MANIFEST PER LA SOLIDARITAT

Des de Catarroja Descoberta també signem aquest manifest per la solidaritat.

QUIENES SOMOS:


Los que suscribimos este manifiesto somos ciudadanos en el pleno uso de nuestros derechos civiles, y titulares de la soberanía popular, de la cual emanan los poderes del Estado.

Los firmantes nos dirigimos a todos los ciudadanos del mundo, conocedores de la situación de pobreza, hambre y enfermedad en la que se encuentra gran parte de la población humana en un momento histórico, como el actual, en el que se disponen de los suficientes medios políticos, económicos y científicos que pudieran solucionar estos problemas.

Este manifiesto tiene vocación de universalidad, y va dirigido a toda la humanidad, a cada ser humano que habita el planeta, para que tome conciencia de la terrible situación a la que se enfrentan millones de personas y de alguna manera actúe en consecuencia para terminar con esta insostenible situación. Por ello la versión original en español será traducida a diversas lenguas, pues nuestro propósito consiste en hacer oír la voz de la opinión pública en los lugares en las que se toman las decisiones políticas y económicas del mundo.

A QUIÉN NOS DIRIGIMOS:

Nos dirigimos a la clase política gobernante de nuestros países; así como a los más altos mandatarios de las Organizaciones Internacionales, tales como la Organización de las Naciones Unidas, y a los Presidentes y Gobiernos de los países más poderosos económicamente de la Tierra.


LES MANIFESTAMOS:

1.- Que este texto tiene su origen en la constatación de la extrema situación de necesidad y de hambre que sufre una gran parte de la población de la Tierra y en el desigual e injusto reparto de bienes que existe actualmente en el mundo. Entendemos que la ecuanimidad y la armonía en el mundo tienen por base el reconocimiento de la dignidad intrínseca y de los derechos iguales e inalienables de todos los miembros de la familia humana, por lo cual es inadmisible que una gran parte de la población mundial tenga que enfrentarse a una realidad tan precaria, a tal grado de injusticia y desigualdad, a tanta hambre, pobreza y desnutrición.

2.- Que consideramos que dicha situación es intrínsecamente perversa y no admisible ni moral ni éticamente, dado que todos los seres humanos nacen libres e iguales. Igualmente, tenemos presente que todos los ciudadanos del mundo tienen esos derechos desde el mismo instante de su nacimiento y no como una promesa futura cuya conquista dependa de la realidad política, social o económica de sus países.

3.- Que defendemos que es completamente injusto, inmoral y un crimen humanitario punible ante los tribunales internacionales y la Historia que, en pleno Siglo XXI, existan seres humanos que pasen hambre en el mundo, y que mueran por ello. Que es un agravante de ese crimen que, existiendo las leyes internacionales suficientes, así como los medios técnicos, económicos y científicos para corregir dicha situación, los que ejercen el poder en el mundo no lleven a cabo las acciones necesarias para solucionar lo que generaciones futuras calificarán de verdadero genocidio en el que serán culpables todos aquellos que, teniendo los medios para solucionar el problema, no los hayan empleado.

4.- Que consideramos que esta injusta situación es contraria al Derecho Natural, a los Derechos Humanos y a las normas de la más elemental ética, y entendemos que ha llegado el momento de que la voz de la opinión pública exija de sus gobernantes el final de tal estado de cosas.

5.- Que el presente manifiesto no es un manifiesto utópico; y que tampoco es un manifiesto político, ni se pretende con el mismo la instauración de un nuevo orden político o socio-económico mundial, ni ningún menoscabo del tejido empresarial, sanitario y social del mundo desarrollado, sino la más elemental justicia con los desfavorecidos.

POR TODO ELLO, EXIGIMOS A NUESTROS GOBERNANTES:

1.- La adopción de medidas inmediatas y urgentes para paliar tal situación de hambre, enfermedad y desnutrición en el tercer mundo. Consideramos que tales medidas no constituyen una utopía, sino que son perfectamente viables y posibles.

2.- Mantener el compromiso de cumplir los Objetivos del Milenio que, establecidos por Naciones Unidas en el año 2000, definen los principios a los que ha de ajustarse la actuación de los países y del sistema económico internacional para superar, con el horizonte fijado en 2015, las injusticias que aquejan a la humanidad.

3.- La realización de acciones solidarias sistemáticas con los países más desfavorecidos y que se establezca un orden lógico y humano de prioridades en la política económica, con proyectos inteligentes que creen riqueza y puestos de trabajo en los países afectados, facilitando un desarrollo sostenible y un progreso que les ayude a la consolidación de una red sanitaria, económica y social estable que haga posible el retorno a una situación de partida igualitaria.

4.- Que se tomen las medidas necesarias para que los países ricos destinen una parte de sus presupuestos a la creación de riqueza, de empresas y de fuentes de trabajo en los países afectados; así como la adopción de un acuerdo internacional, que debería subscribirse en la ONU de obligado cumplimiento para los países desarrollados.

5.- La implantación de un código ético que regule la estrategia de las empresas multinacionales, así como la eliminación de los paraísos fiscales y la aplicación de la tasa Tobin, ú otra similar, a las transacciones comerciales internacionales, que permita crear un fondo de solidaridad gestionado por Naciones Unidas.

6.- No aceptaremos simples declaraciones de principios que no se traduzcan en políticas concretas. En definitiva, APELAMOS al sentido de la generosidad y humanidad de todos, y fundamentalmente de la clase política internacional económicamente poderosa.

Desde la tierra que espera y cree firmemente en la Solidaridad que construya un mundo mejor y más justo, a 30 de enero de 2009"

divendres, 30 de gener del 2009

el Ministeri aprova 8 projectes per a Catarroja

A tots els aquells que opinàveu que Catarroja mai no podria avançar mentre estiguera governada pel PP i UV tenim una bona notícia que donar-vos:
El Ministeri d'Administracions Públiques ha aprovat 8 projectes per a la millora de diferents barris de Catarroja. Teniu raó, la notícia té truc, doncs Catarroja, a pesar d'estar en mans de qui està, progressarà gràcies al govern progressista, valga la redundància, del President de l'Estat, el Sr J.L.R. Zapatero. Ací teniu els projectes trets de la resolució d'ahir 29/01/2009 del Ministeri d'Administracions Públiques
  • ADECUACIÓN DE ESPACIO PÚBLICO URBANO PARA NUEVO JARDÍN EN CARRER 8 DE MARÇ.......Catarroja............231.992,27 Euros
  • Actuaciones urbanísticas de mejora en el municipio de Catarroja: entorno del auditorio municipal, rotondas en polígono industrial y pasos peatonales sobreelevados........Catarroja.........372.884,02 Euros
  • Actuaciones de mejora en polideportivo municipal.........Catarroja...........170.489,47 Euros
  • RENOVACIÓN DE INFRAESTRUCTURAS DE LA ZONA ARRABAL-RAMBLETA......Catarroja........362.344,25 Euros
  • RENOVACIÓN DE INFRAESTRUCTURAS EN LA ZONA REGIÓN..........Catarroja......962.512,40 Euros
  • RENOVACIÓN DE INFRAESTRUCTURAS DE LA ZONA CHARCO-MERCAT......Catarroja......1.019.600,18 Euros
  • RENOVACIÓN DE INFRAESTRUCTURAS DE LA ZONA BARRACAS.......Catarroja.....579.370,07 Euros
  • SUSTITUCIÓN DE LA CONEXIÓN AL DEPÓSITO ELEVADO DE CATARROJA.....Catarroja.......122.748,33 Euros
De moment 3'8 milions d'euros + IVA, 4'5 milions

Tot i així, continuem pensant que, per la magnitut d'aquesta obra, hauria d'haver sigut en un ple ordinari municipal on s'haurien d'haver triat aquestos projectes, perquè així tant l'oposició com el poble haguérem pogut decidir sobre el nostre futur, però clar, aixó sols ha passat als ajuntaments democràtics, Quants en cria la farina i ella fina que fina!

dijous, 29 de gener del 2009

conten moltes històries de València

i totes són reals.







Pots quedar-te amb el primer vídeo i no vore els altres dos, però no seria just.
No podem negar l'evidència, però sí podem obligar els nostres polítics que es preocupen pel realment important i mentre hi hagen xiquets estudiant en barracons (per exemple), com si estiguérem al tercer món, es deixen de fanfarronades i demostren que volen els ciutadans per a alguna cosa més que per a recaptar impostos que ells es gastaran o malbarataran en coses superflues que apenes duraran 1, 3 , o 15 dies, en cas contrari, dintre d'uns anys la gent comentarà:

Sí, vaig estar a València i tot és molt bonic, la pena és que està ple de gent pobra, tot ple de misèria, xiquets i xiquetes passant penúries... se m'encollia l'ànima, no pense tornar.

Almenys això és el que diu la gent quan viatja a països exhuberants i meravellosos que es preocupen pel visitant i no per l'habitant.

dimecres, 28 de gener del 2009

València de primera- València depriment

Dar un cheque en blanco a un Arquitecto para que te construya un edificio gris con problemas desde el principio: 760.880.921 euros
Ciudad de las Artes


Pelearse por un campeonato en el mar que solo tuvo una audiencia del 4% de share, y que en realidad nadie entendía... 1.500.000.000 euros

America's Cup


Aceptar el chantaje de un viejo raquítico con pasta para que veamos como 24 coches a 300 km/h paseen por nuestras playas: 100.000.000 euros

Formula 1


Traer a un hombre con sotana durante un día para que bendiga todas sus obras: 100.000.000 euros

La visita del Papa

Crear a toda costa una necesidad para un estadio nuevo para el Valencia, cuando ha estado a punto de quebrar la entidad: 400.000.000 euros
El nuevo Mestalla

Crear el Agora para el Open de Tenis que todas las ciudades han desechado:113.000.000 euros

Open de Tenis

Crear en Xàtiva una plaza de toros cubierta para un mitin de Rajoy: 2.000.000 euros

Plaza cubierta

Ayuda a sus campañas sobre el trasvase del Ebro y desinformar con el valenciano-catalán y Educación para la Ciudadanía: 4.000.000 euros
A favor del trasvase



Para desarrollar la ley de dependencia,



Para crear una mejor red de transporte metropolitano,

Para que puedan atenderme una urgencia en un hospital antes de 3 horas,

Para que mi hermano pueda estudiar en un edificio y no en un barracón,

Para que las industrias tengan ayuda en la competencia internacional,

Para fomentar el I+D+I,

Para pagar la deuda de 15.000.000 euros a las universidades,

Para no ser los mejores en fracaso escolar,

Para no ser una ciudad de primera con sueldos del tercer mundo,

NO HAY DINERO

Para todo lo demás, MasterCamps

No ho volíem publicar també nosaltres però davant la masiva arribada d'e-mails l'hem penjat al Descoberta també, gracies a tots per colaborar.

dimarts, 27 de gener del 2009

a Sulema

Llegim una trista notícia als blogs de Wilson Ferrús i a l'Espai Confús de Paiseba, l'amic Sulema ha fet el seu darrer viatge, cap al cel, vos deixem amb unes paraules que Miquel Martí, Sulema, ens deixava a www.albufera.com en contestació a l'article sobre Casa Sulema

BENVOLGUTS AMICS:

SOC MIQUEL SULEMA. VOLDRIA AGRAIR-VOS EL VOSTRE RECOLÇAMENT EN TOT EL MEU COR I EL DE LA MEUA FAMILIA, A l'ALBUFERA.COM i A LA GENT QUE HA ESCRIT I QUE ENS PARA PEL CARRER I ENS TELEFONA INTERESANT-SE PEL QUE ENS ESTA PASSANT.

EFECTIVAMENT NO ES GENS FÁCIL SOPORTAR DURANT DEU ANYS EL QUE HEM PATIT DE MANERA TOTALMENT INJUSTA I ARBITRARIA, I ESPERE QUE LA JUSTICIA AL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA TINGA EN CONTER COSES TAN BÀSIQUES COM EL CATASTRE I FOTOGRAFIES AÈRIES DEL MINISTERI DE DEFENSA A LA BASE MILITAR CUATROVIENTOS ON TENIM LA CASA FOTOGRAFIADA...
TOT PER A DEMOSTRAR QUE "NO SOM MENTIDERS", JA QUE EL QUE ES PRETEN ES DESTRUIR TOTA LA CREDIBILITAT GUANYADA ANY RERE ANY CONTRA EL QUE ES PRETENIA FER AL PORT I PER TANT,A L'ALBUFERA.

PER ALTRA BANDA TENIM EL SOPORT DE TOTS ELS PARTITS POLITICS , A EXCEPCIÓ D'ALGUNS REPRESENTANTS DEL PP i UV DE CATARROJA QUE NO REPRESENTEN A TOTES LES BONES PERSONES QUE HEM CONEGUT DE TOTES LES IDEOLOGIES, PERQUE LA CASA NO TE CAP COLOR , BÉ SI TE EL COLOR DE L'ALBUFERA,DE L'ESPERANÇA, DE LA DEFENSA DE LA NOSTRA IDENTITAT.

JO JA US DIC QUE PELS MEUS AVANTPASSATS I PEL QUE LA CASA REPRESENTA DONARÉ LA MEUA VIDA.
LA GENT MORÍA,MORIRÁ i MOR PER LA SEUA FAMILIA, PER LA SEUA TERRA I PEL QUE PENSA QUE VAL LA PENA VIURE I HE DESCOBERT QUE EIXES COSES ESTAN PER DAMUNT DE LA MISERIA; LES ENVEGES, ELS INTERESSOS PERSONALS; LA MAFIA DE CADA POBLE RESPECTIU I LA COBARDIA I MESINFOTISME CANCERIGEN QUE TE LA NOSTRA SOCIETAT QUE LI SEMBLA TOT BÉ, I QUE A LA FI FAN COM ELS BORREGOS, BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

VAIG ESCRIURE UNA CARTA A LA ASSOCIACIÓ MIGUEL ANGEL BLANCO CONTRA EL TERRORISME DIENT QUE AL NOSTRE POBLE (QUE NO ESTÁ AL PAIS VASC) TAMBÉ ENS VOLEN ARREBATAR LA NOSTRA IDENTITAT,LES NOSTRES ARRELS I TAMBÉ ENS SENTIM PERSEGUITS.ES EL TERRORISME DELS DINERS, ELS DINERS, ELS QUE MOUEN LES GUERRES,LA MORT I LA DESTRUCCIÓ, I DEL QUE L'ALBUFERA HA SIGUT UNA VICTIMA MÉS DURANT ANYS.

PERÒ CONTRA TOT AIXÒ ESTA LA CULTURA DE LA GENT,L'EDUCACIÓ I EL RESPECTE, LA VACUNA CONTRA "COSES" QUE A LA RESTA DE L'EUROPA CIVILITZADA NI TAN SOLS ES PLANTEGEN.

BÉ; ENS ALEGRA SABER QUE ESTEM RODEJATS D'AMICS I AIXÒ NO S'OBLIDA .
TOTS JUNTS SOM INVENCIBLES

GRACIES PER TOT


Bon viatge Sulema.

dilluns, 26 de gener del 2009

resultat del primer ple de l'any

Com ja ens avançava un anònim al post anterior, l'alcade no va deixar que es preguntara sobre el pla de Participació Ciutadana del PGOU, doncs el 2º punt de l'ordre del día era "exposició al públic del PGOU" i segons ell el Pla de Participació Ciutadana del PGOU no te res a vore amb el PGOU, ???.
Imaginem que com tenía que vore amb la Participació Ciutadana doncs no tenía res a vore amb el Pla General d'Ordenament Urbá, ni que els ciutadans tinguerem res a vore amb els plans i els projectes del poble, serèu il·lusos!! Aixó sols passa als ajuntaments democràtics de veres!!

Tant aquest punt com el del reconeixement del crèdit sols tingueren els vots a favor del grup de govern, PP-UV.

Mirèu per quina casualitat que va aparèixer un punt extaordinari, que era presentar l'aprovació definitiva de l'estudi de detall de la construcció de l'escola privada en sòl públic. Aquest tema sempre el sol traure en punts extraordinaris per a que no tinga ningú preparades les preguntes, o per a que la gent que vullguera estar present no estiguera present, o pot ser no, pot ser sempre una casualitat, ... el cas es que es molt sospitós aquet procediment, però, es el que el PP utilitza. Evidentment contà amb l'oposició del PSOE-EU-BLOC i el vot a favor del PP-UV- i "el tránsfuga"/no adscrit Mustafà.

Diguem evidentment perquè, tal i com es temíem tant la gent del poble com els grups de l'oposició, els alumnes de Larrodé ja estant seguent informats que possiblement el curs l'acaven a l'edifici nou, llavors, si aquestos alumnes van a l'edifici nou, que faran amb el vell? recalificaràn el terreny i el vendràn per a fer finques tal i com venim anunciant des de que proposaren la cesió?

Imaginem que vindràn amb el conte de que necessiten els diners per a acavar l'escola... que si no se que,... que si no se quants.... i al remat a pagar-ho: El poble!

No sabèu fins a quant ens agradaría equivocar-nos en les nostres prediccicions sobre aquest tema.

L'aclade semblava que tan sols buscava el vot en contra de l'oposició per a traure en grans titulars als pseudoperiòdics locals que l'oposcició havía votat en contra d'aquest punt, i clar, tant content estava del resultat de la votació -"ja estig veguent els titulars", semblava que pensava- que havía intentat que el portaveu socialista no fera la seva explicació de vot.

En quant a les mocions presentades, hi havíen tres sobre l conflicte a Palestina, una d'EU, altra del PP (era una còpia d'una moció presentada per Rafa Rubio en Diputació) i altra del "trásnfuga" Mustafá. El ple semblava més el parlament europeu que un ple municipal. Més d'una hora tractant aquest tema.
El Bloc presentà també un moció per a que es demanara l'accessibilitat de l'estació de RENFE al Ministeri. Una reivindicació que ja s'ha plantejat moltes vegades i que encara no s'ha solucionat. I el PSOE, com sempre, plantejà més de 30 preguntes, algunes d'elles presentades per ciutadans que no poden fer-les per la intransigència de l'alcalde Fransisco Chirivella. Destaquen les que fan referència a la pisicina coberta i sobre el pla de participació ciutadana.

divendres, 23 de gener del 2009

primer ple ordinari de 2009

Ja que l'alcalde es nega a fer publicitat de la celebració dels plens municipals, Catarroja Descoberta vos informa que esta vesprada a les 19'30h es celebrarà el primer ple municipal ordinari de l'any.
Els punts a tractar serán:
  • -lectura i aprovació d'actes anteriors.
  • -Reconeixement de crèdit.
  • -Exposició pública del PGOU
  • -Dació de comptes de l'órgan de govern. Mocions.
  • -Precs i preguntes.
Com sabreu des de la presió ciutadana hem aconseguit que el grup de govern PP-UV convoque els plens municipals per les vesprades.
Gràcies a tots els que feu possible aquest projecte des del qual exigim els nostres drets a l'alcaldía, eixos drets que tant els costà aconseguir als nostres avantpassats, però que continuament el PP de Catarroja ens nega i tenim que anar darrere reclamant-los, al remat reconquistem els nostres drets però, no deixa de ser penós.

També ens agradaría que el grup de govern PP-UV ens conte per què han decidit com repartir els fons del PLAN ZAPATERO en "organ de govern" i no en un ple municipal.

La diferència bàsica radica en que les decisons preses en organs de govern no son participatives, doncs es reuneixen els cinc o sis de torn i decideixen per tot el poble.
En canvi, si s'hagueren declinat per l'opció de consultar la destinació dels fons de PLAN ZAPATERO en un ple municipal, tots els catarrogins haguerem pogut opinar i l'oposició també havera pogut aportar el seu granet de sorra, però clar... açò sols passa als ajuntaments democràtics.

Descoberts... encara ens queda mooooolta feina per davant.

dijous, 22 de gener del 2009

l'efecte Obama

Hem rebut un mail amb aquest dibuix. Li volem donar les gràcies al descobert que ens l'ha enviat i vos convidem a tots a enviar-nos el que vulgau, sempre que no siga ofensiu ho penjarem al blog.

Realment, descobert, a Catarroja també necessitem un canvi de govern.



dimecres, 21 de gener del 2009

La Falla el Centenar de la Ploma ja té himne

Si fa un més ens infomàvem a través del diari digital la Ciutat que la Falla L'Albufera ens presentava el seu himne, ahir ens arribava un correu en el que ens indicàven que la Falla "EL CENTENAR DE LA PLOMA" també havía presentat el seu Himne el passat 15 de Desembre, amb motiu de la presentació de la Falla.

ENHORABONA TAMBÉ A VOSALTRES, GENT DEL CENTENAR. Gràcies per compartir amb Catarroja Descoberta la vostra alegría.


Ací reproduïm íntegrament el text rebut:

"Fa temps que una idea mos atrau, i ara que teniem l'oportunitat, no la voliem desaprofitar. Ja tenim himne. L'himne del Centenar. és una forma de dir gràcies a tots els que en el passat mos han ajudat a fer gran la falla, i per anticipat als que ho continuaràn fent en el futur. El present és nostre, de tots els fallers. I a tots: GRÀCIES DE COR"

P.S. Estèu molt guapos al calendari, sé que heu venut molts (jo ja en tinc un), que continuèu venent motls mes.

dimarts, 20 de gener del 2009

in Obama we trust

Al recordar el nostre post "OBAMA ES UN SOCIALISTA" ens sona tan llunyà el record de McCain que inclús ja l'havíem oblidat.


Avuí es un día històric, tots hem de recordar per la resta de les nostres vides el que estavem fent avuí a les 18:00h (hora peninsular espanyola) i aixi li contarem als nostres nets que nosaltres poguerem viure en directe el jurament d'Obama, el primer president afro-americà dels EUA, han tingut que passar 220 anys i 43 presidents (tots homens i tots blancs) davant. El mon avança molt poc a poc!


Tens un bon paperet per davant amic Obama, serà molt fàcil fer-ho millor que G.W.Bush però molt difícil eixir del pou on ha deixat el mon aquest individu. Sort! in Obama we trust

diumenge, 18 de gener del 2009

Sant Antoni del porquet

El 17 de Gener celebrem a Catarroja la festivitat de Sant Atoni Abad, el del porquet, i és tradició ben arrelada al poble la benedicció d'animalets i la venda dels panets, però sobre tot, esperar el diumenge següent (normalment) després del dia 17 per a vore la desfilada de cavalls que passen a rebre la benedicció que el retor li fa des de la porta de la parròquia de Sant Antoni de Padua, al C/Gómez Ferrer.

Doncs bé, enguany el PP ha tingut la gran idea de convertir aquesta festa religiosa en una festa pagana carregant-se així part de la tradició centenària catarrogina d'omplir el C/Gómez Ferrer de gom a gom per a vore les aques fent reverències a la plaça de l'esglèsia, cavalls vingunts de molts pobles de la rodalia, Albal, Massanassa, Silla, Benetússer, Alfafar, Alcàsser, Picassent, Paiporta,València... i Catarroja.

Ja vos contàrem que la presentació del llibre de les festes va ser a l'esglèsia de S. Miquel , una festa cívica, social i laica la va convertir en un sermó, a dintre d'una esglèsia i amb un bon càtering per als catarrogins que l'alcalde volia, tu sí, tu no, tu sí, tu no, tu no, tu no, tu no...

Doncs avuí, com aquest alcalde (Fransisco Chirivella FORA JA) no sap on té el cap ni els peus, va i es monta un púlpit a la plaça del Mercat, a la porta de sa casa (ja es pensa que és més DEU) per a beneir els cavalls.

Realment açò no és bon senyal, ja està desvariant, ja són vora 70 els anys que té i l'edat no perdona. Catarrogins i catarrogines ¡¡en quines mans estem..!!!

dimecres, 14 de gener del 2009

una limosnita, por favor!!!

Quina poca vergonya tenen!

Després de queixar-nos la societat civil i els partits polítics de l'oposició ara va i el PP ens vol vendre la moto de que va a fer un pla integral de rehabilitació del barri de les barraques amb 100.000 euros. Però on vas, anima en pena ?

Que penseu fer amb 100.000 eur, amb això no tenim ni per on començar! Si el presupost per a la reforma de la meva cuina i d'un bany m'ha pujat a 24.350 eur i 20.700 eur respectivament!!

A qui voleu enganyar? als veïns de les barraques, com sempre.
No te nom el que esteu fent, en tots els anys que esteu governant no heu fet res de res, es un barri que vos molesta, com a mostra val tot el que preteníeu fer amb el col·legi Joan XXIII, el volíeu convertir en un cole marginal, i vos ha eixit mal.

No vos importa millorar el barri de les barraques doncs d'ahí ja teniu bon grapat de vots, aleshores, -¿per a que invertir ahí si ja tenim els vots? penseu vosaltres-
Però a tots els porcs els arriba el seu S.Martin, i vosaltres ja esteu veguent l
es orelletes al llop.

No ens engatusarèu, no som tontos. Per que no ens conteu tot el que s'aneu a gastar en jornals per a l'assessora de la concejala de festes, que dic jo, des de quan a Catarroja una concejala de festes (Mª Angeles Lopez, l'exalcaldesa) ha necessitat mai una assessora, en aquest cas la seva parella, la Sra Lloria?

Ací en som uns quants i ningú cobra el que cobra Lloria, o la nova assessora de protocol, que tan mal educats esteu que no teniu un mínim de coneixements protocolàris?, i que em diguèu de l'exsecretari de l'exalcaldesa, altre assessor xuplant del pot. Tan sols amb estos tres ja vos gastèu més de 100.000 eur.

A altre gos amb eixe os, Sr Alcalde

dimarts, 13 de gener del 2009

coaccions? represàlies?

És un fet provat que el cartell que és lluia darrere del centre de salut als passades eleccions on ficava "ACÍ TE EL SEU NOU COL•LEGI" era una demostració mes, altra mes, de la venda de fum que fa el PP mentint-nos tot el que pot i mes. És passen la vida intentant enganyanr-nos però com al conte del "Nou trage de l'emperador" pot ser que tots els cortesans si que vegen ací el nou col•legi ,però, la resta dels mortals no el vegem.
"ACÍ NO TENIM CAP COL•LEGI" hauríem d'escriure al cartell. El famós col•legi núm. 5 són uns barracons situats un poc mes enllà, enfront de la gasolinera de l'horteta. Però si esta escola pública està muntada en barracons, al primer any d'existència ja te el doble xiquets que places escolars tenien projectades, hi han xiquets de diferents cursos donant classe a la mateixa aula, tal i com ocorre a les aldees rurals d'interior d'Espanya... llavors, per que no és queixen?

Col•legi nº 5 de Catarroja -> 100% en barracons.

Personalment opinem que és per por, si, per por. Perquè han segut informats que si estàn calladets i no munten molt de soroll els faran mes prompte el cole, (pssst, però que ningú no s'assabente de com estan els xiquets).

Corre el rumor que la nostra ineficacíssima regidora d'eduació, Soledad Ramón, la de la bossa ecològica, els ha dit que, si es porten bé, prompte tindràn el col•legi fet, (els xiquets bons van al cel), i que si és porten malament i criden a la premsa o a la tele, com va fer el vaig cole JOAN XXIII al Caiga Quien Caiga, no s'els va a construïr l'escola.

Col•legi JOAN XXIII de Catarroja-> 100% en barracons.


Altres llegües diuen que varen escoltar una conversa on la nostra ineficacíssima concejala d'Eduació Soledad Ramón, si, la de les bosses, en la que confirmava que a la Consellería d'Eduación estaven frenant el procés de construcció del JOAN XXIII perquè estaven "molt cremats" amb els pares i mares dels xiquets del JOAN XXII, doncs els havíen tret el color en públic, davant de 4 milions d'espectadors. Pense jo que aixó havía fet que suspengueren els seus viatges en autobús per tota la geografía valenciana amb el seu programa bandera "CREA ESCOLA - MILLORA ESCOLA", que, algo tindrá que vore el CQC doncs de veres que eixos autobusos han desaparegut del mapa, ¿també cregueu que veníen mentides?

Des de Catarroja Descoberta preguntem a l'alcalde i companyía, quin motiu teniu per a no defensar l'eduació pública dels xiquets i xiquetes de Catarroja? Pot ser no es un dret fonamental dels xiquets/tes?

Denunciem aquestes insoportables situacións, denunciem les presumtes amenaces o coaacions, les presumptes respresàlies… l’eduació dels nostres fills no es un joc de xiquets/tes.

divendres, 9 de gener del 2009

l'indigne barri de les barraques

Ja està bé! Prou! Basta ja!
Viure al barri de les Barraques s'ha convertit en un autèntic mal son. Açò son tan sols uns xicotets eixemples:
Apenes hi hà una cafetería oberta per a fer-te un cafenet amb els amics un diumenge per la vesprada.

La piscina coberta la tenim abandonada i hiperbruta.

Les tendetes que hi havíen han tancat.


Tenim un col·legi que l'alcalde estava dispossat a desterrar a l'infern de l'oblit però que no ha segut així per la insistència dels pares i mares, lluitadors incansables per l'eduació dels seus fills.


Quan venen les plutjes se nos inunden les cases i els carrers es convertixen en rius.


Quan es estiu, els animalets de sèquia campen tan contents pel carrer convivint amb veïns i algún que altre foraster despistat.


Si caus a terra mes val que no et trenques un peu, doncs el centre de salut està a l'altra banda del poble i del mini-ambulatori promés a les eleccions municipals: "nunca más se supo".


I quan vols aparcar? ens toca aparcar a Albal, perquè a l'alcalde i companyía no els dona per alçar la mà als plenaris per a construïr d'una vegada el parquing en altura promés també a les eleccions municipals. Per a altres coses si que alcen la mà alegrement.


Quina poca vergonya!.
Per a rematar-nos ara ve l'actuació dels municipals. A l'hora de dinar, tots anem com a bojos buscant un lloquet per aparcar-hi durant apenes 40 ó 50 minutets, el que ens costa dinar, i després s'anem de nou al curro, aparquem on podem intentant no molestar al trànsit i aleshores arriben els municipals i s'unflen a posar multetes. Ja ens tocà anar a reclamar a l'ajuntament i di, pararen durant un temps, una xicoteta treva, hui per hui seguixen multant.

Menys mal que, al menys quan hi han vacances escolars, es pot aparcar als llocs destinats per als autobusos que arrepleguen als xiquets i xiquetes del col·legi Joan XXIII i els duen als seus barracons.

El problema el tinguerem el dimarts per la nit doncs després de tants díes aparcant a eixe lloc a alguns s'els va oblidar que l'endemà ja tornaven de nou els autobusos, i despistadament aparcaren allí els cotxes. Al matí següent, els despertà la policía municipal diguent-los que ó llevaven els cotxes o s'els portava la grúa. Quan baixaren tots contents pel detall que havía tingut la policía municipal amb ells s'adonaren que teníen tots posada una multeta de 90€ ¡NORANTA EUROS !!! i es que els nadals ja havíen passat i amb ells els bons sentiments d'aquestos policíes que decidiren despertar als veïns amb una mala noticia per a començar bé l'any.
I es que com la Generalitat Valencian (PP) ens considera un barri no digne (vore preg 3) per a destinar ni un cèntim, l'alcade i companyía (PP-UV) l'acompanyen en aquest sentiment.

Bona nit a qui puga dormir tranquil, jo si.

dimecres, 7 de gener del 2009

carta als Reis Mags

Gràcies Reis Mags .
Aquest any els Reis Mags sembla que han llegit algunes cartes ò pot ser han llegit totes però sols han fet cas a un quants, per eixemple, el meu nebot sols va demanar a la seva carta un joc per a la Nintendo DS i que hi haguera pau al mon, sobre tot ara a Palestina. Ho va dir amb tota la seva intenció i amb la careta d’esperança que dona la innocència d’un xiquet de 7 anys, ¡tan de bó tot el mon demanàrem el mateix, polítics internacionals incluïts!, vaig pensar jo. I mira per on, avuí als telediaris eixía la notícia que a Palestina hi havía hagut un alt al foc de tres hores per a deixar passar ajuda humanitària. El nano tenía raó, si tots i totes, vull dir tots tots i totes totes, ho haguerem demanat a les nostres cartes.. pot ser avuí hagueren tingut l’alt al foc definitiu. (si son tan Mags i ja que ells passaven per allí, per Betlem...)

A altres que ens han llegit la carta, al menys uns renglonets, es a tots aquells que varem demanar carbó per als culpables de l’aberrant macro-projecte urbanístic Nou Mil·leni. El deixaren a la seu del PP de Catarroja i ja sabem tots els noms dels venedors del futur de la nostra horta, del nostre poble.



Carbó per als especuladors, uns poca vergonya que s'han pujat el preu d’aquest PAI en uns 22.000.000’00 €uros, es a dir uns 3.660.000.000’00 pts!!!!! TRES MIL SIS-CENTS SEIXANTA MILIONS DE LES ANTIGUES PESETES MÉS PER A LLANERA, que es diu ràpid.
Catarrogins i catarrogines, ara ja podem dir ben alt que nosaltres col·laborem també amb una ONG, una ONG que es dedica a treure de la situació de concurs d’acreedors a tots eixos mangants que amb la seva avarícia infinita han fet pujar el preu de les vivendes fins a convertir-les en un luxe inasequible per a tants de nosaltres i després de dilapidar els seus estratosfèrics beneficis han tornat al poble com "el hijo pròdigo", però si no sou d'ací! no ens voleu i no vos volem!!!!. Però a que no sabeu a quin tontolava li han demanat refugi i ajuda (econòmica clar)?…doncs sí, a eixe que tots pensem i que o bé Llanera o bé la Generalitat sabràn compensar particularment d’alguna manera.

Catarrogins, Catarrogines: gràcies per col·laborar amb l’ONG ¡¡¡ SALVEM LLANERA!!!!

dimarts, 6 de gener del 2009

salvem LLANERA

Per una vegada i sense que servisca de precedent, he intentat deixar el blog en una espècie de lliure mercat, laissez-faire, i he comprovat una vegada més que encara que en principi el concepte no està del tot malament, la seva aplicació a la realitat no és gens funcional, i una vegada més s'ha demostrat que està més encertada la versió keynesiana, doncs un blog (un mercat, un país...) no es pot regular sol per si mateixa, a l'igual que a la vida real ha d'haver-hi algun moderador que el conduïsca.
Pense que s'ha fet una muntanya d'un granet de sorra i molt possiblement començada sense més motius que aquells que han vist alguns, les típiques persones que veuen una palla en ull alié però no veuen la biga en el propi.
Tornem a fer una ullada al llistat de regidors i regidores que amb el seu vot han donat el pas definitiu perquè s'aprove la major barbàrie urbanística feta mai a Catarroja sense la consulta prèvia a la població i actuant amb premeditació i traïdoria, doncs sempre han segut votacions en plens municipals extraordinaris, ja que són aquestos plens els únics que no permeten torn de precs i preguntes al públic.



(un plenari sobre el Nou Mil·leni)


Aquest és el llistat "desvalorador", encara que si desvalorar vol dir "llevar valor" i nosaltres estem dient que aquestos personatges tan sols alçant la mà han venut Catarroja… ¿no estem més bé sobrevalorant-los?, Xe, amb els milers i milers de signatures que ha arreplegat la plataforma "Salvem Catarroja" no han segut capaços de frenar el que han aprovat aquestos onze tan sols alçant un dit.
En fi, el llistadet de marres:


Dir de: David Nacher, (que acaba d'estrenar-se com a regidor): s'estrena bé. ¿desvalora?


Dir de: Elisa Rosaleñ: (que tots el que la coneguem li diguem Eliseta): Eliseta per als seus ¿desvalora?


Dir de: J. Comos (que té la floristeria i tota la vida ha segut i serà conegut com el florero): El florero ¿desvalora?


Dir de: Francisco Chardí (al que tots podiem observar en actes públics, com els plens municipals, de rialletes i enviant-se sms amb la seva companya ex -regidora Genoveva): el Genovevo ¿desvalora?


Dir de: Francisco Guillem (al que tant ell com la seva família són coneguts al poble com els Palometes): el Palometes ¿desvalora?


Dir de: Francisco Chirivella: (que ara és l'alcalde però com no hi ha mal que dure 100 anys algun dia no ho serà) El pròxim exalcalde ¿desvalora?


Dir: Agustín Mimbrera: (que té una empresa de neteja i que, al gremi, agranar cap a fora està mal vist ) No barre pa fuera ¿desvalora?


Dir de: Pepa Mas (a la que no li vegem mai un somriure amic) quin yuyu em fas ¿desvalora?


Dir de: Soledad Ramón: (a la que uns dies abans de treure les bosses ecològiques i sent ella la que va menejar tota la campanya des de la seva regidoria, es va fotografiar tota plena de bosses de plàstic) l'indomable eco¿lògica? ¿desvalora?


Dir de: Miguel Martinez (que ningú no el coneguem) ara vas i ho casques ¿desvalora?


Dir de: Mª Angeles Lopez (que ha segut alcaldessa del poble però ara ja no ho és) altra exalcaldessa ¿desvalora?


Dir de: Harbi Mustafà: (que es nota que mai no es prepara els punts del dia quan acudix als plens municipals) este què fa? ¿desvalora?

dissabte, 3 de gener del 2009

cavalcada de Reis Mags

El darrer día de l'any varem tindre l'ocasió de vore al Levante EMV publicada la noticía de la convocatòria per part de la plataforma cívica "SALVEM CATARROJA" d'un passacarrer.

Es tracta de la cavalcada de Reis, que tindrà lloc el pròxim dilluns día 5 de Gener.

L'eixida serà a les 11:30h del matí des de la porta de l'ajuntament.
No falteu!! De segur que els reis han llegit les nostres cartes i li deixaràn a l'alcalde i companyía el que nosaltres els hem demanat que els regalaren, el que es mereixen per ser tan mal governants i carregar-se el futur del nostre poble.

Estos son els noms dels regidors/res (concejals/les) que en el seu vot ens han venut:

David Nacher (s'estrena bé) PP
Elisa Rosaleñ (Eliseta per als seus) PP
J. Comos (el florero) PP
Francisco Chardí (el Genovevo) PP
Francisco Guillem (el Palometes) PP
Fransisco Chirivella (el próxim ex-alcalde) PP
Agustin Mimbrera (no barre pa fuera) PP
Pepa Mas (quin yuyu em fas) PP
Soledad Ramon (la indomable eco¿logica?) PP
Miguel Martinez (ara vas i ho casques) PP
M° Angeles Lopez( altra ex-alcaldessa) UV
Harbi Mustafá (este que fa?) No adscrit

Tots aquest personantges han votat a favor del Nou Mil·leni, menys Mustafá que es va abstindre.

Les fotos d'aquesta gent les teniu a les regidories de barri i mogudes varies de l'ajuntament. No val que s'amaguen en plenaris "privats", sabem qui son i on viuen. Catarroja Descoberta no vos ho perdonará mai.

La resta de regidors i regidores de Catarroja, els del PSOE, EU i BLOC van votar en contra. De totes formes la votació ja estava perduda doncs son 21 regidors i el PP tans sols en contractar a la Lloria (la parella de M°Angeles Lopez) i ficar-la com a assesora cobrant uns 35000 eur a l'any, ja té el vot d'UV, llàstima dels que votareu a UV pensan-vos que anava a treballar pels valencians.

Grácies PSOE, EU i BLOC, per la vostra integritat, es lo que mes valorem a un polític: honestitat i humilitat, coses que al PP i UV no saben ni que existixen ni, molt menys, el que significa.

RECORDEU: DILLUNS 5 A LES 11:30 h, A LA PORTA DE L'AJUNTAMENT

dijous, 1 de gener del 2009

Benvingut 2009

Ja estem al 2009 d.C. i tota València, Catarroja inclosa, està assetjada per la dreta més conservadora.... ¿Tota? ¡¡No!! Una blogosfera poblada per irreductibles esquerrans resisteix ara i sempre a l'invasor amb una poció màgica que els fa invencibles: ...EL CERVELL.


Sí descoberts, aquestes paraules són una adaptació del còmic d'Astèrix i Obèlix, i com no, per als que també ho heu pillat, una adaptació de la cançó de La Polla Records, sí, reminiscències punkys.


En fí, que es preparen també aquet any tots aquells polítics, vull dir "polítics", que tan agustet estan al seu seient pensant en com omplir-se les butxaques i no en com treballar per al poble, doncs nosaltres no deixarem de donar-los canya per a que treballen, com s'ha fet tota la vida amb els animals de càrrega.
I acabe ja aquet primer post de l'any amb unes línies del Cant dels Maulets, que canten els també irreductibles Al Tall, ahi va:
Si l'oratge es gira en mal dels maulets,
vindran altres dies que bufe bon vent.
Quan més curt ens lliguen més perill tindran,
passeu-me la bota i seguiu tocant.

Feliç 2009